«Καθαρός» ο Σιδηρόπουλος
Μπορεί να ακούστηκαν και να γράφτηκαν πολλά για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ωστόσο ο παρατηρητής του αγώνα τον βγάζει «λάδι»!
Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Καλύβας αθωώνει με την έκθεσή του προς την ΚΕΔ τον Δραμινό διαιτητή, καθώς κρίνει σωστές, τόσο τις αποφάσεις του, όσο και την συνολική παρουσία του στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ.
Ο κ. Καλύβας έγραψε στην έκθεσή του ότι ο κ. Σιδηρόπουλος απέβαλε σωστά τους Λίνο και Ιβιτς. Ειδικότερα για τον Σέρβο παίκτη επισημαίνει ότι ορθά του δόθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και όχι απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής δεν γνωρίζει… σερβικά, επομένως δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εξύβρισης.
Εξάλλου, για την φάση του 94ου λεπτού που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λυμπερόπουλου από τον Τσιρίλο, δέχθηκε τη θέση του διαιτητή ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε προσπάθεια να αποφύγει τον επιθετικό της «Ενωσης».
Καλό βαθμό πήρε και ο Πέτρος Κωνσταντινέας για την διαιτησία του στον αγώνα Ατρομήτου – Ολυμπιακού Βόλου.
Ο παρατηρητής Γιάννης Σπυρόπουλος έκρινε ότι ορθά ο Μεσσήνιος διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση του Σανκαρέ στην επίμαχη φάση του γκολ του Ολυμπιακού Βόλου.