«Δεν είναι Μπαρτσελόνα»
Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ τόνισε ότι η Ντόρτμουντ προσπαθεί να αντιγράψει την Μπαρτσελόνα χωρίς αποτέλεσμα όμως…
Μία από τις εμβληματικές μορφές του γερμανικού ποδοσφαίρου είναι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και η γνώμη του πάντα… μετράει. Ο «Κάιζερ» τόνισε ότι η Ντόρτμουντ προσπαθεί να αντιγράψει την Μπαρτσελόνα στον τρόπο παιχνιδιού χωρίς όμως, να τα καταφέρνει.
«Αυτό που μου κέντρισε την προσοχή στην αναμέτρηση με την Μάιντς ήταν το ότι έλειπε το σωστό τελείωμα από τον Ντόρτμουντ. Ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι πολύ περίπλοκος. Μάλλον παρακολουθούν πολύ συχνά την Μπαρτσελόνα», είπε με νόημα ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου.
«Πρέπει να ξεκινήσουν να παίζουν και πάλι απλοϊκά αν θέλουν να πάρουν τον τίτλο. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι ο βασικός λόγος που αυτό το πρόβλημα βγήκε στο προσκήνιο», είπε ο Μπεκενμπάουερ.