Μελίσσια-Περιστέρι 1-3

Μελίσσια-Περιστέρι 1-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Περιστέρι, το οποίο επικράτησε των Μελισσίων με 3-1 και «σκαρφάλωσε» στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 2' ο Νικόλα έβαλε μπροστά την ομάδα των Βορείων προαστίων. Το Περιστέρι απάντησε στο 25', όταν ο Μπόσιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Πέντε λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Μπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέτρεψε το ματς για τους Περιστεριώτες.

Στην επανάληψη παρά τις ευκαιρίες που έγιναν εκατέρωθεν δεν άλλαξε κάτι, μέχρι το 88' όταν ο Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 95' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπεκατώρος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον, με αυτή τη νίκη το Περιστέρι έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια έμειναν στους 23.

Μελίσσια: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκώτης, Τζανετέας, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος (85' Ρήγας), Πατσιαβούρας, Νίκας (55' Μπεκατώρος), Νικόλα, Πλεξίδας (55' Ατσάλης), Μποτονάκης

Περιστέρι: Ψύχος, Π. Πλέστης (90' Θανόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Αθανασίου, Χ.Πλέστης (65' Χέλμης), Μπόσιος, Μπονιάκος (80' Συμεωνίδης), Νυσαριώτης, Μπέλης.



Αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός
Αυτά μόνο ο Παναθηναϊκός
Champions League: Απίστευτη ματσάρα και ισόπαλο 3-3 το Μπαρτσελόνα - Ίντερ!
Champions League: Απίστευτη ματσάρα και ισόπαλο 3-3 το Μπαρτσελόνα - Ίντερ!
Αταμάν: «Το 2-1 είναι απλά προβάδισμα, πρέπει να παλέψουμε»
Αταμάν: «Το 2-1 είναι απλά προβάδισμα, πρέπει να παλέψουμε»
Ναν: «Ας δέχομαι χτυπήματα όλο το βράδυ αν είναι να νικάμε»
Ναν: «Ας δέχομαι χτυπήματα όλο το βράδυ αν είναι να νικάμε»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved