Άνετο βράδυ για Ρεάλ

Τη νίκη με 4-1 πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δείχνοντας έτοιμη ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άνετο βράδυ για Ρεάλ

Στους τέσσερις βαθμούς από τη 2η θέση της βαθμολογίας και την Ατλέτικο Μαδρίτης μείωσε η Ρεάλ η οποία δεν αντιμετώπισε δυσκολίες επί της Σεβίλλης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επικρατώντας 4-1.

Ο Μπενζεμά στο 17’ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα». Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με χατ-τρικ (26’, 46’ 59’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν να μειώσει με τέρμα του Μανού ντελ Μοράλ στο 87’.

Από τις τελευταίες θέσεις κατάφερε να ξεφύγει η Γρανάδα η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Λα Κορούνια. Ο Μαρτσένα με αυτογκόλ στο 45’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Ιγκάλο στο 51’ να καθαρίζει. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 95’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.