ΠΑΟΚ: Εγκώμια Ζίβκοβιτς για Πάμπλο Γκαρσία (photos)

ΠΑΟΚ: Εγκώμια Ζίβκοβιτς για Πάμπλο Γκαρσία (photos)

Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στο UEL Show κι αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποδείχθηκε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβο εξτρέμ μίλησε στο UEL Show κι αναφέρθηκε στον νέο τεχνικό της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία.

Ενδιαφέρον φυσικά έχει η απορία του ΠΑΟΚ, που προλογίζει τη συνέντευξη που παίχθηκε και στο PAOK TV. «Η απορία είναι κοινή. “Πως είναι δυνατόν η Μπενφίκα να τον άφησε να φύγει;”. Η απάντηση, στην πραγματικότητα, δεν μας αφορά. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι δικός μας. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της UEFA κι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στο UEL Show».

Στη συνέντευξη του ο Ζίβκοβιτς αναφέρθηκε:

Στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, ότι ήταν μια καλή ομάδα, μια ομάδα που είναι καλή με την μπάλα στα πόδια, αλλά γνωρίζαμε και τις αδυναμίες της και νομίζω ότι το εκμεταλλευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα δέκα με δεκαπέντε λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά μετά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μπούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού θέλαμε να κερδίσουμε, κάτι που τελικά το καταφέραμε».

Στη δική του εμφάνιση: «Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να τρέχεις μέσα στο γήπεδο και να κάνεις όσο λιγότερα λάθη μπορείς και πιστεύω ότι κατάφερα να το κάνω.  Μπήκα δυνατά από την αρχή και πίστεψα στον εαυτό μου και πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που είχα ένα καλό παιχνίδι».

Στο τι τους είπε ο Γκαρσία στο ημίχρονο: «Λοιπόν όπως είπα δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Μας είπε ότι έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, να κερδίζουμε περισσότερες μπάλες στη μεσαία γραμμή, τα οποία καταφέραμε να τα κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι για αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε».

Στην ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Ήμασταν λίγο νευρικοί αλλά με την καλή έννοια. Πιστεύαμε και ακόμη πιστεύουμε στους εαυτούς μας  και γνωρίζουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, για αυτό και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ελπίζω ότι θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά».

Στον Γκαρσία: «Είναι πολύ σημαντικός. Πιστεύω ότι κατάλαβε τα πράγματα πολύ γρήγορα και μας έδωσε επιπλέον κίνητρο τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος».

Στο τι έχει μάθει από τον προπονητή του: «Θέλει να είμαστε επιθετικοί να κερδίζουμε κάθε τάκλιν και να παίρνουμε τον έλεγχο της μπάλας όποτε είναι δυνατόν. Αυτό θα τόνιζα».

Στην προσαρμογή του στην ομάδα: «Νομίζω ότι προσαρμόστηκα καλά, με καλωσόρισαν όλοι θερμά στον σύλλογο. Όλοι εδώ είναι φανταστικοί και πολύ φιλικοί οπότε προσαρμόστηκα καλά στον σύλλογο. Η πόλη είναι υπέροχη, ο σύλλογος είναι υπέροχος. Όπως μπορείς να δεις, πιστεύω ότι τα πάω καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Στις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω. Και εδώ και στην Πορτογαλία το παιχνίδι είναι επιθετικό, με πολλές μονομαχίες. Όπως είπα, κάθε ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο οπότε είναι δύσκολα παντού, αλλά είναι επιθετικό το ποδόσφαιρο και εδώ».

Στο ότι γεννήθηκε στη Νις, που δεν βρίσκεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη: «Φυσικά, πιστεύω ότι μοιάζουμε πολύ. Το ταμπεραμέντο μας είναι ίδιο.Όπως είπε, είναι κοντά στην γενέτειρα μου. Οι γονείς μου είναι κοντά γεγονός που το κάνει πιο εύκολο. Πιστεύω ότι έκανα το σωστό που ήρθα στον ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά».



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved