Αναγέννηση Περιβολίου: Καταγγελία στην ΕΠΟ για τη... ζούγκλα στην Άρτα

Αναγέννηση Περιβολίου: Καταγγελία στην ΕΠΟ για τη... ζούγκλα στην Άρτα

Σε επίσημη καταγγελία στην ΕΠΟ προχώρησε η Αναγέννηση Περιβολίου για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής στην Άρτα με τη Φιλοθέη.

Η ομάδα της Κέρκυρας καταγγέλλει πρακτικές τραμπουκισμού από τους γηπεδούχους και... αναλγησίας από τη διαιτησία. Λόγω κακοκαιρίας, η Αναγέννηση καθυστέρησε να φτάσει στην Αρτα έχοντας ενημερώσει σχετικά, ωστόσο οι διαιτητές αρνήθηκαν να δώσουν 10 λεπτά παράταση στη σέντρα, προκειμένου οι παίκτες της να κάνουν ζέσταμα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απαίτησαν με ύβρεις και απειλές να αφήσουν τη Φιλοθέη να νικήσει, αλλιώς δεν θα τους άφηναν να φύγουν!

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Κύριοι,

Ως ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ καταγγέλλουμε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ – ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ και κυρίως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ μελών της διοίκησης και μερίδας φιλάθλων του ποδοσφαιρικού σωματείου ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ, κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, στην έδρα της ως άνω ομάδας, κατά την 5-2-2013. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ στο ημίχρονο και με το σκορ να είναι 1-0 εις βάρος μας και έχοντας εισβάλει, με την ανοχή της Αστυνομίας και του Παρατηρητή Αγώνα, εντός του γηπέδου και στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων, ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Η’ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ, ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας, είχε καταβάλλει ήδη υπεράνθρωπες προσπάθειες, κάτι που το γνωρίζετε κι εσείς, έχοντας ξεκινήσει η αποστολή από τις 06:00 π.μ., για να μπορέσει να φθάσει εγκαίρως στην έδρα της ΦΙΛΟΘΕΗΣ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του απαγορευτικού που είχε υπάρξει στην πορθμειακή γραμμή Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας.

Σε συνεργασία μαζί σας, αποφασίστηκε η ομάδα να αναχωρήσει από το λιμάνι της Κέρκυρας, με πλοίο κλειστού τύπου, στις 12.00 μ. και η ταυτόχρονη μετάθεση της ώρας του αγώνα, από τις 15:00 σε 16:00 μ.μ.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, το πλοίο κλειστού τύπου, αντί για 1.30 ώρα, έκανε το δρομολόγιο σε 2.15 ώρες και έφθασε στο γήπεδο στις 15:45 μ.μ. και μπήκε (σ.σ. η ομάδα) στο χώρο των αποδυτηρίων στις 16:00 μ.μ.

Ζητήσαμε από τον διαιτητή του αγώνα να ξεκινήσεις στις 16:15 μ.μ, για να μπορέσει να γίνει η σχετική προθέρμανση, κυρίως για λόγους προστασίας της υγείας των ποδοσφαιριστών μας, μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, αλλά ο διαιτητής, επικαλούμενος το περασμένο της ώρας το αρνήθηκε, σφυρίζοντας την έναρξη του αγώνα στις 16:05 μ.μ.

Δυστυχώς, η προαναφερομένη μερίδα των μελών της διοίκησης της ΦΙΛΟΘΕΗΣ, όπως και του παρατηρητή αγώνα, αν και ήταν ήδη ενήμερη, δεν σεβάστηκαν τίποτα, από τη σχετική ταλαιπωρία που ήδη είχε υποστεί η ομάδα μας, ούτε έλαβε το παραμικρό μέτρο προστασίας της και της ομαλής και ισόνομης αθλητικής διεξαγωγής του αγώνα.

Δεν σεβάστηκαν καν την υποδειγματική φιλοξενία, που είχαν στην Κέρκυρα.
 
Η απάντησή μας είναι ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές προσβάλλουν το ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό αίσθημα.

Εμείς, ως ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ, σε αντίθεση με τέτοιες συμπεριφορές, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, για να ολοκληρώσουμε το ιστορικό μας ταξίδι στην Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία, ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Το επιστέγασμα αυτής της ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ – ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ολοκληρώθηκε στο 80’ λεπτό του αγώνα και όταν αντικαταστάθηκε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, όπου προσπάθησε να πάει στα αποδυτήρια, συνοδευόμενος από εκπρόσωπο της ομάδας μας, κάτι που κατέστη αδύνατον, λόγω του ότι φίλαθλοι που είχαν εισχωρήσει, εντός του γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων, τους επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα, για να προστατευθούν, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα, ο διαιτητής να διακόψει για περίπου 12’ λεπτά τον αγώνα.

Κύριοι, της αρμόδιας Επιτροπής της ΚΕΔ και της αρμόδιας Επιτροπής Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ,

Επειδή στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρθηκε τίποτα σχετικό για την 12λεπτη διακοπή του αγώνα, πιθανόν για προληπτικούς λόγους, αναμένουμε την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή αγώνα, όπως μας ανέφερε ότι θα υποβάλλει, όπως βέβαια και την αντίστοιχη του παρατηρητή αγώνα».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved