Σάντος: «Ήθελα να μείνω με την ομάδα»

Σάντος: «Ήθελα να μείνω με την ομάδα»

Ένας κακός χειρισμός της ΕΠΟ στο θέμα των εισιτηρίων δεν επέτρεψε στον Φερνάντο Σάντος να επιστρέψει με την εθνική ομάδα στην Ελλάδα, αλλά όπως τόνισε ήθελε να γυρίσει στη χώρα μας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ και μίλησε για όλα όσα απασχολούσαν τα μέσα ενημέρωσης τις δύο τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε καλά σε όλη τη διοργάνωση. Και στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Κάναμε καλή δουλειά και θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών μας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ: «Προσπαθήσαμε πολύ, η ήττα από την Κόστα Ρίκα μας σημάδεψε. Με την Κολομβία παίξαμε καλά, με την Ιαπωνία πήραμε αποτέλεσμα, ενώ με την Ακτή Ελεφαντοστού έδειξαν δύναμη και χαρακτήρα και μπόρεσαν να ξεπεράσουν την πρώτη ήττα».

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα: «Σαφώς υπήρξε στεναχώρια και κλάματα. Οι παίκτες ήθελαν την πρόκριση και να τα καταφέρουν, ενώ υπήρξε απογοήτευση για την καλή εικόνα αλλά τον αποκλεισμό».

Για το αν χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα: «Όπως γνωρίζετε η ομοσπονδία είχε κανονίσει τα εισιτήρια μετά το παιχνίδι. Εγώ αγκάλιασα τα παιδιά και τους ευχαρίστησα. Όλα έγιναν βιαστικά γιατί έπρεπε να φύγω».

Για την απόφαση να φύγει άμεσα αν ήταν δική του ή της ομοσπονδίας: «Με ενημέρωσαν ότι είχα εισιτήρια για συγκεκριμένη ώρα, αν δεν καταφέρναμε να περάσουμε για να φύγω για την Πορτογαλία».

Για το αν θα ήθελε να γυρίσει με την αποστολή στην Ελλάδα: «Ήθελα να μείνω με την ομάδα, αλλά μου είχαν κλείσει εισιτήρια και έπρεπε να φύγω εκείνη την ώρα».

Για το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν για τους εαυτούς τους: «Αυτό που είπα είναι ότι έλειψε στην παράταση το κρύο αίμα. Υπήρχε η θέληση για τη νίκη και ίσως παρασύρθηκαν σε κάποιες φάσεις, αλλά έγινε από τη θέληση που υπήρχε».
Για το αν υπήρξε στεναχώρια λόγω του αποκλεισμού, ενώ η Εθνική έφτασε κοντά στην πρόκριση: «Ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Πιστεύαμε στην πρόκριση, είχαμε παρακολουθήσει και το Ολλανδία-Μεξικό για να κατασκοπεύσουμε. Σαφώς και υπήρχε μεγάλη απογοήτευση από τη δική μου πλευρά και από τους ποδοσφαιριστές».

Για τα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής: «Είμαι περήφανος για όλα αυτά που πετύχαμε τόσα χρόνια. Την πρόκριση στα προημιτελικά και στους 16 του Μουντιάλ. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα είναι πάντα στην καρδιά μου και οι Έλληνες πάντα θα με ακολουθούν».

Για το τι έχει να πει στον Κλαούντιο Ρανιέρι γι’ αυτή την ομάδα: «Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε ο Γιώργος Καραγκούνης. Εύχομαι στον διάδοχό μου να συνεχίσει το καλό του έργο και να έχει επιτυχίες η Εθνική Ελλάδος. Θέλω να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά στους ποδοσφαιριστές μου και σε όλους τους Έλληνες που με έκαναν περήφανο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved