Καμένα Βούρλα - Αλμυρός 0-1

Καμένα Βούρλα - Αλμυρός 0-1

Με γκολ που δέχτηκε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Βούλγαρης η ομάδα των Καμένων βούρλων γνώρισε την ήττα στην έδρα της με σκορ 1-0 από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

Στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ εθνικής κατηγορίας οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας δεν κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αφού ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Ίσως το μόνο παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Κυριακάτικη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος ήταν αυτό που έγινε στα Καμένα Βούρλα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αλμυρό. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν αποχαιρετήσει από καιρό την κατηγορία και το μόνο που τους απέμεινε είναι το γόητρο και η συλλογή εμπειριών για τους νέους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν στα παιχνίδια τόσο ο Γιάννης Συρογιάννης όσο και ο Κώστας Σταματίου. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και παρέταξαν τις ομάδες τους χωρίς απουσίες.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό όταν ο Βούλγαρης με κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα που έγινε από τον Γιαννόπουλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι με το γκολ που σημείωσαν στη συνέχεια έπαιξαν αμυντικό ποδόσφαιρο ψάχνοντας τρόπους να βγουν στην αντεπίθεση με βαθιές μπαλιές. Τα Καμένα Βούρλα ισορρόπησαν την αναμέτρηση γρήγορα ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με το διαιτητή της αναμέτρησης μάλιστα να εκνευρίζει τους πάντες με τα σφυρίγματά του αφού γίνονταν συνεχώς διακοπές ενώ δεν ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο.


ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Γιάννης Συρογιάννης) Λιόλιος, Τασιός, Μπατσογιάννης, Χουλιάρας, Κυριλής, Μαραζώπουλος, Τσάρας Ν(70΄ Θανασιάς), Θεοδωσόπουλος(50΄ Παπαευθυμίου), Ασπιώτης, Βαργιανίτης(82΄ Σπύρος), Τσίντζας.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ: (Κώστας Σταματίου) Χαλάτσης, Καρατσαλος, Δημητριάδης, Πλάκος, Ελευθερίου, Τσιάτσιος, Τσιπη(65΄ Κατσιώτης), Παναγιώτου, Μίρτος(89΄ Λέτσος), Βούλγαρης, Γιαννόπουλος(82΄ Χασιώτης).



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved