Ποδαρικό με το… αριστερό για Μαραντόνα! (vid)
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αλ Ουάσλ, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε από την Αλ Τζαζίρα με 4-3.
Η ομάδα του Μαραντόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, ωστόσο έκανε την αντεπίθεση της και ισοφάρισε σε 3-3, όμως η Αλ Τζαζίρα κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-3, ενώ να θυμίσουμε πως στην Αλ Ουάσλ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και ο Φραν Γέστε.
«Οι παίκτες μου πάλεψαν όσο μπορούσαν και δεν έχω παράπονο από αυτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο μονάχα η ομάδα μου βρισκόταν στο γήπεδο. Το ματς θα έπρεπε να έχει λήξει ισόπαλο 3-3, ενώ υπάρχει κι ένα πέναλτι το οποίο θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, αλλά δεν μας το έδωσαν. Κι εκείνοι πέτυχαν ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει», δήλωσε ο Μαραντόνα μετά το τέλος του αγώνα.