Παπαδόπουλος: «Ήθελα Ζενίτ αλλά…»

Παπαδόπουλος: «Ήθελα Ζενίτ αλλά…»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στα Μέσα της Ρωσίας και το Sovietsky Sport για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Σάλκε.

Στη Γερμανία θα παραμείνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος καθώς την τελευταία στιγμή η Ζενίτ άλλαξε κάποιους όρους στο συμβόλαιό του.  «Ήθελα πολύ να παίξω στην Ρωσία, σε μια τόσο δυνατή και φιλόδοξη ομάδα όπως η Ζενίτ. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία αλλά χθες το βράδυ (σ.σ Τρίτη) πάρθηκε η απόφαση πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Αυτό γιατί αρχικά η διοίκηση του συλλόγου είχε προτείνει κάποιους όρους σε μένα και τον ατζέντη μου αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξαν ορισμένα βασικά σημεία στο συμβόλαιο», είπε αρχικά στο Sovietsky Sport για να συνεχίσει αν όλα ήταν θέμα οικονομικού:

«Ναι όντως το οικονομικό στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, όμως δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα ποσά, δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω και όταν υπάρχουν στιγμές που δεν μου αρέσουν προτιμάω να μην μιλάω».

Για τις φιλοδοξίες του πλέον, είπε: «Από τη μία πλευρά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί το αρχικό συμβόλαιο που μου πρότειναν ήταν πολύ καλό. Άκουσα από τον συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που είχε παίξει στη Ντινάμο Μόσχας πως είναι πολύ ωραία στην Ρωσία. Παρά το κλίμα και το ψύχος, είστε πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και έχετε όμορφες πόλεις. Χαιρόμαστε που γνωρίζουμε την χώρα σας καλύτερα. Ίσως στο μέλλον να έχω μια άλλη ευκαιρία. Στην Ρωσία υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως η Σπαρτάκ, η ΤΣΣΚΑ και η Λοκομοτίβ. Ακόμα γιατί όχι και η Ανζί στην οποία έπαιξε ο Ρομπέρτο Κάρλος και τώρα ο Ετό. Εάν μου κάνει πρόταση θα την σκεφτώ. Όμως προς το παρόν θα μείνω στην Γερμανία, όπου όλα μου πάνε πολύ καλά».



EuroCup: Κόντρα στη Μπουργκ ο Πανιώνιος
EuroCup: Κόντρα στη Μπουργκ ο Πανιώνιος
Ολυμπιακός: Στον «αέρα» τα εισιτήρια ς της GBL μέχρι τον Δεκέμβριο
Ολυμπιακός: Στον «αέρα» τα εισιτήρια ς της GBL μέχρι τον Δεκέμβριο
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το σπίτι της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Τέξας συνδυάζει την αμερικανική άνεση με τη μεσογειακή απλότητα