Μαντσίνι: «Ο Νασρί ήταν φρέσκος»
SHARE

Μαντσίνι: «Ο Νασρί ήταν φρέσκος»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πρόσφερε την... κρυάδα της επιστροφής στο γήπεδο της παλιάς του ομάδας στον Σαμίρ Νασρί, αλλά τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής του ήταν λιγότερο κουρασμένος από τους συμπαίκτες του.

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα ημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ, αφού ο Σέρχιο Αγκουέρο πρόσφερε το 1-0 στους «πολίτες» στο παιχνίδι του πέμπτου γύρου της διοργάνωσης εναντίον της Άρσεναλ. Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε πρώτα πως όλες οι μεγάλες ομάδες του «νησιού» έχουν εναλλακτικές επιλογές:

«Εμείς έχουμε δυνατό ρόστερ, η Άρσεναλ έχει δυνατό ρόστερ, το ίδιο η Λίβερπουλ και η Τσέλσι... Όλοι μπορούν να αλλάξουν οκτώ ή εννέα ποδοσφαιριστές, κάτι που συμβαίνει συχνά στους αγώνες κυπέλλου».

Και συνέχισε δηλώνοντας πως ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι μήνες για την Σίτι:

«Η χρονιά είναι δύσκολη. Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Μετά από τον Ιανουάριο θα έχουν ξεκαθαριστεί οι στόχοι μας».

Ο Μαντσίνι κατέληξε στον Νασρί, ο  οποίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους «κανονιέρηδες» έπειτα από την καλοκαιρινή του μεταγραφή στον σύλλογο του Μάντσεστερ:

«Χρησιμοποίησα τον Σαμίρ, επειδή αγωνίστηκε για 60 λεπτά με την Άρσεναλ. Δεν είχα πολλές επιλογές και ήταν περισσότερο φρέσκος από τους υπόλοιπους που έπαιξαν την Κυριακή. Αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Άρσεναλ, οπότε μπορεί να είχε άγχος, αλλά θα είναι περισσότερο έτοιμος, όταν επιστρέψει εδώ για το πρωτάθλημα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Κίνα: Ο Μπουρούσης έβγαλε νοκ άουτ τον Ντένμον!
Κίνα: Ο Μπουρούσης έβγαλε νοκ άουτ τον Ντένμον!
ΑΕΚ: Για το 3 στα 3 στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ: Για το 3 στα 3 στο ΟΑΚΑ
Αναστασιάδης: «Αλλάζει προς το καλύτερο η νοοτροπία της Εθνικής» (photos+video)
Αναστασιάδης: «Αλλάζει προς το καλύτερο η νοοτροπία της Εθνικής» (photos+video)
Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η αναχώρηση των «πράσινων» για το «PalaBancoDesio» (videos)
Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η αναχώρηση των «πράσινων» για το «PalaBancoDesio» (videos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies