Στο πλευρό των ανέργων ο Παναιγιάλειος

Στο πλευρό των ανέργων ο Παναιγιάλειος

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου, αποφάσισε να έχει ελεύθερη είσοδο για τους άνεργους φίλους της ομάδας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ευάγγελο Μαζαράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Αιγιώτικου Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Ευάγγελο Μαζαράκη, όπως επίσης τον Πρόεδρο του Α.Ο. Εικοσιμίας, Ι. Λυκούδη και τη Διοίκηση του Συλλόγου της Κεφαλονιάς για την άψογη φιλοξενία που είχε η Αιγιώτικη ομάδα. Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο.

Μετά από απόφαση της Διοίκησης του Παναιγιαλείου, οι άνεργοι φίλαθλοι της ομάδας (κάτοχοι κάρτας ανεργίας) θα μπορούν να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι φοιτητές θα καταβάλουν το αντίτιμο των 5 ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι τιμές των εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 έχουν ως εξής:

Εισιτήριο διαρκείας απλό   100 ευρώ

Εισιτήριο διαρκείας gold    200 ευρώ

Εισιτήριο για κάθε αγώνα   10 ευρώ

Εισιτήριο για Φοιτητές, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου   5 ευρώ

Ελεύθερη είσοδος ισχύει για γυναίκες, φαντάρους (στρατιωτική ταυτότητα), άνεργους (κάρτα ανεργίας) και μαθητές Δημοτικού.

* Οι πόρτες του Δημοτικού Σταδίου του Αιγίου θα ανοίγουν μετά το 75ο λεπτό του αγώνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μιλουτίνοφ: «Νιώθω καλά, πρέπει να αντιδράσουμε»
Μιλουτίνοφ: «Νιώθω καλά, πρέπει να αντιδράσουμε»
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ο Ράντοβιτς στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ο Ράντοβιτς στο ΣΕΦ
Ραγίζουν καρδιές στην Τούμπα - Χιλιάδες κόσμος αποχαιρετά τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ (pics)
Ραγίζουν καρδιές στην Τούμπα - Χιλιάδες κόσμος αποχαιρετά τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ (pics)
Australian Open: Τζόκοβιτς – Σίνερ με φόντο τον μεγάλο τελικό
Australian Open: Τζόκοβιτς – Σίνερ με φόντο τον μεγάλο τελικό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved