Αδειοδότηση: Κοντά ο ΠΑΟ, δύσκολα η ΑΕΚ, έφεση για ΠΑΣ

Αδειοδότηση: Κοντά ο ΠΑΟ, δύσκολα η ΑΕΚ, έφεση για ΠΑΣ

Εβδομάδα αδειδοτήσεων, μέρος δεύτερο. Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός σε δεύτερο βαθμό, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση της, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται, αν και πρωτοβάθμια εγκρίθηκε ο φάκελος του, να ξαναμπεί σε. περιπέτειες και να παραστεί ενώπιον του δευτεροβάθμιου οργάνου, μετά από έφεση του υπεύθυνου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την αδειοδότηση του και την ελπίδα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης θα συνεδριάσει την Τετάρτη 30/5 και θα βγάλει τις αποφάσεις της τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες (πιθανότατα αυθημερόν ή το αργότερο την επομένη, αφού θα πρέπει να δηλωθούν στη συνέχεια οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις).

Στον Παναθηναϊκό δεν θα δοθεί η παράταση μιας ημέρας προκειμένου να εξεταστεί ο φάκελός του όπως έχει ζητήσει αλλά θα έχει προθεσμία μιας ημέρας ώστε να καταθέσει υπόμνημα.

Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι αρκετά δυσκολότερη, διότι έχει μεγαλύτερες ελλείψεις στο φάκελό της. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται αρκετά δύσκολο να πάρει άδεια, αν και θα προσπαθήσει, μέσω ΕΠΟ ή και Σούπερ Λίγκας, να έχει μικρότερες επιπτώσεις.

«Μπλόκο» όμως και στο φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρωτοβάθμια αν και ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης της Ομοσπονδίας Γ. Δημητρίου είχε κάνει αρνητική εισήγηση τελικά ο φάκελος των Ηπειρωτών είχε εγκριθεί.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα (28/5) ο Γ. Δημητρίου θα υποβάλλει αίτηση (έχει δικαίωμα σύμφωνα με τον κανονισμό αδειοδότηση), στην επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει πρόβλημα με οφειλές στην εφορία.



Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντιόγκο Ζότα
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τέλος ο Ζίζιτς από τη Βίρτους
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/07) - «Μεταγραφές… χθες» για ΑΕΚ
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
Νίκολς: «Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ για το Περιστέρι και τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved