Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου  2014: Ζήτησε το 120% ο Λαμουσί (videos)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Ζήτησε το 120% ο Λαμουσί (videos)

Να υπερβάλουν εαυτούς ώστε να μπορέσουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 ζήτησε από τους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού ο τεχνικός της Σανμπρί Λαμουσί ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Κολομβία στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

«Αυτός ο αντίπαλος θα είναι διαφορετικός από ότι η Ιαπωνία στο πρώτο μας παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Κολομβία έχει διαφορετικό στιλ και είναι δυνατή στην επίθεση» ήταν το αρχικό σχόλιο για τους «καφετέρος» από τον πρώην διεθνή Γάλλο μέσο ο οποίος όμως αρνείται να κοιτάξει μακριά και στο τι μέλλει γενέσθαι με τη νίκη επί των Λατινοαμερικανών που θα είναι η 2η για τους «ελέφαντες» και ουσιαστικά θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


«Προς το παρόν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Κολομβία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μην βιάζεστε τόσο πολύ» ήταν η απάντηση του Λαμουσί σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τα σενάρια πρόκρισης και πρόσθεσε «αύριο πρέπει να παίξουμε στο 120%, έχουμε τα όπλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην Κολομβία αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες στη μεσαία γραμμή και να αποφύγουμε τα τεχνικά λάθη παραμένοντας προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

akti1

Η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού βρίσκεται από χθες στη Μπραζίλια μετά από αεροπορικό ταξίδι από την περιοχή Άγουας ντε Λιντόια όπου είναι η βάση της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

akti2

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την άφιξη τους στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας οι «ελέφαντες» έκαναν προπόνηση στο «Μανέ Γκαρίντσα» όπου θα γίνει σήμερα η αναμέτρηση με την Κολομβία με τη νικήτρια να κάνει αποφασιστικό βήμα όχι απλά για την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved