Καμένα Βούρλα - Ελασσόνα 1-3

Καμένα Βούρλα - Ελασσόνα 1-3

Πολύ δύσκολα πέρασε η πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Δ εθνικής Ελασσόνα από την έδρα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα ομάδας των Καμένων Βούρλων.

Το 1-2 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, σε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση των Καμένων Βούρλων αφού έφυγαν από το γήπεδο άπαντες ευχαριστημένοι και ταυτόχρονα δυσαρεστημένοι από την έκβαση του αγώνα καθώς θα μπορούσαν να είχαν πάρει και κάτι παραπάνω...
Δίκαια πρωτοπόρος η Ελασσόνα που διαθέτει μακράν την καλύτερη ομάδα του 4ου ομίλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση των γηπεδούχων.
Όλα αυτά μόλις μια εβδομάδα μετά την βαριά ήττα στο Βελούχι αλλά και την αποχώρηση τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών. Από την άλλη θετικό ήταν στον πάγκο της Ελασσόνας το ντεμπούτο του Γιώργου Καμπερίδη.
Στην πρώτη καλή φάση του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ όταν στο 5΄ ο Ρόππας με μακρινή μπαλιά στην αντεπίθεση θα βρει τον Φλίγκο που θα μπει ταχύτατα από δεξιά στην περιοχή θα κάνει και το δυνατό σουτ με τον Λιόλιο να αποκρούει προσωρινά με τη μπάλα να πηγαίνει προς την εστία και ο Χατζηβαλσάμης που ακολούθησε τη φάση παρά την πίεση που δεχόταν με κεφαλιά από κοντά θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και θα ανοίξει το σκορ γράφοντας το 0-1.
Οι παίκτες της Ελασσόνας συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας παίζοντας σχεδόν στο μισό γήπεδο τα Καμένα Βούρλα αλλά να μην φτάνουν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Τουλάχιστον ως το 29΄ όταν ακριβώς έξω από την περιοχή ο Χατζηβαλσάμης θα κερδίσει φάουλ (σε σκληρό μαρκάρισμα που τον έκανε αμέσως μετά να αποχωρήσει) και ο Φλίγκος που ανέλαβε την εκτέλεση θα κάνει πολύ δυνατό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λιόλιου και να απομακρύνεται…

«Φωτιά» στο παιχνίδι με το καλημέρα της επανάληψης. Σε αντεπίθεση οι παίκτες των Καμένων Βούρλων στο 47΄ με μπροστάρη τον Βαργιανίτη που έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια θα περάσει την πολύ καλή μπαλιά στον Ασπιώτη που θα μπει στην περιοχή σε τετ α τετ και θα πλασάρει εύστοχα γράφοντας το 1-1 που έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τα Καμένα Βούρλα στο 72΄ όταν ο Βαργιανίτης από αριστερά θα κάνει άλλη και πολύ καλή ατομική προσπάθεια θα περάσει δύο αντιπάλους του και θα κάνει την παράλληλη μπαλιά και τόσο ο Τσάρας ΝΚ όσο και ο Ασπιώτης δε θα καταφέρουν από κοντά να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα…
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καραΐσκος θα εκμεταλλευτεί τραγικό λάθος της άμυνας και θα κλέψει τη μπάλα θα βγει τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 1-2 δίνοντας το προβάδισμα στην Ελασσόνα.
Μακρινό σουτ του Αποστόλου στο 80΄θα περάσει λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ατομική προσπάθεια του από χώρο του κέντρου του Φλίγκου θα φτάσει έξω από την περιοχή και θα σουτάρει με το αριστερό με τον Λιόλιο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ρόππας και ο Φλίγκος στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει την κεφαλιά μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στις καθυστερήσεις Φλίγκος και Ρόππας άλλαξαν τη μπάλα με τον πρώτο να σουτάρει ο Λιόλιος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αλεξανδρής θα πετύχει το τελικό 1-3.



Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: Ο Όρτα την γκρέμισε από την κορυφή! - Η «Ένωση» περιμένει πλέον «δώρο» τίτλου
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: Ο Όρτα την γκρέμισε από την κορυφή! - Η «Ένωση» περιμένει πλέον «δώρο» τίτλου
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1: Θρίαμβος τίτλου στην Τούμπα με τρομερό Ζίβκοβιτς!
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1: Θρίαμβος τίτλου στην Τούμπα με τρομερό Ζίβκοβιτς!
Γιασικεβίτσιους: «Είναι αδύνατο να αγαπήσω κάποια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό»
Γιασικεβίτσιους: «Είναι αδύνατο να αγαπήσω κάποια ομάδα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό»
Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)
Οδομαχίες σώμα με σώμα πριν τον τελικό Κυπέλλου Αταλάντα - Γιουβέντους στην Ιταλία (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved