Στάθης: «Αθωωτικό το έγγραφο της UEFA για Καβάλα»
SHARE

Στάθης: «Αθωωτικό το έγγραφο της UEFA για Καβάλα»

Για έγγραφο της UEFA που ανατρέπει το σκηνικό με τις κατηγορίες κατά της Καβάλας και του Μάκη Ψωμιάδη κάνει λόγο ο δικηγόρος Χρήστος Στάθης.

Ο συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στο έγγραφο «φωτιά» της UEFA το οποίο ανατρέπει το όλο σκηνικό όταν φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών, στους διαλόγους του μέσω τηλεφώνου με τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και στις συνθήκες κράτησής του στα Σκόπια.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις και ειδικότερα στο έγγραφο της UEFA ο δικηγόρος Χρήστος Στάθης δήλωσε:

«Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι έχουμε στα χέρια μας ένα έγγραφο της UEFA το οποίο ήρθε προχθές και το οποίο είναι στη γαλλική γλώσσα, μετά από ερώτημα του 9ου Τακτικού Ανακριτή σε σχέση με τη διαβάθμιση των διεφθαρμένων παιχνιδιών που εν πάσει περιπτώσει απασχολούν το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας και το οποίο αναφέρει ότι απλώς πρόκειται περί ύποπτων παιχνιδιών. Δηλαδή σκεφτείτε ότι για απλώς ύποπτα παιχνίδια κάποιοι βρίσκονται στη φυλακή και ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται. Πέρα απ’ αυτό όμως έχουμε και κάποιους συλλόγους – ΠΑΕ οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ θα έπρεπε να αγωνίζονταν κανονικά στο πρωτάθλημα της Superleague».

Κύριε Στάθη στο έγγραφο της UEFA αναφέρεται το όνομα της ΠΑΕ Καβάλα και του Μάκη Ψωμιάδη;

«Το έγγραφο αυτό μιλάει απλώς για ύποπτα παιχνίδια».

Αναφέρεται το όνομα της ΠΑΕ Καβάλα;

«Ναι… ναι απλώς σε ύποπτα παιχνίδια. Το έγγραφο αυτό είναι στη γαλλική γλώσσα για την οποία δεν είμαι και τόσο υπερήφανος ως γνώστης της. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σας σημειώσω είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έγγραφο της UEFA κάνει λόγο, μόνο για απλώς ύποπτα παιχνίδια. Δε μιλάει ούτε για πληρωμένα παιχνίδια ούτε βέβαια για περαιτέρω εν πάσει περιπτώσει προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το περιεχόμενο δηλαδή του εγγράφου της UEFA κύριε Στάθη πως μπορούμε να το μεταφράσουμε;

«Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής ώστε να κρατούνται κάποιοι όπως βέβαια και το να προχωρήσει η διαδικασία αυτή σε ποινικό επίπεδο».

Ως δικηγόρος του κυρίου Μάκη Ψωμιάδη κύριε Στάθη, και με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο έχετε στα χέρια σας ποια θα είναι τα επόμενα βήματα τα οποία θα κάνετε τόσο προς το συμφέρον του ιδίου όσο και προς όφελος της ΠΑΕ Καβάλα;

«Πλέον η όλη υπόθεση θα πρέπει να φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών. Όταν φτάσει λοιπόν η όλη υπόθεση στο Συμβούλιο Εφετών, αφού τώρα η υπόθεση εξετάζεται από ειδικούς εφέτες ανακριτές. Έχει φύγει πλέον η όλη υπόθεση από τα χέρια του 9ου Τακτικού Ανακριτή και πλέον εξετάζεται από ειδικούς εφέτες ανακριτές. Εν πάση περιπτώσει στο Συμβούλιο Εφετών όταν έρθει το όλο θέμα εμείς από την πλευρά μας μέσα από σχετικά υπομνήματα θα καταθέσουμε τις απόψεις μας και όλα τα επιχειρήματά μας. Και εκεί θα εκθέσουμε τις απόψεις μας. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έγγραφο της UEFA που έχουμε στα χέρια μας είναι ένα ακόμη λιθάρι σε όσα από την πρώτη στιγμή αναφέρω σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όταν δηλαδή από την πρώτη στιγμή μιλάω και τονίζω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι όλη η δικογραφία είναι στον «αέρα» και τόσος κόσμος ταλαιπωρείται, μέρα με τη μέρα το ‘χω πει δικαιώνομαι και η δικογραφία αυτή απομυθοποιείται».

Πότε αναμένεται το όλο θέμα να φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών;

«Όταν κλείσει η υπόθεση από την ανάκριση και μετά από πρόταση του Εισαγγελέα η υπόθεση θα φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών».

Χρονικά μπορούμε να προσδιορίσουμε το πότε;

«Εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να είναι καλά η υγεία του κύριου Ψωμιάδη και να επιστρέψει στη χώρα μας αφού από την πρώτη στιγμή έχει συνδέσει την έκδοσή του και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της ΠΑΕ Καβάλα ξέρετε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα το χειρίζεται άλλη συνάδελφος. Έχει εξίσου πολύ μεγάλη σημασία και η υπόθεση θα φτάσει στο Διοικητικό Δικαστήριο».

Κύριε Στάθη υπάρχει επικοινωνία σας έστω και τηλεφωνική με τον κύριο Μάκη Ψωμιάδη;

«Σπάνια έχω επικοινωνήσει μαζί του αλλά ωστόσο μιλάμε στο τηλέφωνο, γιατί οι συνθήκες κράτησης του Μάκη Ψωμιάδη είναι μεσαιωνικές».

Γνωρίζουμε πολύ καλά κύριε Στάθη ότι πλην συγγενικών προσώπων του πρώτου βαθμού, ουδείς άλλος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί του.

«Ναι, ναι έτσι ακριβώς είναι κύριε Πετρόπουλε. Έχετε πάρα πολύ καλή πληροφόρηση».

Κύριε Στάθη πότε αναμένεται ο κύριος Μάκης Ψωμιάδης να εκδοθεί στη χώρα μας;

«Θεωρώ ότι μέσα στον επόμενο μήνα ο κύριος Μάκης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Ελλάδα».

Μιλάμε για το μήνα Φλεβάρη δηλαδή;

«Ναι, ναι έτσι ακριβώς».

Κύριε Στάθη στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχατε με τον κύριο Μάκη Ψωμιάδη, σας έχει μεταφέρει κάποια πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις συνθήκες κράτησής του;

«Βεβαίως! Για τον ίδιο οι συνθήκες παραμονής του εκεί είναι ότι το χειρότερο, όπως μου έχει πει ο ίδιος αλλά και όπως μου έχουν μεταφέρει και οι οικείοι του. τον Μάκη Ψωμιάδη τον αντιμετωπίζουν ως Έλληνα. Αυτό το κρατίδιο όπως άλλωστε γνωρίζετε, το κρατίδιο των Σκοπίων έχει κάποιους λόγους προκειμένου να μη συμπαθεί τη χώρα μας. Και αυτό πραγματικά το βγάζει προς το πρόσωπο του Μάκη Ψωμιάδη και προς του Έλληνες πολίτες. Σκεφτείτε τώρα τους ανθρώπους οι οποίοι κρατούνται στο μεταγωγών των Σκοπίων και από κει και πέρα μπορείτε να κρίνετε τη συμπεριφορά τους προς Έλληνα κρατούμενο».

Κύριε Στάθη στους τηλεφωνικούς διαλόγους με τον Μάκη Ψωμιάδη σας έχει ζητήσει να ενημερωθεί κατά καιρούς για την τρέχουσα επικαιρότητα σε θέματα που τον αφορούν, της χώρας μας;

«Βεβαίως. Είναι κάποια θέματα τα οποία τον αφορούν γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο δε εκείνα τα θέματα που αφορούν το υπερασπιστικό μου καθήκον, απέναντί του».
 
Τελειώνοντας τη συζήτησή μας κύριε Στάθη θα ήθελα να σας θέσω ευθέως ένα ερώτημα. Μπορούμε να αισιοδοξούμε;

«Βέβαια… Αυτή η δικογραφία, το έχω πει άλλωστε και από την πρώτη στιγμή θα απομυθοποιηθεί στο Συμβούλιο των Εφετών. Βέβαια εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι δεν είναι μόνο το να αισιοδοξείς ή το να αισιοδοξούμε όλοι μας αλλά είμαι βέβαιος γι’ αυτό».

Ότι δηλαδή θα δικαιωθεί κύριε Στάθη η ΠΑΕ Καβάλα και η οικογένεια Ψωμιάδη;

«Είμαι βέβαιος κύριε Πετρόπουλε ότι θα δικαιωθεί η ΠΑΕ Καβάλα αλλά και η οικογένεια Ψωμιάδη».

Βρέθηκε άνδρας απαγχονισμένος στον Εθνικό Κήπο (pics)
Βρέθηκε άνδρας απαγχονισμένος στον Εθνικό Κήπο (pics)
Κούγιας: «Συγγνώμη για το χωράφι – Κλαίμε ακόμα τους 3 βαθμούς που χάσαμε»
Κούγιας: «Συγγνώμη για το χωράφι – Κλαίμε ακόμα τους 3 βαθμούς που χάσαμε»
Ντέρμπι στα Ανατολικά Μίντλαντς
Ντέρμπι στα Ανατολικά Μίντλαντς
«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής
«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:15MotoGP Grand Prix Κατάρ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:25MotoGP Grand Prix Κατάρ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Χόφενχαϊμ
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  02:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Sydney Gala.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  06:15NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  06:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:15Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • SportShow
  08:55Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:00Τσεχία-ΗΠΑ, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • WRC 2018
  14:35SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  15:55SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  16:50Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Red Bull de Espana).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:05Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (HJC Helmets Grand Prix de France).
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio d'Italia Oakley).
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies