Αυτός είναι ο Άγιος Νικόλαος

Αυτός είναι ο Άγιος Νικόλαος

Η πρόκληση της Γ’ Εθνικής είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον μοναδικό εκπρόσωπο του Λασιθίου στην κατηγορία, τον Άγιο Νικόλαο.

Δέκα χρόνια πριν ο ΑΟΑΝ αποχαιρετούσε τις επαγγελματικές κατηγορίες αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία πορεία που ξεκίνησε το 1994 από την Δ’ Εθνική και έφτασε μέχρι τα σαλόνια της Β’ με σπουδαίες και ιστορικές στιγμές. Η νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο και κυρίως τα τραγικά οικονομικά δεδομένα προϋπόθεταν άλλες τακτικές από τους παράγοντες τον ομάδων με τον ΑΟΑΝ να ακολουθεί μια ρεαλιστική αλλά και ουσιαστική πλευρά στην συγκρότηση της.

Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. οι διοικούντες προχώρησαν σε προσεκτικές οικονομική κινήσεις, χτίζοντας μια ομάδα με έντονο το ντόπιο στοιχείο και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ήρθαν παίκτες από τον Νομό και το Μεραμπέλλο, φιλόδοξοι, ταλαντούχοι με καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία και πάνω από όλα με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία. Η προπονητική ομάδα (Στάθης-Ραφαϊλάκης-Τσιρκίνης) η οποία πραγματοποίησε τηρουμένων των αναλογιών τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό με την διοίκηση να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του προπονητή σε μεταγραφικό και οργανωτικό επίπεδο. Στον λειτουργικό τομέα υπήρξαν αρκετά σοβαρά εμπόδια που δυσκόλεψαν την ομάδα με νούμερο ένα το γηπεδικό και δεύτερο το οικονομικό.

Ο ΑΟΑΝ αποτελεί ίσως τον μοναδικό εκπρόσωπο Γ’ Εθνικής που δεν είχε γήπεδο να βγάλει την προετοιμασία του, ούτε να ορθολογίσει σωστά τις Ακαδημίες του. Έτσι το συμβούλιο αναγκάστηκε να προσαρμοστεί με τις δύσβατες συνθήκες και να βρίσκει προσωρινές λύσεις ανάγκης με την ομάδα να περιπλανιέται σε διάφορα γήπεδα της περιοχής όπως: Κριτσά, Ελούντα, Νεάπολη και Λακώνια..

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Πλήρης Ονομασία: Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου
Έτος ίδρυσης: 1947
Έδρα: Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου και δεύτερη το γήπεδο Ελούντας
Χρώμα: Μπλε - Άσπρο
Έμβλημα: Αστέρι
Τίτλοι: 3 πρωταθλήματα Λασιθίου (89-90, 10-11, 12-13), 1 πρωτάθλημα Ηρακλείου (79-80), 1 πρωτάθλημα Δ΄ εθνικής (1994), 9 κύπελλα Λασιθίου (83-84, 84-85, 85-86, 86-87, 87-88, 88-89, 89-90, 93-94, 04-05), 1 κύπελλο Ηρακλείου (79-80).

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πρόεδρος: Γιώργος Ψυλλάκης
Α΄ αντιπρόεδρος : Γιάννης Μπέρκοβιτς - Ιωαννίδης
Β΄ αντιπρόεδρος: Σκουλούδης Αριστείδης
Α' Γραμματέας: Γρηγόρης Αλεξούδης
Β' Γραμματέας: Άγγελος Πάγκαλος
Ταμίας: Μενεγάκης Μιχάλης
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος : Γιάννης Παπαφραγκάκης
Υπεύθυνος Τμήματος Μπάσκετ: Γιώργος Δουνάκης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Πρατσινάκης
Έφορος υλικού: Γιάννης Παπαφραγκάκης
Μέλη: Παναγιώτης Καστανός - Μιχάλης Γρηγοράκης – Μανώλης Ατσαλάκης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας - Γραφείο Τύπου: Γιώργος Δουνάκης

Αγωνιστικά μέλη:
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ιορδάνης Τσιρκίνης
Προπονητής τερματοφυλάκων:  Βασίλης Μπέρκοβιτς Ιωαννίδης
Γυμναστής: Λευτέρης Ραφαηλάκης
Βοηθός προπονητή: Ιορδάνης Τσιρκίνης
Προπονητής: Νεκτάριος Στάθης

Τερματοφύλακες
Βασίλης Μπέρκοβιτς 1984
Ζαχαρίας Παντερμαράκης 1986
Γιάννης Μπροκαλάκης 1978
Σταύρος Μπρόκος 1994
Δημήτρης Κασσωτάκης 1996

Αμυντικοί
Μάριος Γρηγοράκης 1996
Κώστας Μουτάκης 1979
Κώστας Κοκολάκης 1989
Γιώργος Δέλλιος 1982
Χρήστος Φαγάς 1986
Μανόλης Πηγιάκης 1990
Θοδωρής Ιασωνίδης 1986
Κέβιν Γκέτα 1996
Γιάννης Κωστάκης 1987

Μέσοι
Μάνος Καουκάκης 1991
Αλέξανδρος Φαγάς 1996
Χρήστος Τσάνγκας 1991
Δημήτρης Καρνιάτης 1988
Γρηγόρης Κοκολάκης 1986
Γιώργος Χριστάκης 1988
Γιώργος Γκέκας 1995
Κωνσταντίνος Μαρκάκης 1994

Επιθετικοί
Δημήτρης Μαυράκης 1993
Μάρκος Δήμας 1985
Κλόντι Χατζιάι 1993
Γιώργος Σταυρακάκης 1981
Παύλος Λεπτοκαρύδης 1980

Μεταγραφές: Παύλος Λεπτοκαρύδης(Απόλλων Καλαμαριάς), Γιώργος Χριστάκης(ΟΦΙ), Μανόλης Πηγιάκης(Αναγέννηση), Θοδωρής Ιασωνίδης(Αναγέννηση), Ντίνος Μαρκάκης(Εργοτέλης Κ20), Σταύρος Μπρόκος(ΟΦΗ Κ20), Κέβιν Γκέτα(ΟΦΗ Κ17), Γιώργος Γκέκας(Εργοτέλης Κ20), Γιάννης Κωστάκης(ΑΟ Πεύκης), Μανόλης Μπαριτάκης(Αναγέννηση).

Έφυγαν: Γιάννης Φιορέτζης(ΑΕ Λακωνίων), Θεόφιλος Σισκάκης(ΑΕ Νεάπολη), Χριστόφορος Μυλωνάκης(ΑΕ Νεάπολης), Δημήτρης Μόσχου(ελεύθερος), Γιώργος Κουρίνος(ΠΑΟ Κρούστα), Γιώργος Κουνενάκης(ΑΕ Λακωνίων), Αποστόλης Κοκολάκης(ΑΕ Λακωνίων),

ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Φέτος ο ΑΟΑΝ οργάνωσε και λειτούργησε το τμήμα marketing και επικοινωνίας σε ψηλά-επαγγελματικά πρότυπα βάζοντας έναν γνώστη των πραγμάτων υπεύθυνο στο πόστο αυτό όπως είναι ο Γιώργος Δουνάκης. Το γραφείο τύπου πήρε.. σάρκα και οστά με αποτέλεσμα το εύρος και η αίγλη του σωματείου να βρει ανταπόκριση από κάποιους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Το πρώτο βήμα για την υλοποιήσει πολλών οραμάτων ήταν η δημιουργία του επίσημου σαίτ (www.aoan.gr).  Μέσα στα πλαίσια της νέα προσέγγισης που έγινε ο ΑΟΑΝ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε πέντε δυνατούς υποστηρικτές-χορηγούς:  
PEGAS Touristik, η οποία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό στην φανέλα και στο επίσημο σαιτ του ΑΟΑΝ.
Για τον Ρωσικό τουριστικό κολοσσό έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Ρωσίας με παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και 21. O κατάλογος της περιλαμβάνει συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο, την Άπω Ανατολή (Κίνα – Ινδονησία – Μαυρίκιο – Μαλδίβες), τη Μεσόγειο (Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτο), αλλά και την Αμερικανική ήπειρο (Μεξικό, Κούβα, Άγιο Δομίνικο). Στην ελληνική αγορά έχει συνάψει συμφωνία με 195 ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο (153 στην Κρήτη και 42 στη Ρόδο) από τα οποία ξεχωρίζουν τα 59 συνολικά συγκροτήματα πέντε αστέρων (46 στην Κρήτη και 13 στη Ρόδο), ανάμεσα τους και μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο (leading hotels of the world).
Dermitzakis Fresh and Frozen Foods:
Η εταιρεία  «Dermitzakis Fresh and Frozen Foods» έχει ιστορική σημασία για τον ΑΟΑΝ, καθώς τον υποστήριξε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία του 1994 με άνοδο στα σαλόνια της Γ΄ εθνικής. Αναλαμβάνει εκτός από την χορηγία στη φανέλα της ομάδας και την χρηματοδότηση μεγάλου μέρους του ποσού που απαιτείται για τη λειτουργία των ακαδημιών του ΑΟΑΝ. Η συγκεκριμένη εταιρία που ήταν ο βασικός χορηγός της ομάδας του Αγίου Νικολάου στην πορεία της ανόδου στη Football League 2 συνεχίζει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται ακόμα πιο ενεργά και δυναμικά στο πλευρό της. Η “Dermitzakis Fresh and Frozen Foods” που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες του Νομού Λασιθίου και της Κρήτης γενικότερα και η δυναμική της ταιριάζει απόλυτα με το όραμα που έχει η διοίκηση του ΑΟΑΝ για το σύλλογο.
Singleton Apps:
Πρόκειται για μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες σε ανάπτυξη λογισμικού, εφαρμογών και έξυπνα τηλέφωνα(smartphones)  στην Ελλάδα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένα εταιρεία έχει επεκταθεί και αναγνωριστεί παγκοσμίως, έχοντας προχωρήσει κάποιες πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες ήταν μέσα στις βασικές επιλογές των Ελλήων στην αγορά κατόχων (smartphones).
EYROPLAN
Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ (Γ. Γουναλάκης – Ι. Μαρίνος – Μ. Χωραφάς Ο.Ε.) είναι μια πολυσύνθετη τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών τεχνικών έργων διαθέτοντας ένα επιτελείο Διπλωματούχων Μηχανικών. Είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του ΑΟΑΝ σε όλα τα επίπεδα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ φέτος δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ιστορική στιγμή του σωματείου..
Η Ευρωπλάν είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνική εταιρεία, η οποία το έτος 2008 απέσπασε διεθνή βραβεία καλύτερης Αρχιτεκτονικής και Best Resort αντίστοιχα, σε διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και στη Μόσχα, ενώ το έτος 2011 απέσπασε για μια ακόμα φορά Διεθνές Βραβείο Καλύτερης Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα σε διαγωνισμό στο Λονδίνο (έτσι απέκτησε τα τρία αστέρια που πλέον συνοδεύουν το λογότυπο της).
Τεχνικό γραφείο Χ. Μακρής
Το τεχνικό αυτό γραφείο ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται γύρω από την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων. Σαν βασικούς μας στόχους έχουν: Τον σχεδιασμό λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων. Την άριστη ποιότητα κατασκευής. Την απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη.

Διαρκείας
Η στήριξη του κόσμου σε αυτή την δύσκολη συγκυρία ήταν δεδομένη και την αναζήτησαν οι άνθρωποι του συλλόγου, κάτι που επαληθεύτηκε στην πράξη. Η ζήτηση των καρτών διαρκείας ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου έφτασε στα ύψη. Οι κάρτες άρχισαν να φεύγουν σιγά, σιγά από τα χέρια των «κυανόλευκων» και να καταλήγουν στις τσέπες των φίλων της ομάδας και μάλιστα η κίνηση ήταν σε τέτοια επίπεδα που οι διοικούντες πιστεύουν ότι μπορεί να κατατριφθεί το ρεκόρ του 1994 όταν είχαν δοθεί 400 κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΑΝ στο τοπικό Λασιθίου πέρυσι είχε μέσο όρο εισιτηρίων 450-500, για φέτος υπολογίζεται όταν με το καλό επιστρέψει στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου θα έχει κοντά στα 650-700.

Η προετοιμασία
Η προετοιμασία φέτος πραγματοποιήθηκε με τα γνωστά γηπεδικά προβλήματα, καθώς το ιστορικό σωματεία της πόλης Αγίου Νικολάου, το οποίο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό στην Γ΄ εθνική κατηγορία δεν είχε γήπεδο να προπονηθεί. Με την καλή διάθεση των σωματείων, οι προπονήσεις πότε λάμβαναν χώρα στην Κριτσά, πότε στην Ελούντα, μια φορά στα Λακώνια και στις περιπτώσεις που δεν υπήρχε λύση στο περιβάλλοντα χώρου του σταδίου στο βοηθητικό της Αμμούδας και στο Αλμυρό. Η προπονητική ομάδα των Νεκτάριο Στάθη, Ιορδάνη Τσιρκίνη και Λευτέρη Ραφαιλάκη δούλεψαν σε πολύ ψηλά και επαγγελματικά πρότυπα με το συμπέρασμα που βγήκε από την εικόνα των ποδοσφαιριστών να είναι άκρως θετική. Στα φιλικά βγήκαν κάποια κρίσιμα συμπεράσματα και όμως θα δείτε από την αναλυτική παρουσίαση  που σας προσφέρει η «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ο χρόνος μοιράστηκε ισόποσα σχεδόν μέχρι τα τελευταία δύο φιλικά οπού ο Νεκτάριος Στάθης έκανε την λεγόμενη πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα παιχνίδια. Το επίπεδο δουλειάς που έλαβε χώρα το καλοκαίρι φάνηκε ως ένα σημείο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «κυανόλευκοι» παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες για 43 λεπτά στάθηκαν όρθιοι και έβγαλαν πολλά τρεξίματα, αντοχή στην δύναμη κτλ.

Τα φιλικά:
Ρούβας-ΑΟΑΝ 1-1
Σκόρερ: 64΄ Μαυράκης
Σύστημα: 4-3-3
11αδα. Α΄ μέρος: Τερματοφύλακας ο Μπρόκος, η 4αδα στην άμυνα ήταν: Δεξιά ο Γκέτα αρχικά και αριστερά ο Μαρκάκης με στόπερ τους Τσανάι (αριστερό) και Κωστάκη (δεξιό). Στην τριάδα του κέντρου έπαιξαν οι: Φαγάς, Δέλλιος και Γκέκας (με ελάχιστη απόσταση πιο μπροστά από τους άλλους), ενώ στα άκρα έπαιξε ο Σταυρακάκης αριστερά, Μπαριτάκης δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Δήμας. Β΄ μέρος: Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κασσωτάκης με τους Μουτάκη (αριστερός) και Ιασωνίδη (δεξιός) να είναι οι δύο στόπερ. Ο Χρήστος Φαγάς έπαιξε δεξιά και ο Καρνιάτης αριστερά. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι: Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά σαν ελεύθερος ήταν ο Γ. Κοκολάκης. Στα χαφ, αριστερά αγωνίστηκε ο Πηγιάκης και δεξιά ο Χατζιάι, ενώ μοναδικός προωθημένος τοποθετήθηκε ο Μαυράκης.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος, Κέβιν Γκέτα, Γιάννης Κωστάκης, Νίκος Τσανάι, Ντίνος Μαρκάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιώργος Δέλλιος, Γιώργος Γκέκας, Αλέκος Φαγάς(30΄ Μάριος Γρηγοράκης), Μανόλης Μπαριτάκης, Μάρκος Δήμας. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Δημήτρης Κασσωτάκης, Χρήστος Φαγάς, Μανόλης Καουκάκης, Κώστας Μουτάκης, Θοδωρής Ιασωνίδης, Κλόντι Χατζιάι, Γιώργος Χριστάκης, , Γρηγόρης Κοκολάκης, Μανόλης Πηγιάκης, Δημήτρης Μαυράκης, Δημήτρης Καρνιάτης.

ΑΟΑΝ-ΑΟ Χανιά 2-1
Σκόρερ: 69΄ Σταυρακάκης, 81΄ Γ. Κοκολάκης
Σύστημα:  4-5-1 που γινόταν 4-3-3: Μπρόκος κάτω από τα δοκάρια με τον Γκέκα να είναι δεξί μπακ και τον αριστερό μπακ. Μοναδικός αμυντικός χαφ ήταν ο Χριστάκης και κοντά του δεξιά τοποθετήθηκε ο Καουκάκης και αριστερά ο Γ. Κοκολάκης. Στην επίθεση έπαιξε ο Λεπτοκαρύδης δεξιά ο Μαυράκης και αριστερά ο Πηγιάκης. Β΄ μέρος: Ο Κασσωτάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Κωστάκης και Δέλλιος στόπερ, δεξιά ο Χρήστος Φαγάς, αριστερά ο Τσανάι, Ιασωνίδης και Γ. Κοκολάκης αμυντικά χαφ και ο Χατζιάι μπροστά τους, ενώ στην επίθεση έπαιξε ο Δήμας δεξιά ο Πηγιάκης και αριστερά ο Σταυρακάκης. Την θέση του Πηγιάκη πήρε ο Ντ. Μαρκάκης που έπαιξε αριστερό χαφ και πέρασε στα δεξιά ο Σταυρακάκης.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος (46’ Κασσωτάκης), Γκέκας (46΄ Χρήστος Φαγάς), Μουτάκης (46’ Κωστάκης), Ιασωνίδης, Χριστάκης (46’ Σταυρακάκης), Καουκάκης (46’ Δέλλιος), Γρηγόρης Κοκολάκης (84’ Γρηγοράκης), Μαυράκης (32’ λ.τ. Χατζιάι), (80’ Αλέκος Φαγάς), Λεπτοκαρύδης (46’ Δήμας), Πηγιάκης (62’ Μαρκάκης), Καρνιάτης (46΄ Τσανάι).

ΠΑΟ Κρουσσώνα-ΑΟΑΝ 1-3
Σκόρερ: Λεπτοκαρύδης 63΄, 65΄, Γ. Κοκολάκης 90΄
Σύστημα: 4-3-3, στην άμυνα 4-5-1. Α΄ μέρος Μπρόκος με τους Μουτάκη και Κωστάκη να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Χ. Φαγάς. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά τους σε έναν ελεύθερο ρόλο αγωνίστηκε ο Χατζιάι. Αριστερό χαφ-εξτρέμ ήταν ο Σταυρακάκης, ενώ στα δεξιά προωθήθηκε ο Πηγιάκης και μοναδικός κυνηγός ο Λεπτοκαρύδης. Β΄ μέρος: Κασσωτάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο να είναι οι Δέλλιος και Κώστας Κοκολάκης, αριστερό μπακ έπαιξε ο Τσανάι και δεξιά ο Γκέκας. Τα δύο αμυντικά χαφ που «έδεσαν» το κέντρο ήταν οι: Γρηγόρης Κοκολάκης και Ιασωνίδης. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Τσάνγκας και στο αριστερό άκρο άρχισε το δεύτερο μέρος ο Χατζιάι, ενώ στο δεξί παρέμεινε ο Πηγιάκης όπως και ο Λεπτοκαρύδης.
ΑΟΑΝ(Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Χρήστος Φαγάς(46΄ Γιώργος Γκέκας), Κώστας Μουτάκης(46΄ Γιώργος Δέλλιος), Γιάννης Κωστάκης(46΄ Κώστας Κοκολάκης), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Γρηγόρης Κοκολάκης), Γιώργος Χριστάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Χρήστος Τσάνγκας, 88΄ Μάριος Γρηγοράκης), Μανόλης Πηγιάκης(75΄ Ντίνος Μαρκάκης), Παύλος Λεπτοκαρίδης(65΄ Κέβιν Γκέτα), Κλόντι Χατζιάι(88΄ Αλέκος Φαγάς), Δημήτρης Καρνιάτης(46΄ Νίκος Τσανάι).

Γιούχτας-ΑΟΑΝ 2-2
Τα γκολ: 12΄ Γ. Κοκολάκης, 27΄ Πηγιάκης,
Σύστημα: 4-3-3 που μετατρέπεται σε 4-5-1 Α΄ μέρος: Μπρόκος με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κ. Κοκολάκη και Κωστάκη, αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Γκέκας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι: Γ. Κοκολάκης και Ιασωνίδης, ενώ λίγο πιο μπροστά τους ήταν ο Τσάνγκας. Στα άκρα των χαφ αριστερά αγωνίστηκε ο Σταυρακάκης και δεξιά ο Πηγιάκης με τον Λεπτοκαρύδη να αποτελεί τον μοναδικό φορ περιοχής.  Β΄ μέρος: Κασσωτάκη κάτω από τα δοκάρια κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Κ. Κοκολάκη, Κωστάκης, δεξιά ο Τσανάι, αριστερά ο Χ. Φαγάς. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Καουκάκης, Χριστάκης και λίγο πιο μπροστά ο Μαυράκης, ενώ η τριάδα της επίθεσης είχε τον Καρνιάτη αριστερά, τον Χατζιάι δεξιά και τον Δήμα κεντρικό φορ.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Γιώργος Γκέκας(46΄ Χρήστος Φαγάς), Κώστας Κοκολάκης, Γιάννης Κωστάκης(70΄ Κωνσταντίνος Μακράκης), Θοδωρής Ιασωνίδης(46΄ Γιώργος Χριστάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης(46΄ Μανόλης Καουκάκης), Χρήστος Τσάνγκας(46΄ Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Νίκος Τσανάι), Παύλος Λεπτοκαρύδης(46΄ Μάρκος Δήμας), Δημήτρης Καρνιάτης(60΄ Κέβιν Γκέτα), Μανόλης Πηγιάκης(46΄ Κλόντι Χατζιάι).

ΠΟΑ-ΑΟΑΝ 5-2
Σκόρερ: 55΄ Ιασωνίδης, 89΄ Γ. Κοκολάκης
Σύστημα: 4-3-3 και 4-5-1 στην άμυνα: Α΄ ημίχρονο Μπρόκος με τους Μουτάκη και Κ. Κοκολάκη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα τοποθετήθηκαν, δεξιά ο Χ. Φαγάς και αριστερά ο Τσανάι. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά αγωνίστηκε ο Μαυράκης. Στα άκρα, δεξιά έπαιξε ο Γκέκας και αριστερά ο Σταυρακάκης, με μοναδικό προωθημένο τον Δήμα. Β΄ μέρος: Κασσωτάκης και είχε μπροστά του στόπερ τους Μουτάκη και Γκέτα. Αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Γκέκας. Οι Γ. Κοκολάκης και Ιασωνίδης ήταν τα αμυντικά χαφ και λίγο πιο μπροστά ο Τσάνγκας. Στο αριστερό άκρο ήταν ο Χατζιάι και δεξιά ο Πηγιάκης, ενώ μπροστά αγωνίστηκε ο Λεπτοκαρύδης. Ο Ντίνος Μαρκάκης μπήκε στην θέση του Καρνιάτη αλλά χωρίς να αλλάξει θέση παίζοντας αριστερό μπακ.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Γιώργος Γκέκας, Χρήστος Φαγάς(46΄ Μανόλης Πηγιάκης), Κώστας Μουτάκης, Κώστας Κοκολάκης(46΄ Κέβιν Γκέτα), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Κλόντι Χατζιάι), Μάρκος Δήμας(46΄ Παύλος Λεπτοκαρύδης), Γιώργος Χριστάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Γρηγόρης Κοκολάκης), Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης(46΄ Χρήστος Τσάνγκας), Νίκος Τσανάι(46΄ Δημήτρης Καρνιάτης), Δημήτρης Καρνιάτης(76΄Ντίνος Μαρκάκης).

ΑΟΑΝ-Ηρόδοτος 1-3
Το γκολ: 45΄ Λεπτοκαρύδης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-3-3 Μπρόκος, Ιασωνίδη- Κ. Κοκολάκη σαν στόπερ. Δεξιά ο Πηγιάκης και αριστερά ο Καρνιάτης. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι: Τσάνγκας και Χριστάκης, ενώ λίγο πιο μπροστά ο Γ. Κοκολάκης. Στα άκρα τοποθετήθηκε ο Σταυρακάκης αριστερά και Χατζιάι δεξιά, ενώ ο Λεπτοκαρύδης έπαιξε φορ στην περιοχή. Β΄ μέρος: 4-4-2: Δήμα και Λεπτοκαρύδη να παίζουν επιθετικοί, Μαυράκης σαν κεντρικός μέσος δύο αμυντικά χαφ οι: Καουκάκης-Γ. Κοκολακης, δεξιά ο Πηγιάκης, αριστερά ο Χατζιάι, Κ. Κοκολακης και Μουτάκης στόπερ και οι Φαγάς δεξί μπακ και Καρνιάτης αριστερό. Εν συνεχεία πέρασαν στο παιχνίδι και οι Τσανάι στην θέση του Χατζιάι, ο οποίος έπαιξε στο αριστερό μπακ και ο Πηγιάκης πήγε αριστερό χαφ, ο Γκέκας που πήρε την θέση του Λεπτοκαρύδη έπαιξε κεντρικό μέσος με τον Μαυράκη να πηγαίνει δεξιά, ενώ ο Δέλλιος πήρε την θέση του Κ. Κοκολάκη στο κέντρο της άμυνας.
ΑΟΑΝ(Νεκτάριος Στάθης): Σταυρός Μπρόκος, Θοδωρής Ιασωνίδης(46΄ Κώστας Μουτάκης), Κώστας Κοκολάκης(72΄ Γιώργος Δέλλιος), Γιώργος Σταυρακάκης(56΄ Μάρκος Δήμας), Παύλος Λεπτοκαρύδης(70΄ Γιώργος Γκέκας), Γρηγόρης Κοκολάκης, Δημήτρης Καρνιάτης(75΄ Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης), Κλόντι Χατζιάι(69΄ Νίκος Τσανάι), Χρήστος Τσάνγκας(62΄ Χρήστος Φαγάς), Μανόλης Πηγιάκης, Γιώργος Χριστάκης(46΄ Μανόλης Καουκάκης).

Ερμής Ζωνιανών-ΑΟΑΝ 1-1
Το γκολ: 55΄Πηγιάκης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-2-3-1 Μπρόκο κάτω από τα δοκάρια, Κ. Κοκολάκη και Μουτάκη στόπερ, δεξιά Δέλλιος και αριστερά Καρνιάτης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Καουκάκης, Χριστάκης και λίγο πιο μπροστά τοποθετήθηκε ο Μαυράκης. Οι ακραίου χαφ ήταν δεξιά Πηγιάκης και αριστερά Γ. Κοκολάκης, ενώ φορ περιοχής αγωνίστηκε ο Λεπτοκαρύδης. Β΄ μέρος: 4-1-4-1: Μουτάκη, Κ. Κοκολάκη στόπερ και Δέλιο δεξιά, Καρνιάτη αριστερά. Στο κέντρο ο Ιασωνίδης έπαιξε καθαρός κόφτης και οι δύο μπροστά του ήταν αρχικά ο Γ. Κοκολάκης και Τσάνγκας. Ο Σταυρακάκης έπαιξε αριστερά και Πηγιάκης δεξιά ενώ μπροστά παρέμεινε ο Λεπτοκαρύδης. Ο Χ. Φαγάς σαν δεξί μπακ πήρε την θέση του Δέλλιου και ο Γκέκας σαν δεξί χαφ αυτή του Πηγιάκη χωρίς να αλλάξει κάτι στην διάταξη.
AOAN (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος, Γιώργος Δέλλιος(68΄ Χρήστος Φαγάς), Δημήτρης Καρνιάτης, Κώστας Κοκολάκης, Κώστας Μουτάκης, Γιώργος Χριστάκης(46΄ Τσάνγκας), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Μανόλης Πηγιάκης(66΄ Γιώργος Γκέκας), Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης(46΄ Σταυρακάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης(85΄ Κλόντι Χατζιάι), Παύλος Λεπτοκαρύδης(80΄ Δήμας).

Επίσημο Α΄ φάση κυπέλλου:
ΑΟΑΝ-ΠΑΟ Κρουσσώνα 2-1
Τα γκολ: 17΄ Λεπτοκαρύδης, 38΄ Μουτάκης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-1-4-1 Μπρόκος,  Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κ. Κοκολάκη και Μουτάκη. Αριστερά ο Καρνιάτης και δεξιά ο Δέλλιος. Καθαρός αμυντικός χαφ Ιασωνίδης με τους  Γ. Κοκολάκης και Τσάνγκα(κεντρικά χαφ), ο Χατζιάι από αριστερά, και δεξιά ο Πηγιάκης με φορ τον Λεπτοκαρύδη. Β΄ μέρους Γκέκας δεξί μπακ, αριστερά Μουτάκης κα κεντρικό δίδυμο Δέλλιος-Κ. Κοκολάκης, ενώ στα χαφ ήταν πλέον οι Ιασωνίδης-Τσάνγκας και αριστερά πήγε ο Γ. Κοκολάκης, δεξιά ο Πηγιάκης και μπροστά ο Λεπτοκαρύδης. Η είσοδος του Χριστάκη άλλαξε το σχήμα καθώς ο Ιασωνίδης έπαιξε μόνος του σαν αμυντικό χαφ και ο Ιεραπετρίτης μέσος τοποθετήθηκε περίπου δέκα μέτρα πιο μπροστά για να πιέζει ακατάπαυστα τους αντιπάλους όταν κυκλοφορούν την μπάλα.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης, Μουτάκης, Κωνσταντίνος Κοκολάκης, Δέλλιος, Τσάνγκας (51΄ Χριστάκης), Χατζιάι, Ιασωνίδης, Λεπτοκαρύδης (85΄ Καουκάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης, Καρνιάτης (46΄ Γκέκας).

Δείτε τον χρόνο, τις συμμετοχές και τα γκολ των παικτών του ΑΟΑΝ στα εφτά φιλικά της προετοιμασίας
Γρηγόρης Κοκολάκης 439 λεπτά, 7Χ7,  4 γκολ
Μανόλης Πηγιάκης 428 λεπτά, 7Χ7, 2 γκολ
Δημήτρης Καρνιάτης 420 λεπτά, 7Χ7
Σταύρος Μπρόκος 405 λεπτά, 7Χ7
Κλόντη Χατζιάι 355 λεπτά, 7Χ7
Παύλος Λεπτοκαρύδης 350 λεπτά 6Χ7, 3 γκολ
Κώστας Κοκολάκης 342 λεπτά, 5Χ7
Θοδωρής Ιασωνίδης 360 λεπτά, 7Χ7, 1 γκολ
Γιώργος Σταυρακάκης 326 λεπτά, 7Χ7, 1 γκολ
Γιώργος Χριστάκης 315 λεπτά, 7Χ7
Κώστας Μουτάκης 315 λεπτά, 6Χ7
Μανόλης Καουκάκης 315 λεπτά, 7Χ7
Γιώργος Γκέκας 314 λεπτά, 7Χ7
Χρήστος Φαγάς 279 λεπτά, 7Χ7
Γιώργος Δέλλιος 266 λεπτά, 6Χ7
Δημήτρης Κασσωτάκης 265 λεπτά, 5Χ7
Νίκος Τσανάι 246 λεπτά, 6Χ7
Μάρκος Δήμας 224 λεπτά 6Χ7
Δημήτρης Μαυράκης 227 λεπτά, 6Χ7, 1 γκολ
Γιάννης Κωστάκης 205 λεπτά, 4Χ7
Χρήστος Τσάνγκας 195 λεπτά, 4Χ7
Κέβιν Γκέτα 190 λεπτά, 5Χ7
Κωνσταντίνος Μαρκάκης 123 λεπτά, 5Χ7
Μάριος Γρηγοράκης 68 λεπτά, 3Χ7
Μανόλης Μπαριτάκης 45 λεπτά, 1Χ7
Αλέκος Φαγάς 42 λεπτά, 3Χ7

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Ανατολή»

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/7)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/7)
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μαρσέιγ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Σλόαν Στέφενς - Γιελένα Οσταπένκο
  05:30WTA 2018. Miami Open presented by Itau. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies