Στην αποστολή ο Ροναλντίνιο

Στην αποστολή ο Ροναλντίνιο

Ο Μάνο Μενέζες ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας απέναντι στην Αργεντινή με τους Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ να είναι σε αυτή.

Στις 14 Σεπτεμβρίου δίνει το επόμενό της τεστ η εθνική ομάδα της Βραζιλίας η οποία θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς οι… Ευρωπαίοι έχουν υποχρεώσεις για το Champions League και το Europa League.

Έτσι μετά τη νίκη της «σελεσάο» με 1-0 απέναντι στην Γκάνα ο Μάνο Μενέζες ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Αργεντινή, όπου συμπεριέλαβε τους Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ μεταξύ άλλων.

Στην αποστολή είναι και εννέα νέοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τον ντεμπούτο τους, με τον αμυντικό της Σάο Πάουλο, Ροντόλφο να δίνει τα πρώτα του διαπιστευτήρια.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Φάμπιο (Κρουζέιρο), Ράφαελ (Σάντος), Τζέφερσον (Μποταφόγκο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντανίλο (Σάντος), Μάριο Φερνάντεζ (Γκρέμιο), Μπρούνο Κορτές (Μποταφόγκο), Κλέμπερ (Ιντερνασιονάλ), Ντέντε (Βάσκο), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ροντόλφο (Σάο Πάουλο), Ενρίκε (Παλμέιρας)
ΜΕΣΟΙ: Κασεμίρο (Σάο Πάουλο), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Ραλφ (Κορίνθιανς), Ρομούλο (Βάσκο), Σίσερο (Σάο Πάουλο), Λούκας (Σάο Πάουλο), Όσκαρ (Ιντερνασιονάλ), Ρενάτο Αμπρέου (Φλαμένγκο), Τιάγκο Νέβες (Φλαμένγκο)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φρεντ (Φλουμινένσε), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ), Νεϊμάρ (Σάντος), Ροναλντίνιο (Φλαμένγκο)



Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)