ΕΠΟ: Ποινή μιας αγωνιστικής σε Αιγάλεω, Πανελευσινιακό
SHARE

ΕΠΟ: Ποινή μιας αγωνιστικής σε Αιγάλεω, Πανελευσινιακό

Αυστηρές ποινές έλαβε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, επιβάλλοντας ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε Αιγάλεω και Πανελευσινιακό.

Αιτία ήταν η συμπεριφορά των φιλάθλων τους, ενώ η ποινή συνοδεύτηκε και από πρόστιμο. Παράλληλα, επικυρώθηκε η αποβολή του Τηλυκράτη από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον τραυματιοφορέα της ΑΟ Χαλκίς Θεόδωρο Πάντο, επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Χαλκίς ΑΟ-Δωτιεύς Αγιάς, 3/11/2013).
 
 - Απαλλάσσει την κατηγορουμένη ομάδα ΑΕ Καραϊσκάκης από την κατηγορία που της αποδίδεται (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καραϊσκάκης-ΠΑΣ Κόρινθος, 3/11/2013).
 
 - Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους  το εγκαλούμενο σωματείο Αιγάλεω και τον Μαρινάκο Π., επιβάλλει στο σωματείο χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και στον Μαρινάκο Π. χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Τριγλία Ραφήνας-Αιγάλεω, 20/10/2013).
 
 - Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΟ Κρουσσώνος και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ΠΑΟ Κρουσσώνος-Κηφισιά, 3/11/2013).
 
 - Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο Παναργειακός και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ΠΑΟ Παναργειακός-Μεσολόγγι, 3/11/2013).
 
- Δέχεται ότι η εγκαλουμένη ομάδα Πανελευσιανιακός και ο εκπρόσωπός της Γρηγόριος ΔΡΑΓΑΖΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς αντίστοιχες πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στην ομάδα χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ για κάθε πράξη και συνολικά χιλίων (1000) ευρώ, καθώς επίσης ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική  και στον εγκαλούμενο Γρηγόριος ΔΡΑΓΑΖΗ χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Πανελευσιανιακός-Δόξα Βύρωνα, 27/10/2013).
 
- Διατάσσει τη διόρθωση της υπ' αριθμ. 257/2013 απόφασης της Επιτροπής με την προσθήκη στο διατακτικό της διάταξης με το εξής περιεχόμενο: διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου Τηλυκράτης από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως επόμενη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.   

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΠΑΟΚ: Ρεκόρ και στο σκοράρισμα
ΠΑΟΚ: Ρεκόρ και στο σκοράρισμα
ΠΑΟΚ: Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ (photos)
ΠΑΟΚ: Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ (photos)
Είναι ο Ζοάο Φέλιξ ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο; (video)
Είναι ο Ζοάο Φέλιξ ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο; (video)
Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για τρεις
Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για τρεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies