ΑΕ Κως-Μύκονος 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν ΑΕ Κως και Μύκονος στο νησιώτικο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό στο τέλος.

ΑΕ Κως-Μύκονος 2-2

Οι Κώες άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Πη, ωστόσο στο 36’ η Μύκονος απάντησε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πανέτα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και ειδικά μετά το 68’, όταν η Κως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με τον Πη έκαναν το 2-1. Ωστόσο στο 90’ ο Τσάλμας με κεφαλιά έσωσε την παρτίδα για την Μύκονο, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Εμανουήλ (55’ Ελευθεριάδης), Τσάτσα, Οικονόμου, Μαργαρίτης (72’ Αναστασιάδης), Φυτάς, Πης, Αχμέτ, Χατζηαντωνίου (85’ Βάσης)

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μπουρνιάς, Μπαλής (71’ Βαλαμούτης), Καρατζάς, Θεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος, Κούκας, Ξένος (62’ Τουμάσης), Αργυρίου, Παπασταθόπουλος, Μουλάκης, Πανέτας (62’ Τσαλμάς)