Παρλαμάς: «Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας»

Παρλαμάς: «Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας»

Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Χερσόνησο εξέδωσε ο παράγοντας του συλλόγου, Δημήτρης Παρλαμάς.

Με αυτή του την κίνηση επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, αλλά και τους πραγματικούς υπαίτιους για τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η Χερσόνησος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Παρλαμά:

«Τις τελευταίες ημέρες και μετά την προφορική παραίτηση του κ. Κριμίλη από την προεδρία της Χερσονήσου, ξεκίνησε μια προσπάθεια 3-4 ανθρώπων να μαζέψουν τα  ασυμμάζευτα. Αυτή  η προσπάθεια θα είχε ήδη αποδώσει αν δεν βαλλόταν εκ των έσω. Στα Μ.Μ.Ε βγαίνουν δυστυχώς συνεχώς δημοσιεύματα είτε αναληθή, είτε με μεγάλη δόση  υπερβολής. Τι καλύτερο, σε μια δύσκολη καμπή ενός ιστορικού σωματείου, κάποιοι να κρατήσουν τα στόματα τους κλειστά ή καλύτερα να περιμένουν για να ρίξουν όση χολή θέλουν όταν με το καλό για αυτούς επιτύχουν το στόχο.

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Χερσονήσου διοικήθηκε από ανθρώπους που πρόσφεραν πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες, έχοντας μεράκι και συναίσθημα σε αυτό που έκαναν (Λασιθιωτάκης-Παπαδάκης-Μαναράκης) και αυτοί μόνοι τους ένιωθαν ποτέ όμως δεν οδήγησαν την ομάδα στην  σημερινή κατάσταση. Η φετινή περίοδο ξεκίνησε με όλους τους παραπάνω απόντες. Ποιανού άραγε ήταν επιλογή; Διάθεση υπήρχε. Και έρχονται στο σήμερα κάποιοι, εντός των ημερών και  τα ονόματα τους, προσπαθούν αυτή η ομάδα να μην σηκώσει κεφάλι. ντόπιοι που ονειρεύτηκαν και συνυπάρχουν με την καταστροφή. Όλα αυτά επειδή τα τελευταία χρόνια υπάρχει αδυναμία οικονομικής και ηθικής στήριξης της ομάδος από την, αποκαλούμενη πλέον στην Χερσόνησο, κατεστημένη ομάδα των δύο (Μιχελεκάκης-Παρλαμάς). Κατηγορηθήκαμε για πολλά. Φτάνει. υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας που έχουμε κι εκεί ευθύνες όμως στα όνειρα που κάνουν θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Αν διαλύσει, θα την διαλύσουμε εμείς.

Μια  κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές. Θα περίμενα να αναλογισθούν τις ευθύνες που  τους αναλογούν και δεν αναφέρομε στην πλειοψηφία των νεαρών ποδοσφαιριστών και μανατζαραίων μπαμπάδων αλλά στους πιο έμπειρους που πρώτοι σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης. Λίγο υπομονή θα μπορούσατε να είχατε. Αναλογιζόμενοι και την οικονομική συγκυρία των καιρών μας, άλλωστε οι αμοιβές σας ήταν μεγάλες. Κύριοι δεν είστε απλήρωτοι και το ξέρετε στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή μας παίρνεις αυτό που δίνεις, έχετε πάρει παραπάνω από αυτά που προσφέρατε.

Θα επανέλθουμε μετά την Πρωτοχρονιά, κάνοντας γνωστά και τα χρήματα που έχουν λάβει από τον πρόεδρο που τους πήρε στο λαιμό τους, αλλά και την κατάσταση που θα υπάρχει στην ομάδα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν για μένα υποχρέωση σε μια ομάδα που έχω υπηρετήσει και αγαπήσει δύο δεκαετίες.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Το ποδοσφαιρικό κατεστημένο της Χερσονήσου: Δημ. Ι. Παρλαμάς».



Πορτογαλία: Τρίτο σερί κύπελλο για την Πόρτο
Πορτογαλία: Τρίτο σερί κύπελλο για την Πόρτο
Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
Final 4 Euroleague 2024: Πολυτιμότερος ο Σλούκας - Έγραψε ιστορία!
Final 4 Euroleague 2024: Πολυτιμότερος ο Σλούκας - Έγραψε ιστορία!
Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαραϊ
Τουρκία: Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαραϊ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved