Έπαιξε μπουνιές ο Τζαβέλλας!
Επεισόδιο σημειώθηκε στην προπόνηση της Άιντραχτ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Μάικ Φραντς!
Ο Έλληνας άσος δέχτηκε ένα σκληρό τάκλιν από τον συμπαίκτη του και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ έριξε μια μπουνιά στον συμπαίκτη του, ο οποίος απάντησε, με τον τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε να μην πιστεύει στα μάτια του!
Ο Γερμανός τεχνικός έστειλε τους παίκτες για τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και στην συνέχεια στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν με τον Γιάννη Αμανατίδη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών.
«Κάποιες φορές όταν παίζεις σε έναν περιορισμένο χώρο αυτά μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παίκτες όπως ο Τζαβέλλας και ο Φραντς. Το πρόβλημα είναι πως ο Τζαβέλλας δεν υποχωρεί και γι’ αυτό το λόγο συχνά δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες», τόνισε μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίκαελ Σκίμπε.