Πόποβιτς: «Με την ΑΕΚ στη Super League»

Πόποβιτς: «Με την ΑΕΚ στη Super League»

Αμέσως δέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Ζντράβκο Πόποβιτς, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο 30χρονος επιθετικός μίλησε στον ΣΚΑΪ για την εμπειρία του ως τώρα στην ΑΕΚ και για τους στόχους του με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πόποβιτς:

Για το πως είναι να παίζει στην ΑΕΚ: «Μέχρι τώρα είναι όλα τέλεια. Ήξερα και πριν πόσο μεγάλη ομάδα ήταν αλλά τώρα τα βλέπω τα πράγματα από μέσα, πόσο ο κόσμος την αγαπάει και μπορώ να πως είναι ένα level παραπάνω».

Για τους στόχους που έχει στα 30 του χρόνια: «Πιστεύω πως έχω και μπορώ να πετύχω τους στόχους, αν δεν πίστευα δεν θα ερχόμουν. Δεν βλέπω όμως τόσο μακριά, θέλω πρώτα να κάνουμε το βήμα της ανόδου στην Α' Εθνική. Ναι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στην Γ' Εθνική, αλλά ξέρουμε όλοι τι είναι και σημαίνει ΑΕΚ. Όλο το πακέτο ήταν που με έκανε να αποφασίσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Και πριν υπογράψω ενημερωνόμουν για το τι γίνεται στην ομάδα. Να σας πω την αλήθεια είχα μιλήσει πριν και με άλλες ομάδες, αλλά όταν μου είπε ο μάνατζέρ μου πως με θέλει η ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Για τα εύκολα και δύσκολα γκολ: «Θα μου άρεσε περισσότερο να κάνω τα εύκολα γκολ και θα προσπαθήσω να τα κάνω όλα γκολ. Εύκολα και δύσκολα. Δεν είναι τόσο θέμα ψυχολογίας, είναι και θέμα τύχης. Δεν σκέφτηκα τίποτα την ώρα που σκόραρα, μόνο να την προλάβω και να την σούταρα. Και όχι μόνο μπήκε, αλλά ήταν και με το δεξί».

Ο υπέροχος κόσμος της ΑΕΚ: «Σου δίνει δύναμη να τα δώσεις όλα και ακόμα παραπάνω. Και δυστυχώς στο παιχνίδι με την Ραφήνα που ήταν φοβερή ατμόσφαιρα, ήμουν εκτός αποστολής και πήγα να πεθάνω από την αγωνία. Ο κόσμος μας έδειξε πως είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και τώρα κι εμείς όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Πέρα από την άνοδο να παίξουμε και καλή μπάλα. Και γκολ, πολλά γκολ!».

Για το γήπεδο: «Το έχω δει στα σχέδια. Τέλειο!! Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα. Έχω σκεφτεί πως θα είναι να παίξω εκεί αλλά για την ώρα θα το κρατήσω για μένα».

Για τον Μελισσανίδη: «Μας δίνει σιγουριά. Δικό μας κομμάτι είναι να μπαίνουμε μέσα να κάνουμε προπονήσεις και να παίζουμε στους αγώνες. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας βοηθάνε».

Για τον Μπάγεβιτς: «Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος Μπάγεβιτς και όλη η πρώην Γιουγκοσλαβία έχει μεγάλο σεβασμό γι αυτόν τον άνθρωπο».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved