Ασπρόπυργος: Ανακοίνωσε εννέα μεταγραφές

Ασπρόπυργος: Ανακοίνωσε εννέα μεταγραφές

Γκάζι πατάει ο Ασπρόπυργος, που γεμίζει το ρόστερ του.

Μπαράζ μεταγραφών ανακοίνωσε ο Ασπρόπυργος, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος τη νέα σεζόν στη Football League. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντμίτροβιτς, Μλαντένοβιτς, Μουκίδη, Τσιντώνη, Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Βασιλείου, Μαρούδα και Καλομοίρη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ασπρόπυργος:

«Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Filip Dmitrovic, ο 25 χρόνος τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον αυστριακή Ried και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sinisa Mladenovic, ο 29 χρόνος αμυντικός αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στη Graficar στην Σερβία και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μουκίδη, ο 27 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Άγιο Ιερόθεο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ορέστη Τσιντώνη, ο 21χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Εθνικό Πειραιώς και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αγγελόπουλο, ο 23χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην κυπριακή Asyl και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο 30χρόνος αμυντικός έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Λεβαδειακό και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Βασιλείου, ο 26χρόνος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα μας και στο δεύτερο μισό της περιόδου στα Χανιά, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μαρούδα, ο 23χρόνος επιθετικός προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Καλομοίρη, ο 20χρόνος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved