Προς ψήφιση το αθλητικό νομοσχέδιο
SHARE

Προς ψήφιση το αθλητικό νομοσχέδιο

Το… δρόμο για ψήφιση στη Βουλή παίρνει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Σήμερα (31/8) το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε και σε δεύτερη ανάγνωση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για την αντιμετώπιση της βίας, του ντόπινγκ και των προσυνεννοημένων αγώνων και τις επόμενες ημέρες ο Παύλος Γερουλάνος θα το παρουσιάσει στους υπεύθυνους των κομμάτων για θέματα αθλητισμού και θα ακολουθήσει παρουσίαση και συζήτηση του νομοσχεδίου στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ και στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Να θυμίσουμε ότι πολλές από τις διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου είναι σκληρές για τους κατ’ επάγγελμα ή κατ’ εξακολούθηση ταραξίες των γηπέδων, αλλά και για τις αθλητικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους (παρέχοντας εισιτήρια, διευκολύνσεις στις εκτός έδρας μετακινήσεις κτλ.) ή έστω τους ανέχονται. Επίσης, προβλέπεται αυστηροποίηση των ποινών για τους εμπλεκομένους σε στήσιμο αγώνων, δωροδοκίες κτλ., καθώς και για το κακούργημα του ντόπινγκ.

Tο αθλητικό νομοσχέδιο παρέχει τη δυνατότητα στον αρμόδιο για τον Αθλητισμό υπουργό να ματαιώνει αγώνες ή και ολόκληρα πρωταθλήματα, να απαγορεύει τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, να μην επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών. Για τους παραβάτες προβλέπεται πρόστιμο ως 1 εκατ. ευρώ. Τσουχτερά πρόστιμα, αλλά και πολύμηνες φυλακίσεις προβλέπονται επίσης για τους υπευθύνους των ομάδων, αλλά και για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων με τα οποία πραγματοποιούνται οι οργανωμένες ή παράνομες μετακινήσεις των οπαδών, εφόσον οι «πελάτες» τους δημιουργήσουν επεισόδια ή μεταφέρουν στις αποσκευές τους εύφλεκτες ύλες ή ναρκωτικά.

Οι σύνδεσμοι οπαδών υποχρεούνται εντός 12 μηνών από τη δημοσίευση του νέου νόμου στο ΦΕΚ να μετατραπούν σε Λέσχες υπό την επίβλεψη της μητρικής αθλητικής εταιρείας και με νομιμοποίηση Πρωτοδικείου, διαφορετικά διαλύονται. Αντικοινωνικές συμπεριφορές μπορούν να τιμωρούνται χωρίς αναστολή ή εξαγορά της επιβαλλόμενης ποινής, και οι καταδικασθέντες για διάστημα 2-5 ετών θα προσέρχονται στο αστυνομικό τμήμα την ώρα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα τους. Το καινούργιο στην υπόθεση είναι ότι, αν δεν παρουσιαστούν, θα παρεμβαίνει άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας με αίτημα ανάκλησης της αναστολής της ποινής που τους επιβλήθηκε και θα οδηγούνται στη φυλακή.

Με διετή φυλάκιση και πρόστιμο από 200.000 ως 1.000.000 ευρώ κινδυνεύουν όσοι λαμβάνουν, δίνουν ή υπόσχονται «δωράκια» σε διαιτητές, αθλητές, παράγοντες, προκειμένου να πετύχουν με δόλιο τρόπο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, το υπό κατάθεση αθλητικό νομοσχέδιο (περιλαμβάνει 22 άρθρα) προβλέπει:

Ποινική αντιμετώπιση

Αν τα αδικήματα των γηπέδων τελέστηκαν υπό περιστάσεις που καταδεικνύουν ιδιαίτερη αντικοινωνικότητα, έθεσαν δηλαδή σε κίνδυνο τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα και την περιουσία τρίτου, ή ο δράστης χρησιμοποίησε αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή είναι υπότροπος, η ποινή που θα του επιβληθεί δεν εξαγοράζεται ούτε αναστέλλεται.

Σε περίπτωση καταδίκης το δικαστήριο απαγορεύει στον υπαίτιο να παρακολουθεί για χρονικό διάστημα 2-5 ετών αγώνες της ομάδας του ή να την ακολουθεί στο εξωτερικό σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αν το δικαστήριο κρίνει ότι ο δράστης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ομαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων, μπορεί να απαγορεύσει την παρουσία του σε οποιονδήποτε αγώνα και ως παρεπόμενη ποινή να διατάξει την εμφάνιση του καταδικασθέντος στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί, το αστυνομικό τμήμα συντάσσει και διαβιβάζει σχετική έκθεση στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος αιτείται την ανάκληση της αναστολής της ποινής. Η παραβίαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την επιβολή της παρεπόμενης ποινής τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους. Οποιος συγκροτεί ή είναι μέλος σε ενώσεις άνω των τριών προσώπων σκοπός των οποίων είναι η διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της ιδιοκτησίας εντός και εκτός αθλητικών χώρων τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών. Αν κάποιος ενημερώσει τις αρχές για τις σχεδιαζόμενες εγκληματικές πράξεις, απαλλάσσεται από τις τυχόν ευθύνες του.

Διοικητικά μέτρα

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις διαφύλαξης της δημόσιας τάξης ή άλλου έννομου συμφέροντος της ελληνικής Πολιτείας, ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό υπουργός μετά τη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ. και της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) έχει το δικαίωμα να αποφασίζει:

α) Τη χρονική μετάθεση ή τη ματαίωση οποιουδήποτε πρωταθλήματος επαγγελματικού ή ερασιτεχνικού.

β) Την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων ή τη χρονική μετάθεση οποιουδήποτε αγώνα.

γ) Την απαγόρευση συμμετοχής ομάδας σε ευρωπαϊκές ή διεθνείς διοργανώσεις, αν από τη γενικότερη συμπεριφορά της διοίκησης ή των οπαδών της κινδυνεύει η διεθνής εικόνα της χώρας.

δ) Την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην έδρα αντίπαλης ομάδας για ένα ή περισσότερα παιχνίδια.

Σε περίπτωση παραβίασης των προαναφερθέντων διοικητικών μέτρων επιβάλλεται από τον αρμόδιο υπουργό στην υπαίτια διοργανώτρια αρχή ή στην αθλητική εταιρεία πρόστιμο ως 1 εκατ. ευρώ χωρίς άσκησηαναστολής της εκτέλεσης.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αρνηση υπαγωγής στο σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αποτελεί ποινικό αδίκημα και επιφέρει στους εκπροσώπους των αθλητικών εταιρειών ή των διοργανωτριών αρχών ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και πρόστιμο 500.000 ευρώ.

Τα αθλητικά σωματεία και οι αθλητικές εταιρείες οφείλουν να μισθώνουν το μέσο μαζικής μεταφοράς που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν οι οπαδοί τους και να διαθέτουν το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας για τη συνοδεία τους. Η παραβίαση της απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης επισύρει για τον διοργανωτή της μετακίνησης και τον ιδιοκτήτη του μεταφορικού μέσου ποινή φυλάκισης μέχρι 3 ετών και πρόστιμο. Αν κατά την παράνομη μετακίνηση δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια ή άλλες πράξεις βίας, ο διοργανωτής και ο χρήστης του μεταφορικού μέσου τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και οι μετέχοντες στην παράνομη μετακίνηση με φυλάκιση μέχρι 1 έτους.

Σε περίπτωση υποτροπής ή αν κατά τη μετακίνηση βρέθηκαν όπλα, εκρηκτικά, εύφλεκτες ύλες ή ναρκωτικά, η ποινή που επιβάλλεται στους κατέχοντες αυτά δεν εξαγοράζεται ούτε αναστέλλεται. Στον ιδιοκτήτη του μέσου μεταφοράς επιβάλλεται από τον οικείο περιφερειάρχη πρόστιμο από 50.000 ως 80.000 ευρώ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για έξι μήνες.

Λέσχες Φίλων

Μπορούν να ιδρύονται ελεύθερα Λέσχες Φίλων σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Μέλος τους μπορεί να εγγραφεί όποιος είναι 16 ετών και μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Οι αθλητικές εταιρείες δικαιούνται να ελέγχουν και να εποπτεύουν τις Λέσχες διά εκπροσώπου τους. Για να αναγνωριστεί η Λέσχη από το Πρωτοδικείο απαιτείται γραπτή συναίνεση της διοίκησης του οικείου σωματείου ή της αθλητικής εταιρείας, απόσπασμα ποινικού μητρώου των ιδρυτικών μελών και υπεύθυνη δήλωση κάθε ιδρυτικού μέλους ότι δεν εκτίει ποινή για αθλητικά αδικήματα. Η Λέσχη τηρεί υποχρεωτικά Βιβλία Εσόδων- Εξόδων θεωρημένα από την Περιφέρεια, ενώ σε περίπτωση διενέργειας πράξεων ή παροχής υπηρεσιών που υπάγονται σε φόρο προστιθέμενης αξίας το Βιβλίο Εσόδων- Εξόδων θεωρείται από την αρμόδια ΔΟΥ. Η Λέσχη μπορεί να διατηρεί γραφεία ή εντευκτήρια με άδεια της Αστυνομίας στο όνομα του υπευθύνου για τη λειτουργία τους.

Οι σύνδεσμοι οπαδών εντός 12 μηνών από την ισχύ του νόμου οφείλουν να μετατραπούν σε Λέσχες με αναγνώριση από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, ειδάλλως διαλύονται.

Αστυνόμευση εκδηλώσεων

Οι ΠΑΕ Α΄ και Β΄ Εθνικής και οι ΚΑΕ της Α1 μπάσκετ υποχρεούνται να προσλαμβάνουν πιστοποιημένες ιδιωτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Στα καθήκοντα των υπηρεσιών ασφαλείας περιλαμβάνεται το προβλεπόμενο από το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δικαίωμα να συλλαμβάνουν τους δράστες πράξεων βίας στις περιπτώσεις αυτόφωρων αδικημάτων.

Ο έλεγχος των φιλάθλων κατά την είσοδό τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα πραγματοποιείται μόνο από την Αστυνομία. Κατόπιν αδείας του αθλητικού εισαγγελέα θα επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση των πράξεων βίας και το υλικό θα αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας.

Σε απόσταση 200 μ. από την αθλητική εγκατάσταση απαγορεύεται η προσφορά οινοπνευματωδών ποτών τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης και δύο ώρες μετά την ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση παραβίασης θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο από 30.000 ως 50.000 ευρώ με απόφαση του οικείου δημάρχου και θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας του καταστήματος από δύο ως έξι μήνες. Στα μέλη της διοίκησης και στους εκπροσώπους των αθλητικών εταιρειών που παραβιάζουν τις διατάξεις που αναφέρονται στο προσωπικό ασφαλείας επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Αν μέλη της Λέσχης κινήθηκαν οργανωμένα και προκάλεσαν επεισόδια ή δεν συμμορφώθηκαν με τις αποφάσεις της αρμόδιας αρχής κατά τη μετάβαση ή την αποχώρησή τους από το γήπεδο, η αθλητική εταιρεία θα στερείται το δικαίωμα οργάνωσης μετακινήσεων για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Αν απομένουν λιγότερες από πέντε αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος, η ποινή θα τη συνοδεύει και την επόμενη σεζόν.

ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

Ποινική αντιμετώπιση προσυνεννοημένων αγώνων

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο από 100.000 ως 500.000 ευρώ σε όποιον προβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε κάθε είδους προσυνεννόηση με σκοπό να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα αγώνα.Οποιος για τον ίδιο λόγο απαιτεί ή δέχεται,προσφέρει ή υπόσχεται δώρα σε αθλητή,διαιτητή ή διοικητικό παράγοντα τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών και πρόστιμο από 200.000 ως 1.000.000 ευρώ.Αν από την αξιόποινη πράξη επήλθε το αποτέλεσμα που επεδίωκε,ο υπαίτιος τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.

Εφόσον οι διωκόμενοι είναι αθλητές,προπονητές, γυμναστές,παράγοντες,επιβάλλεται από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο ποινή αφαίρεσης βαθμών ή υποβιβασμού.Αν κάποιος από τους υπαιτίους ενημερώσει τους αρμοδίους και προλάβει τη διάπραξη του σχεδιαζόμενου εγκλήματος,απαλλάσσεται από τις ευθύνες του.

Ποινική αντιμετώπιση φαρμακοδιέγερσης

Οποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα άτομα και επιδιώκει ή επιτυγχάνει τη διάπραξη του κακουργήματος της φαρμακοδιέγερσης (ντόπινγκ)

τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.Η ιδιότητα του γιατρού,προπονητή ή φυσικοθεραπευτή αποτελεί ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση.Αν κάποιος ενημερώσει προληπτικά τους αρμοδίους και συμβάλει ουσιαστικά στην τιμωρία όσων σχεδιάζουν εγκλήματα, απαλλάσσεται από τις ευθύνες του.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...


Η ΕΠΟ μπορεί να πάρει τα πρωταθλήματα Α', Β' και Γ' Εθνικής

Ενδιαφέρον (με ιδιαίτερο νόημα...) έχουν και οι ειδικές διατάξεις του νομοσχεδίου.Οι κυριότερες:

1 Με απόφαση της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας είναι δυνατόν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα να διοργανώνονται από την ίδια την αθλητική ομοσπονδία.Τουτέστιν,η ΕΠΟ ανά πάσα στιγμή μπορεί να αφαιρέσει το πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής από τη Σούπερ Λίγκα ή τα πρωταθλήματα Β΄- Γ΄ Εθνικής από την αντίστοιχη Ενωση (Φούτμπολ Λιγκ).

2 Για τη συγχώνευση αθλητικών ανωνύμων εταιρειών απαιτείται η ρητή συναίνεση των ιδρυτικών αθλητικών σωματείων.

Δηλαδή,οι ΠΑΕ Καβάλα και Ηρακλής δεν μπορούν να συγχωνευθούν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ερασιτεχνικών τους σωματείων.

3 Φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να αποκτήσουν μετοχές αθλητικών εταιρειών σε ποσοστό άνω του 15% υποχρεούνται να καταθέσουν δήλωση «πόθεν έσχες».

4 Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι υποχρεωτικές για τις αθλητικές ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές.

5 Στις αθλητικές εταιρείες που δεν εκτελούν οικειοθελώς τις αποφάσεις των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η εγγραφή ή μεταγραφή αθλητών.

6 Τα μέλη των ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών με δύναμη από 101 ως 250 σωματεία μειώνονται σε 9-13 (από 11-15) και των ομοσπονδιών με δύναμη άνω των 251 σωμα τείων σε 13-15 (από 15-21). 7 Καταργείται το ΝΠΔΔ με την επωνυμία Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας Βόλου (Πανθεσσαλικό) και οι υπηρετούντες σε αυτό υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού σε κενές οργανικές θέσεις των υπηρεσιών του υπουργείου,της ΓΓΑ ή των εποπτευόμενων από αυτήν ΝΠΔΔ.

Σύρος: Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας
Σύρος: Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας
Απίστευτος Αντετοκούνμπο φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα» μετά το ματς με τους Ράπτορς (video)
Απίστευτος Αντετοκούνμπο φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα» μετά το ματς με τους Ράπτορς (video)
Ηρακλής: Εκτός ο Μενδρινός
Ηρακλής: Εκτός ο Μενδρινός
Σημάδια… ζωής
Σημάδια… ζωής

 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  22:05Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2802
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:35SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  23:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Beach Volley: FIVB 2018
  00:00Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  01:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:3014η αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  01:50CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Σαουθάμπτον
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Θέλτα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  02:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  03:45Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E24
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σάλκε
  04:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  06:30Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:3014η αγωνιστική.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τελικός, Γαλλία-Κροατία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  08:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  08:50SS12 Datca 2, Τουρκία.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:10SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  10:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές
  10:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  11:10Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Τότεναμ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2018
  12:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:55XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies