Στραβοπάτημα για Μπενφίκα

Στραβοπάτημα για Μπενφίκα

Στο 0-0 έμεινε η Μπενφίκα στην έδρα της Ολανένσε του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και έχασε έδαφος αναφορικά με τη διεκδίκηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι «αετοί» διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ειδικά στα τελευταία λεπτά πίεσαν. Ωστόσο έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, καθώς «αιχμαλωτίστηκαν» στην αμυντική τακτική του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει φέρει την Ολανένσε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Αν και ο Αϊμάρ αποβλήθηκε στο 62ο λεπτό, ενώ είχε περάσει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, η Μπενφίκα... εγκαταστάθηκε στα αντίπαλα καρέ. Μέχρι το σουτ του Σαβιόλα στο 97ο λεπτό προσπάθησε να αποσπάσει το «διπλό», αλλά δεν τα κατάφερε.

Πλέον έχει 56 βαθμούς, όσους και η Πόρτο, αλλά με ένα ματς παραπάνω. Από την πλευρά της, η Ολανένσε συμπλήρωσε 29 βαθμούς με την 11η της φετινή ισοπαλία.

Ολανένσε: Ριμπίερο, Μαουρίτσιο, Φελίπε (56' Ματέους), Χερκουλάνο, Ντος Σάντος, Αλεξάντρε, Ντουάρτε, Ριμπέιρο (68' Νταμιάν), Γκόμες, Εντουάνντο (75' Σιμός), Άγκρα.
Μπενφίκα: Άρθουρ, Λουιζάο, Έμερσον (83' Σαβιόλα), Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαρσία, Γκαϊτάν, Βίτσελ (73' Ροντρίγκο), Καρντόζο, Νέλσον, Νολίτο (46' Αϊμάρ).

Δείτε τη βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.



Super League: Για το +3 η ΑΕΚ πριν το ντέρμπι του Φαλήρου
Super League: Για το +3 η ΑΕΚ πριν το ντέρμπι του Φαλήρου
Νιούκαστλ: Θέλει τον Ρούντιγκερ από τη Ρεάλ
Νιούκαστλ: Θέλει τον Ρούντιγκερ από τη Ρεάλ
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Άστατος με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Άστατος με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved