Αυτός είναι ο Άγιος Νικόλαος

Αυτός είναι ο Άγιος Νικόλαος

Η πρόκληση της Γ’ Εθνικής είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον μοναδικό εκπρόσωπο του Λασιθίου στην κατηγορία, τον Άγιο Νικόλαο.

Δέκα χρόνια πριν ο ΑΟΑΝ αποχαιρετούσε τις επαγγελματικές κατηγορίες αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία πορεία που ξεκίνησε το 1994 από την Δ’ Εθνική και έφτασε μέχρι τα σαλόνια της Β’ με σπουδαίες και ιστορικές στιγμές. Η νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο και κυρίως τα τραγικά οικονομικά δεδομένα προϋπόθεταν άλλες τακτικές από τους παράγοντες τον ομάδων με τον ΑΟΑΝ να ακολουθεί μια ρεαλιστική αλλά και ουσιαστική πλευρά στην συγκρότηση της.

Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. οι διοικούντες προχώρησαν σε προσεκτικές οικονομική κινήσεις, χτίζοντας μια ομάδα με έντονο το ντόπιο στοιχείο και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ήρθαν παίκτες από τον Νομό και το Μεραμπέλλο, φιλόδοξοι, ταλαντούχοι με καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία και πάνω από όλα με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία. Η προπονητική ομάδα (Στάθης-Ραφαϊλάκης-Τσιρκίνης) η οποία πραγματοποίησε τηρουμένων των αναλογιών τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό με την διοίκηση να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του προπονητή σε μεταγραφικό και οργανωτικό επίπεδο. Στον λειτουργικό τομέα υπήρξαν αρκετά σοβαρά εμπόδια που δυσκόλεψαν την ομάδα με νούμερο ένα το γηπεδικό και δεύτερο το οικονομικό.

Ο ΑΟΑΝ αποτελεί ίσως τον μοναδικό εκπρόσωπο Γ’ Εθνικής που δεν είχε γήπεδο να βγάλει την προετοιμασία του, ούτε να ορθολογίσει σωστά τις Ακαδημίες του. Έτσι το συμβούλιο αναγκάστηκε να προσαρμοστεί με τις δύσβατες συνθήκες και να βρίσκει προσωρινές λύσεις ανάγκης με την ομάδα να περιπλανιέται σε διάφορα γήπεδα της περιοχής όπως: Κριτσά, Ελούντα, Νεάπολη και Λακώνια..

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Πλήρης Ονομασία: Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου
Έτος ίδρυσης: 1947
Έδρα: Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου και δεύτερη το γήπεδο Ελούντας
Χρώμα: Μπλε - Άσπρο
Έμβλημα: Αστέρι
Τίτλοι: 3 πρωταθλήματα Λασιθίου (89-90, 10-11, 12-13), 1 πρωτάθλημα Ηρακλείου (79-80), 1 πρωτάθλημα Δ΄ εθνικής (1994), 9 κύπελλα Λασιθίου (83-84, 84-85, 85-86, 86-87, 87-88, 88-89, 89-90, 93-94, 04-05), 1 κύπελλο Ηρακλείου (79-80).

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πρόεδρος: Γιώργος Ψυλλάκης
Α΄ αντιπρόεδρος : Γιάννης Μπέρκοβιτς - Ιωαννίδης
Β΄ αντιπρόεδρος: Σκουλούδης Αριστείδης
Α' Γραμματέας: Γρηγόρης Αλεξούδης
Β' Γραμματέας: Άγγελος Πάγκαλος
Ταμίας: Μενεγάκης Μιχάλης
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος : Γιάννης Παπαφραγκάκης
Υπεύθυνος Τμήματος Μπάσκετ: Γιώργος Δουνάκης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Πρατσινάκης
Έφορος υλικού: Γιάννης Παπαφραγκάκης
Μέλη: Παναγιώτης Καστανός - Μιχάλης Γρηγοράκης – Μανώλης Ατσαλάκης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας - Γραφείο Τύπου: Γιώργος Δουνάκης

Αγωνιστικά μέλη:
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ιορδάνης Τσιρκίνης
Προπονητής τερματοφυλάκων:  Βασίλης Μπέρκοβιτς Ιωαννίδης
Γυμναστής: Λευτέρης Ραφαηλάκης
Βοηθός προπονητή: Ιορδάνης Τσιρκίνης
Προπονητής: Νεκτάριος Στάθης

Τερματοφύλακες
Βασίλης Μπέρκοβιτς 1984
Ζαχαρίας Παντερμαράκης 1986
Γιάννης Μπροκαλάκης 1978
Σταύρος Μπρόκος 1994
Δημήτρης Κασσωτάκης 1996

Αμυντικοί
Μάριος Γρηγοράκης 1996
Κώστας Μουτάκης 1979
Κώστας Κοκολάκης 1989
Γιώργος Δέλλιος 1982
Χρήστος Φαγάς 1986
Μανόλης Πηγιάκης 1990
Θοδωρής Ιασωνίδης 1986
Κέβιν Γκέτα 1996
Γιάννης Κωστάκης 1987

Μέσοι
Μάνος Καουκάκης 1991
Αλέξανδρος Φαγάς 1996
Χρήστος Τσάνγκας 1991
Δημήτρης Καρνιάτης 1988
Γρηγόρης Κοκολάκης 1986
Γιώργος Χριστάκης 1988
Γιώργος Γκέκας 1995
Κωνσταντίνος Μαρκάκης 1994

Επιθετικοί
Δημήτρης Μαυράκης 1993
Μάρκος Δήμας 1985
Κλόντι Χατζιάι 1993
Γιώργος Σταυρακάκης 1981
Παύλος Λεπτοκαρύδης 1980

Μεταγραφές: Παύλος Λεπτοκαρύδης(Απόλλων Καλαμαριάς), Γιώργος Χριστάκης(ΟΦΙ), Μανόλης Πηγιάκης(Αναγέννηση), Θοδωρής Ιασωνίδης(Αναγέννηση), Ντίνος Μαρκάκης(Εργοτέλης Κ20), Σταύρος Μπρόκος(ΟΦΗ Κ20), Κέβιν Γκέτα(ΟΦΗ Κ17), Γιώργος Γκέκας(Εργοτέλης Κ20), Γιάννης Κωστάκης(ΑΟ Πεύκης), Μανόλης Μπαριτάκης(Αναγέννηση).

Έφυγαν: Γιάννης Φιορέτζης(ΑΕ Λακωνίων), Θεόφιλος Σισκάκης(ΑΕ Νεάπολη), Χριστόφορος Μυλωνάκης(ΑΕ Νεάπολης), Δημήτρης Μόσχου(ελεύθερος), Γιώργος Κουρίνος(ΠΑΟ Κρούστα), Γιώργος Κουνενάκης(ΑΕ Λακωνίων), Αποστόλης Κοκολάκης(ΑΕ Λακωνίων),

ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Φέτος ο ΑΟΑΝ οργάνωσε και λειτούργησε το τμήμα marketing και επικοινωνίας σε ψηλά-επαγγελματικά πρότυπα βάζοντας έναν γνώστη των πραγμάτων υπεύθυνο στο πόστο αυτό όπως είναι ο Γιώργος Δουνάκης. Το γραφείο τύπου πήρε.. σάρκα και οστά με αποτέλεσμα το εύρος και η αίγλη του σωματείου να βρει ανταπόκριση από κάποιους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Το πρώτο βήμα για την υλοποιήσει πολλών οραμάτων ήταν η δημιουργία του επίσημου σαίτ (www.aoan.gr).  Μέσα στα πλαίσια της νέα προσέγγισης που έγινε ο ΑΟΑΝ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε πέντε δυνατούς υποστηρικτές-χορηγούς:  
PEGAS Touristik, η οποία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό στην φανέλα και στο επίσημο σαιτ του ΑΟΑΝ.
Για τον Ρωσικό τουριστικό κολοσσό έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Ρωσίας με παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και 21. O κατάλογος της περιλαμβάνει συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο, την Άπω Ανατολή (Κίνα – Ινδονησία – Μαυρίκιο – Μαλδίβες), τη Μεσόγειο (Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτο), αλλά και την Αμερικανική ήπειρο (Μεξικό, Κούβα, Άγιο Δομίνικο). Στην ελληνική αγορά έχει συνάψει συμφωνία με 195 ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο (153 στην Κρήτη και 42 στη Ρόδο) από τα οποία ξεχωρίζουν τα 59 συνολικά συγκροτήματα πέντε αστέρων (46 στην Κρήτη και 13 στη Ρόδο), ανάμεσα τους και μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο (leading hotels of the world).
Dermitzakis Fresh and Frozen Foods:
Η εταιρεία  «Dermitzakis Fresh and Frozen Foods» έχει ιστορική σημασία για τον ΑΟΑΝ, καθώς τον υποστήριξε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία του 1994 με άνοδο στα σαλόνια της Γ΄ εθνικής. Αναλαμβάνει εκτός από την χορηγία στη φανέλα της ομάδας και την χρηματοδότηση μεγάλου μέρους του ποσού που απαιτείται για τη λειτουργία των ακαδημιών του ΑΟΑΝ. Η συγκεκριμένη εταιρία που ήταν ο βασικός χορηγός της ομάδας του Αγίου Νικολάου στην πορεία της ανόδου στη Football League 2 συνεχίζει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται ακόμα πιο ενεργά και δυναμικά στο πλευρό της. Η “Dermitzakis Fresh and Frozen Foods” που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες του Νομού Λασιθίου και της Κρήτης γενικότερα και η δυναμική της ταιριάζει απόλυτα με το όραμα που έχει η διοίκηση του ΑΟΑΝ για το σύλλογο.
Singleton Apps:
Πρόκειται για μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες σε ανάπτυξη λογισμικού, εφαρμογών και έξυπνα τηλέφωνα(smartphones)  στην Ελλάδα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένα εταιρεία έχει επεκταθεί και αναγνωριστεί παγκοσμίως, έχοντας προχωρήσει κάποιες πρωτοποριακές εφαρμογές, οι οποίες ήταν μέσα στις βασικές επιλογές των Ελλήων στην αγορά κατόχων (smartphones).
EYROPLAN
Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ (Γ. Γουναλάκης – Ι. Μαρίνος – Μ. Χωραφάς Ο.Ε.) είναι μια πολυσύνθετη τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών τεχνικών έργων διαθέτοντας ένα επιτελείο Διπλωματούχων Μηχανικών. Είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του ΑΟΑΝ σε όλα τα επίπεδα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ φέτος δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ιστορική στιγμή του σωματείου..
Η Ευρωπλάν είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνική εταιρεία, η οποία το έτος 2008 απέσπασε διεθνή βραβεία καλύτερης Αρχιτεκτονικής και Best Resort αντίστοιχα, σε διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και στη Μόσχα, ενώ το έτος 2011 απέσπασε για μια ακόμα φορά Διεθνές Βραβείο Καλύτερης Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα σε διαγωνισμό στο Λονδίνο (έτσι απέκτησε τα τρία αστέρια που πλέον συνοδεύουν το λογότυπο της).
Τεχνικό γραφείο Χ. Μακρής
Το τεχνικό αυτό γραφείο ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται γύρω από την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων. Σαν βασικούς μας στόχους έχουν: Τον σχεδιασμό λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων. Την άριστη ποιότητα κατασκευής. Την απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη.

Διαρκείας
Η στήριξη του κόσμου σε αυτή την δύσκολη συγκυρία ήταν δεδομένη και την αναζήτησαν οι άνθρωποι του συλλόγου, κάτι που επαληθεύτηκε στην πράξη. Η ζήτηση των καρτών διαρκείας ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου έφτασε στα ύψη. Οι κάρτες άρχισαν να φεύγουν σιγά, σιγά από τα χέρια των «κυανόλευκων» και να καταλήγουν στις τσέπες των φίλων της ομάδας και μάλιστα η κίνηση ήταν σε τέτοια επίπεδα που οι διοικούντες πιστεύουν ότι μπορεί να κατατριφθεί το ρεκόρ του 1994 όταν είχαν δοθεί 400 κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΑΝ στο τοπικό Λασιθίου πέρυσι είχε μέσο όρο εισιτηρίων 450-500, για φέτος υπολογίζεται όταν με το καλό επιστρέψει στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου θα έχει κοντά στα 650-700.

Η προετοιμασία
Η προετοιμασία φέτος πραγματοποιήθηκε με τα γνωστά γηπεδικά προβλήματα, καθώς το ιστορικό σωματεία της πόλης Αγίου Νικολάου, το οποίο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό στην Γ΄ εθνική κατηγορία δεν είχε γήπεδο να προπονηθεί. Με την καλή διάθεση των σωματείων, οι προπονήσεις πότε λάμβαναν χώρα στην Κριτσά, πότε στην Ελούντα, μια φορά στα Λακώνια και στις περιπτώσεις που δεν υπήρχε λύση στο περιβάλλοντα χώρου του σταδίου στο βοηθητικό της Αμμούδας και στο Αλμυρό. Η προπονητική ομάδα των Νεκτάριο Στάθη, Ιορδάνη Τσιρκίνη και Λευτέρη Ραφαιλάκη δούλεψαν σε πολύ ψηλά και επαγγελματικά πρότυπα με το συμπέρασμα που βγήκε από την εικόνα των ποδοσφαιριστών να είναι άκρως θετική. Στα φιλικά βγήκαν κάποια κρίσιμα συμπεράσματα και όμως θα δείτε από την αναλυτική παρουσίαση  που σας προσφέρει η «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ο χρόνος μοιράστηκε ισόποσα σχεδόν μέχρι τα τελευταία δύο φιλικά οπού ο Νεκτάριος Στάθης έκανε την λεγόμενη πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα παιχνίδια. Το επίπεδο δουλειάς που έλαβε χώρα το καλοκαίρι φάνηκε ως ένα σημείο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «κυανόλευκοι» παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες για 43 λεπτά στάθηκαν όρθιοι και έβγαλαν πολλά τρεξίματα, αντοχή στην δύναμη κτλ.

Τα φιλικά:
Ρούβας-ΑΟΑΝ 1-1
Σκόρερ: 64΄ Μαυράκης
Σύστημα: 4-3-3
11αδα. Α΄ μέρος: Τερματοφύλακας ο Μπρόκος, η 4αδα στην άμυνα ήταν: Δεξιά ο Γκέτα αρχικά και αριστερά ο Μαρκάκης με στόπερ τους Τσανάι (αριστερό) και Κωστάκη (δεξιό). Στην τριάδα του κέντρου έπαιξαν οι: Φαγάς, Δέλλιος και Γκέκας (με ελάχιστη απόσταση πιο μπροστά από τους άλλους), ενώ στα άκρα έπαιξε ο Σταυρακάκης αριστερά, Μπαριτάκης δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Δήμας. Β΄ μέρος: Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κασσωτάκης με τους Μουτάκη (αριστερός) και Ιασωνίδη (δεξιός) να είναι οι δύο στόπερ. Ο Χρήστος Φαγάς έπαιξε δεξιά και ο Καρνιάτης αριστερά. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι: Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά σαν ελεύθερος ήταν ο Γ. Κοκολάκης. Στα χαφ, αριστερά αγωνίστηκε ο Πηγιάκης και δεξιά ο Χατζιάι, ενώ μοναδικός προωθημένος τοποθετήθηκε ο Μαυράκης.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος, Κέβιν Γκέτα, Γιάννης Κωστάκης, Νίκος Τσανάι, Ντίνος Μαρκάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιώργος Δέλλιος, Γιώργος Γκέκας, Αλέκος Φαγάς(30΄ Μάριος Γρηγοράκης), Μανόλης Μπαριτάκης, Μάρκος Δήμας. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Δημήτρης Κασσωτάκης, Χρήστος Φαγάς, Μανόλης Καουκάκης, Κώστας Μουτάκης, Θοδωρής Ιασωνίδης, Κλόντι Χατζιάι, Γιώργος Χριστάκης, , Γρηγόρης Κοκολάκης, Μανόλης Πηγιάκης, Δημήτρης Μαυράκης, Δημήτρης Καρνιάτης.

ΑΟΑΝ-ΑΟ Χανιά 2-1
Σκόρερ: 69΄ Σταυρακάκης, 81΄ Γ. Κοκολάκης
Σύστημα:  4-5-1 που γινόταν 4-3-3: Μπρόκος κάτω από τα δοκάρια με τον Γκέκα να είναι δεξί μπακ και τον αριστερό μπακ. Μοναδικός αμυντικός χαφ ήταν ο Χριστάκης και κοντά του δεξιά τοποθετήθηκε ο Καουκάκης και αριστερά ο Γ. Κοκολάκης. Στην επίθεση έπαιξε ο Λεπτοκαρύδης δεξιά ο Μαυράκης και αριστερά ο Πηγιάκης. Β΄ μέρος: Ο Κασσωτάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Κωστάκης και Δέλλιος στόπερ, δεξιά ο Χρήστος Φαγάς, αριστερά ο Τσανάι, Ιασωνίδης και Γ. Κοκολάκης αμυντικά χαφ και ο Χατζιάι μπροστά τους, ενώ στην επίθεση έπαιξε ο Δήμας δεξιά ο Πηγιάκης και αριστερά ο Σταυρακάκης. Την θέση του Πηγιάκη πήρε ο Ντ. Μαρκάκης που έπαιξε αριστερό χαφ και πέρασε στα δεξιά ο Σταυρακάκης.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος (46’ Κασσωτάκης), Γκέκας (46΄ Χρήστος Φαγάς), Μουτάκης (46’ Κωστάκης), Ιασωνίδης, Χριστάκης (46’ Σταυρακάκης), Καουκάκης (46’ Δέλλιος), Γρηγόρης Κοκολάκης (84’ Γρηγοράκης), Μαυράκης (32’ λ.τ. Χατζιάι), (80’ Αλέκος Φαγάς), Λεπτοκαρύδης (46’ Δήμας), Πηγιάκης (62’ Μαρκάκης), Καρνιάτης (46΄ Τσανάι).

ΠΑΟ Κρουσσώνα-ΑΟΑΝ 1-3
Σκόρερ: Λεπτοκαρύδης 63΄, 65΄, Γ. Κοκολάκης 90΄
Σύστημα: 4-3-3, στην άμυνα 4-5-1. Α΄ μέρος Μπρόκος με τους Μουτάκη και Κωστάκη να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Χ. Φαγάς. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά τους σε έναν ελεύθερο ρόλο αγωνίστηκε ο Χατζιάι. Αριστερό χαφ-εξτρέμ ήταν ο Σταυρακάκης, ενώ στα δεξιά προωθήθηκε ο Πηγιάκης και μοναδικός κυνηγός ο Λεπτοκαρύδης. Β΄ μέρος: Κασσωτάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο να είναι οι Δέλλιος και Κώστας Κοκολάκης, αριστερό μπακ έπαιξε ο Τσανάι και δεξιά ο Γκέκας. Τα δύο αμυντικά χαφ που «έδεσαν» το κέντρο ήταν οι: Γρηγόρης Κοκολάκης και Ιασωνίδης. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Τσάνγκας και στο αριστερό άκρο άρχισε το δεύτερο μέρος ο Χατζιάι, ενώ στο δεξί παρέμεινε ο Πηγιάκης όπως και ο Λεπτοκαρύδης.
ΑΟΑΝ(Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Χρήστος Φαγάς(46΄ Γιώργος Γκέκας), Κώστας Μουτάκης(46΄ Γιώργος Δέλλιος), Γιάννης Κωστάκης(46΄ Κώστας Κοκολάκης), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Γρηγόρης Κοκολάκης), Γιώργος Χριστάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Χρήστος Τσάνγκας, 88΄ Μάριος Γρηγοράκης), Μανόλης Πηγιάκης(75΄ Ντίνος Μαρκάκης), Παύλος Λεπτοκαρίδης(65΄ Κέβιν Γκέτα), Κλόντι Χατζιάι(88΄ Αλέκος Φαγάς), Δημήτρης Καρνιάτης(46΄ Νίκος Τσανάι).

Γιούχτας-ΑΟΑΝ 2-2
Τα γκολ: 12΄ Γ. Κοκολάκης, 27΄ Πηγιάκης,
Σύστημα: 4-3-3 που μετατρέπεται σε 4-5-1 Α΄ μέρος: Μπρόκος με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κ. Κοκολάκη και Κωστάκη, αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Γκέκας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι: Γ. Κοκολάκης και Ιασωνίδης, ενώ λίγο πιο μπροστά τους ήταν ο Τσάνγκας. Στα άκρα των χαφ αριστερά αγωνίστηκε ο Σταυρακάκης και δεξιά ο Πηγιάκης με τον Λεπτοκαρύδη να αποτελεί τον μοναδικό φορ περιοχής.  Β΄ μέρος: Κασσωτάκη κάτω από τα δοκάρια κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Κ. Κοκολάκη, Κωστάκης, δεξιά ο Τσανάι, αριστερά ο Χ. Φαγάς. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Καουκάκης, Χριστάκης και λίγο πιο μπροστά ο Μαυράκης, ενώ η τριάδα της επίθεσης είχε τον Καρνιάτη αριστερά, τον Χατζιάι δεξιά και τον Δήμα κεντρικό φορ.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Γιώργος Γκέκας(46΄ Χρήστος Φαγάς), Κώστας Κοκολάκης, Γιάννης Κωστάκης(70΄ Κωνσταντίνος Μακράκης), Θοδωρής Ιασωνίδης(46΄ Γιώργος Χριστάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης(46΄ Μανόλης Καουκάκης), Χρήστος Τσάνγκας(46΄ Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Νίκος Τσανάι), Παύλος Λεπτοκαρύδης(46΄ Μάρκος Δήμας), Δημήτρης Καρνιάτης(60΄ Κέβιν Γκέτα), Μανόλης Πηγιάκης(46΄ Κλόντι Χατζιάι).

ΠΟΑ-ΑΟΑΝ 5-2
Σκόρερ: 55΄ Ιασωνίδης, 89΄ Γ. Κοκολάκης
Σύστημα: 4-3-3 και 4-5-1 στην άμυνα: Α΄ ημίχρονο Μπρόκος με τους Μουτάκη και Κ. Κοκολάκη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα τοποθετήθηκαν, δεξιά ο Χ. Φαγάς και αριστερά ο Τσανάι. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Χριστάκης, Καουκάκης και λίγο πιο μπροστά αγωνίστηκε ο Μαυράκης. Στα άκρα, δεξιά έπαιξε ο Γκέκας και αριστερά ο Σταυρακάκης, με μοναδικό προωθημένο τον Δήμα. Β΄ μέρος: Κασσωτάκης και είχε μπροστά του στόπερ τους Μουτάκη και Γκέτα. Αριστερά τοποθετήθηκε ο Καρνιάτης και δεξιά ο Γκέκας. Οι Γ. Κοκολάκης και Ιασωνίδης ήταν τα αμυντικά χαφ και λίγο πιο μπροστά ο Τσάνγκας. Στο αριστερό άκρο ήταν ο Χατζιάι και δεξιά ο Πηγιάκης, ενώ μπροστά αγωνίστηκε ο Λεπτοκαρύδης. Ο Ντίνος Μαρκάκης μπήκε στην θέση του Καρνιάτη αλλά χωρίς να αλλάξει θέση παίζοντας αριστερό μπακ.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος(46΄ Δημήτρης Κασσωτάκης), Γιώργος Γκέκας, Χρήστος Φαγάς(46΄ Μανόλης Πηγιάκης), Κώστας Μουτάκης, Κώστας Κοκολάκης(46΄ Κέβιν Γκέτα), Γιώργος Σταυρακάκης(46΄ Κλόντι Χατζιάι), Μάρκος Δήμας(46΄ Παύλος Λεπτοκαρύδης), Γιώργος Χριστάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Γρηγόρης Κοκολάκης), Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης(46΄ Χρήστος Τσάνγκας), Νίκος Τσανάι(46΄ Δημήτρης Καρνιάτης), Δημήτρης Καρνιάτης(76΄Ντίνος Μαρκάκης).

ΑΟΑΝ-Ηρόδοτος 1-3
Το γκολ: 45΄ Λεπτοκαρύδης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-3-3 Μπρόκος, Ιασωνίδη- Κ. Κοκολάκη σαν στόπερ. Δεξιά ο Πηγιάκης και αριστερά ο Καρνιάτης. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι: Τσάνγκας και Χριστάκης, ενώ λίγο πιο μπροστά ο Γ. Κοκολάκης. Στα άκρα τοποθετήθηκε ο Σταυρακάκης αριστερά και Χατζιάι δεξιά, ενώ ο Λεπτοκαρύδης έπαιξε φορ στην περιοχή. Β΄ μέρος: 4-4-2: Δήμα και Λεπτοκαρύδη να παίζουν επιθετικοί, Μαυράκης σαν κεντρικός μέσος δύο αμυντικά χαφ οι: Καουκάκης-Γ. Κοκολακης, δεξιά ο Πηγιάκης, αριστερά ο Χατζιάι, Κ. Κοκολακης και Μουτάκης στόπερ και οι Φαγάς δεξί μπακ και Καρνιάτης αριστερό. Εν συνεχεία πέρασαν στο παιχνίδι και οι Τσανάι στην θέση του Χατζιάι, ο οποίος έπαιξε στο αριστερό μπακ και ο Πηγιάκης πήγε αριστερό χαφ, ο Γκέκας που πήρε την θέση του Λεπτοκαρύδη έπαιξε κεντρικό μέσος με τον Μαυράκη να πηγαίνει δεξιά, ενώ ο Δέλλιος πήρε την θέση του Κ. Κοκολάκη στο κέντρο της άμυνας.
ΑΟΑΝ(Νεκτάριος Στάθης): Σταυρός Μπρόκος, Θοδωρής Ιασωνίδης(46΄ Κώστας Μουτάκης), Κώστας Κοκολάκης(72΄ Γιώργος Δέλλιος), Γιώργος Σταυρακάκης(56΄ Μάρκος Δήμας), Παύλος Λεπτοκαρύδης(70΄ Γιώργος Γκέκας), Γρηγόρης Κοκολάκης, Δημήτρης Καρνιάτης(75΄ Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης), Κλόντι Χατζιάι(69΄ Νίκος Τσανάι), Χρήστος Τσάνγκας(62΄ Χρήστος Φαγάς), Μανόλης Πηγιάκης, Γιώργος Χριστάκης(46΄ Μανόλης Καουκάκης).

Ερμής Ζωνιανών-ΑΟΑΝ 1-1
Το γκολ: 55΄Πηγιάκης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-2-3-1 Μπρόκο κάτω από τα δοκάρια, Κ. Κοκολάκη και Μουτάκη στόπερ, δεξιά Δέλλιος και αριστερά Καρνιάτης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Καουκάκης, Χριστάκης και λίγο πιο μπροστά τοποθετήθηκε ο Μαυράκης. Οι ακραίου χαφ ήταν δεξιά Πηγιάκης και αριστερά Γ. Κοκολάκης, ενώ φορ περιοχής αγωνίστηκε ο Λεπτοκαρύδης. Β΄ μέρος: 4-1-4-1: Μουτάκη, Κ. Κοκολάκη στόπερ και Δέλιο δεξιά, Καρνιάτη αριστερά. Στο κέντρο ο Ιασωνίδης έπαιξε καθαρός κόφτης και οι δύο μπροστά του ήταν αρχικά ο Γ. Κοκολάκης και Τσάνγκας. Ο Σταυρακάκης έπαιξε αριστερά και Πηγιάκης δεξιά ενώ μπροστά παρέμεινε ο Λεπτοκαρύδης. Ο Χ. Φαγάς σαν δεξί μπακ πήρε την θέση του Δέλλιου και ο Γκέκας σαν δεξί χαφ αυτή του Πηγιάκη χωρίς να αλλάξει κάτι στην διάταξη.
AOAN (Νεκτάριος Στάθης): Σταύρος Μπρόκος, Γιώργος Δέλλιος(68΄ Χρήστος Φαγάς), Δημήτρης Καρνιάτης, Κώστας Κοκολάκης, Κώστας Μουτάκης, Γιώργος Χριστάκης(46΄ Τσάνγκας), Μανόλης Καουκάκης(46΄ Θοδωρής Ιασωνίδης), Μανόλης Πηγιάκης(66΄ Γιώργος Γκέκας), Δημήτρης Ραφαήλ Μαυράκης(46΄ Σταυρακάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης(85΄ Κλόντι Χατζιάι), Παύλος Λεπτοκαρύδης(80΄ Δήμας).

Επίσημο Α΄ φάση κυπέλλου:
ΑΟΑΝ-ΠΑΟ Κρουσσώνα 2-1
Τα γκολ: 17΄ Λεπτοκαρύδης, 38΄ Μουτάκης
Σύστημα: Α΄ μέρος: 4-1-4-1 Μπρόκος,  Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κ. Κοκολάκη και Μουτάκη. Αριστερά ο Καρνιάτης και δεξιά ο Δέλλιος. Καθαρός αμυντικός χαφ Ιασωνίδης με τους  Γ. Κοκολάκης και Τσάνγκα(κεντρικά χαφ), ο Χατζιάι από αριστερά, και δεξιά ο Πηγιάκης με φορ τον Λεπτοκαρύδη. Β΄ μέρους Γκέκας δεξί μπακ, αριστερά Μουτάκης κα κεντρικό δίδυμο Δέλλιος-Κ. Κοκολάκης, ενώ στα χαφ ήταν πλέον οι Ιασωνίδης-Τσάνγκας και αριστερά πήγε ο Γ. Κοκολάκης, δεξιά ο Πηγιάκης και μπροστά ο Λεπτοκαρύδης. Η είσοδος του Χριστάκη άλλαξε το σχήμα καθώς ο Ιασωνίδης έπαιξε μόνος του σαν αμυντικό χαφ και ο Ιεραπετρίτης μέσος τοποθετήθηκε περίπου δέκα μέτρα πιο μπροστά για να πιέζει ακατάπαυστα τους αντιπάλους όταν κυκλοφορούν την μπάλα.
ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης, Μουτάκης, Κωνσταντίνος Κοκολάκης, Δέλλιος, Τσάνγκας (51΄ Χριστάκης), Χατζιάι, Ιασωνίδης, Λεπτοκαρύδης (85΄ Καουκάκης), Γρηγόρης Κοκολάκης, Καρνιάτης (46΄ Γκέκας).

Δείτε τον χρόνο, τις συμμετοχές και τα γκολ των παικτών του ΑΟΑΝ στα εφτά φιλικά της προετοιμασίας
Γρηγόρης Κοκολάκης 439 λεπτά, 7Χ7,  4 γκολ
Μανόλης Πηγιάκης 428 λεπτά, 7Χ7, 2 γκολ
Δημήτρης Καρνιάτης 420 λεπτά, 7Χ7
Σταύρος Μπρόκος 405 λεπτά, 7Χ7
Κλόντη Χατζιάι 355 λεπτά, 7Χ7
Παύλος Λεπτοκαρύδης 350 λεπτά 6Χ7, 3 γκολ
Κώστας Κοκολάκης 342 λεπτά, 5Χ7
Θοδωρής Ιασωνίδης 360 λεπτά, 7Χ7, 1 γκολ
Γιώργος Σταυρακάκης 326 λεπτά, 7Χ7, 1 γκολ
Γιώργος Χριστάκης 315 λεπτά, 7Χ7
Κώστας Μουτάκης 315 λεπτά, 6Χ7
Μανόλης Καουκάκης 315 λεπτά, 7Χ7
Γιώργος Γκέκας 314 λεπτά, 7Χ7
Χρήστος Φαγάς 279 λεπτά, 7Χ7
Γιώργος Δέλλιος 266 λεπτά, 6Χ7
Δημήτρης Κασσωτάκης 265 λεπτά, 5Χ7
Νίκος Τσανάι 246 λεπτά, 6Χ7
Μάρκος Δήμας 224 λεπτά 6Χ7
Δημήτρης Μαυράκης 227 λεπτά, 6Χ7, 1 γκολ
Γιάννης Κωστάκης 205 λεπτά, 4Χ7
Χρήστος Τσάνγκας 195 λεπτά, 4Χ7
Κέβιν Γκέτα 190 λεπτά, 5Χ7
Κωνσταντίνος Μαρκάκης 123 λεπτά, 5Χ7
Μάριος Γρηγοράκης 68 λεπτά, 3Χ7
Μανόλης Μπαριτάκης 45 λεπτά, 1Χ7
Αλέκος Φαγάς 42 λεπτά, 3Χ7

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Ανατολή»



Euro 2024: Αγρια επεισόδια στη Γερμανία πριν το Αγγλία - Σερβία
Euro 2024: Αγρια επεισόδια στη Γερμανία πριν το Αγγλία - Σερβία
Euro 2024, Σλοβενία - Δανία 1-1: Σπόραρ και Τσέριν σταμάτησαν τον Έρικσεν
Euro 2024, Σλοβενία - Δανία 1-1: Σπόραρ και Τσέριν σταμάτησαν τον Έρικσεν
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τσαϊρελης, στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελέρι
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τσαϊρελης, στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ έδωσε άδεια συμμετοχής στο «Παρίσι 2024» σε 25 αθλητές υπό ουδέτερη σημαία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ έδωσε άδεια συμμετοχής στο «Παρίσι 2024» σε 25 αθλητές υπό ουδέτερη σημαία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved