Παπασταθόπουλος: «Περίεργα ματς για μένα - Καλύτερη η Άρσεναλ φέτος» (photos)

Παπασταθόπουλος: «Περίεργα ματς για μένα - Καλύτερη η Άρσεναλ φέτος» (photos)

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και να είναι συγκεντρωμένος σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο διεθνής στόπερ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (10/03) και υποστήριξε πως οι «κανονιέρηδες» είναι καλύτερη ομάδα από την περσινή σεζόν, ενώ χαρακτήρισε περίεργο το συναίσθημα που θα βρεθεί απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε για:

Το πόσο ξεχωριστά είναι τα ματς με την Άρσεναλ: «Πιστεύω θα είναι δύο παιχνίδια ξεχωριστά. Θα πρέπει να σκεφτούμε τα δύο ματς σαν ένα παιχνίδι. Θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας. Είναι περίεργο το συναίσθημα για μένα. Είναι μία πρόκληση γιατί είναι κάτι καινούριο και αγωνιστικά θέλω να κερδίσω».

Το τι έχει αλλάξει στην Άρσεναλ από την περσινή σεζόν και το πρόβλημα του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις: «Πιστεύω ότι η Άρσεναλ, δεν θα είναι όπως ήταν πέρυσι. Είναι μία ομάδα που έχει έναν προπονητή που δεν είναι τρεις μήνες. Είναι τουλάχιστον 15 μήνες στην ομάδα. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά. Δεν έχουν ματς για το Κύπελλο, άρα το Europa League είναι ο πιο άμεσος στόχος και ο πιο σημαντικός γι’ αυτούς. Θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι το δικό μας. Να σκεφτούμε και στα δύο ματς τη νίκη. Αναφορικά με τα γκολ από τις στημένες φάσεις, δεν διορθώνεται εύκολα. Υπάρχουν ματς που δίνεις πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο και δεν δέχεσαι γκολ και ματς που δεν δίνεις πολλές ευκαιρίες και δέχεται. Το αναλύουμε αυτό μαζί με τον προπονητή μας. Μέσα από την δουλειά και με την σωστή… χημεία θα βελτιωθούμε στην συνέχεια».

Το αν έχει μιλήσει με κάποιον πρώην συμπαίκτη του για να μιλήσουν για τον αγώνα και αν έχει μιλήσει με κάποιον νυν συμπαίκτη του: «Σίγουρα ότι έχω σχέση με τους πρώην συμπαίκτες μου, όπως έχω και με παίκτες που ήμασταν στην Ντόρτμουντ και την Μίλαν. Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού και αν πρέπει να προσέξουμε κάτι θα το συζητήσουμε τον προπονητή μας, το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε και σήμερα και αν πρέπει να το κάνουμε θα το δείτε και εσείς στο γήπεδο».

Τα ενδεχόμενο να παίξει με τον Γιαν Εμβιλά στο… πλάι του και το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό: «Προσωπικά δεν με επηρεάζει αν θα υπάρξει μία ή δύο αλλαγές στην ομάδα. Όποιος μπει στο γήπεδο θα κάνει τη δουλειά που του έχει πει ο προπονητής. Είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή, κάτι που βλέπουμε σπάνια στην Ελλάδα και είναι συν του Ολυμπιακού που έχει διαχειριστεί αυτό το θέμα και του προπονητή που έχει κάνει τον Ολυμπιακό μία ευρωπαϊκή ομάδα και έχει ένα μέταλλο. Μακάρι αυτό να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και στα επόμενα ματς».

Τους τελευταίους μήνες στην Άρσεναλ και την ποιότητα των Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ: «Το τι έγινε στο παρελθόν και τι υπήρξε δεν είναι της στιγμής. Το ξέρω εγώ, ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας. Οποιαδήποτε δυσκολία μου παρουσιάστηκε την αντιμετώπισα και προσπάθησα να είμαι επαγγελματίας. Είναι παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ματς στην καλή τους μέρα, αλλά αύριο δεν θα έχουν μία τόσο καλή μέρα και θα κερδίσουμε εμείς το παιχνίδι».



Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved