«Δεν φεύγει ο Λουίς Ενρίκε»

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε, από τον πάγκο της Ρόμα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ομάδας. Τόμας Ντι Μπενεντέτο.

«Δεν φεύγει ο Λουίς Ενρίκε»

Τέλος στα διάφορα σενάρια που θέλουν τον Λουίς Ενρίκε να περνάει την… πόρτα της εξόδου, έβαλε με δηλώσεις του ο Τόμας Ντι Μπενεντέτο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως στηρίζει απόλυτα τον Ισπανό τεχνικό, τονίζοντας, μάλιστα, πως ο Λουίς Ενρίκε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των «τζιαλορόσι», ακόμα και εάν η ομάδα χάνει κάθε αγωνιστική.

«Ο Ενρίκε δεν φεύγει, ακόμη και αν χάνουμε κάθε παιχνίδι. Το πλάνο που έχει ετοιμάσει απαιτεί χρόνο. Πρέπει να βοηθήσουμε τον Ενρίκε, όχι το ανάποδο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ντι Μπενεντέτο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως έχει και την στήριξη των οπαδών της ομάδας, αλλά και των παικτών.

COMMENTS