Βαρούχας: «Ο Κάκος θεώρησε πως έκανε θέατρο ο Μαρινάκης»

Βαρούχας: «Ο Κάκος θεώρησε πως έκανε θέατρο ο Μαρινάκης»

Ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, υποστήριξε ότι ο Τάσος Κάκος δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματισμού του άσου του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική που έκανε για τη διαιτησία στον NovaΣΠΟΡ Fm

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Ιωάννης Τουμπακάρης, Νικόλαος Γεωργαράκος

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

«Ήταν πάρα πολύ καλός, όπως και οι βοηθοί του. Έκαναν πολύ καλό ματς. Ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Απόλλωνα ήταν σωστό. Πέρασε η διαιτητική τριάδα χωρίς να ασχοληθεί κανείς».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 2-1

Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Δημήτριος Σαραϊδάρης, Αθανάσιος Θανασακούδης

4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

«Έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία ο Κύζας. Συνεχίζει να έχει ένα σερί καλών εμφανίσεων. Ελπίζουμε να έχουν ανάλογη πορεία στο μέλλον».

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Γεώργιος Γεωργιάδης, Χασάν Κούλα

4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

«Ένας έμπειρος διαιτητής, όπως είναι ο Κάκος, καθυστέρησε να διαγνώσει το χτύπημα στο κεφάλι του Μαρινάκη. Υπάρχει εντολή να σταματάει άμεσα στο παιχνίδι, όταν υπάρχει χτύπημα στο κεφάλι ενός ποδοσφαιριστή. Κάποια στιγμή νόμιζε ότι έκανε “θέατρο”. Ένας έμπειρος διαιτητής θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διάγνωση της φάσης με τον Μαρινάκη. Να δείτε τη φάση και θα καταλάβετε ότι του λέει να σηκωθεί. Όταν γίνεται σύγκρουση δεν πρέπει να αφήνεις την μπάλα να συνεχιστεί. Εκεί έκανε κακή εκτίμηση και δεν περίμενα να το δω από τον Κάκο. Για την αποβολή του Κλωναρίδη, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης του Άρη, αφού και εκείνος αντέδρασε άσχημα».

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-1

Διαιτητές: Γεώργιος Δασκαλόπουλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Φλώριος Ελευθερίου

4ος Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης

«Καλή διαιτησία από τον Δασκαλόπουλο και τους βοηθούς του. Σε μία φάση, στην οποία δόθηκε πέναλτι σωστός».

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-3

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αθανάσιος Ταρανάς, Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πολλές φάσεις. Χθες έγινε μία δύσκολη φάση. Σε ένα μαρκάρισμα παίκτη της Καλλονής, δεν έκανε καλή εκτίμηση, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχουμε πολλές παρατηρήσεις για τον Παπαπέτρου».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Χρήστος Μπαλτάς, Χρυσούλα Κουρομπύλια

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

«Η αποβολή του Εμπόου ήταν σωστή. Μπορεί ο παίκτης του Πανθρακικού να χτύπησε άθελά του τον αντίπαλο, αλλά ήταν κόκκινη κάρτα. Στη φάση που έγινε 1-1 υπάρχει ένα φάουλ υπέρ του Πανθρακικού που δεν δεήθηκε και η μπάλα τιμώρησε τον διαιτητή και μπήκε το γκολ για τον Εργοτέλη».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Αντώνιος Καρατζίκας, Στυλιανός Τσολάκης

4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Σελιμός

«Και σε αυτό το ματς ο Μάνταλος έκανε καλή διαιτησία, αν και η αποβολή του Κονέ του Λεβαδειακού ήταν αυστηρή».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 4-0

Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Χρήστος Ακρίβος, Κωνσταντίνος Ποντίκης

4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Ήταν μία εξαιρετική διαιτησία από τον Παππά και τους βοηθούς του. Έχει καλή φυσική κατάσταση και ήταν κοντά στις φάσεις. Δεν έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητεί κάποια απόφασή του. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η τύχη, αφού δεν του έκατσε κάποια φάση που να τον δυσκολέψει».



Μεντιλίμπαρ: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά»
Μεντιλίμπαρ: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά»
Ella Lloyd: Ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Ella Lloyd: Ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Γιούρκα Σεϊταρίδη – Ανέλαβε πόστο στις ακαδημίες
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Γιούρκα Σεϊταρίδη – Ανέλαβε πόστο στις ακαδημίες
ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τη μαύρη και τη λευκή εμφάνιση
ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τη μαύρη και τη λευκή εμφάνιση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved