Europa League - 3ος όμιλος: Προβάδισμα για Σλάβια, Λεβερκούζεν

Europa League - 3ος όμιλος: Προβάδισμα για Σλάβια, Λεβερκούζεν

Europa League: Σλάβια Πράγας και Μπάγερ Λεβερκούζεν πήραν νίκες πρόκρισης.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ισραήλ, επικρατώντας 4-2 της Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ η Σλάβια Πράγας επιβλήθηκε 3-2 της Νις.

Ματσάρα και μεγάλη νίκη για Λεβερκούζεν

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο «Ha Moshava», με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να παίρνει σημαντική νίκη επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και ο Βιρτζ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μπέιλι ο οποίος πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 11’ ισοφάρισαν σε 1-1 με διαγώνιο σουτ του Ακολάτσε, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης με τακουνάκι και πλασέ έκανε το 2-1.

Οι «ασπιρίνες» κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς να βρίσκονται πίσω στο σκορ, καθώς στο 39’ ο Νταντία με αυτογκόλ πέτυχε το 2-2. Στο 75’ η υπεροχή της Λεβερκούζεν μετατράπηκε σε τρίτο γκολ, καθώς ο Μπέιλι με κεφαλιά έγραψε το 2-3. Η Χάποελ είχε δοκάρι στο 86’ σε κεφαλιά του Σβίρο, αλλά οι Γερμανοί στο 88’ με τον Βιρτζ «σφράγισαν» τη νίκη για το τελικό 2-4.

Χάποελ Μπερ Σεβά: Λεβίτα, Νταντία, Τάχα, Κάμπχα (84' Βαρενέ) , Μιγκέλ Βίτορ, Γκόλντμπεργκ (84' Ραμζί), Μπαρέιρο (64' Σβίρο), Αγουδέλο, Χοσουέ, Σάλαϊτς (64' Γιοσεφί), Ακολάτσε.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Γεντβάι (62' Λαρς Μπέντερ), Τα, Ντράγκοβιτς, Βενδέλ, Παλάσιος, Βιρτζ, Ντέμιρμπαϊ, Αμιρί, Μπέιλι, Αλάριο (45' Ντιαμπί).

Νίκη… πρόκρισης η Σλάβια Πράγας

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σλάβια Πράγας, η οποία νίκησε 3-2 της Νις στην «Eden Arena». Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, αλλά στο 16’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κούχτα με πλασέ πέτυχε το 1-0, μετά από ωραία ενέργεια. Η Νις αντέδρασε και στο 33’ ισοφάρισε με πλασέ του Γκουιρί σε 1-1.

Στο 43' η Σλάβια πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Σέβτσικ να εκτελεί ένα κόρνερ για τον Σίμα που με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 71’ οι Τσέχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Τραορέ να γυρίζει για τον Κούχτα που με κοντινή προβολή έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Νις ήταν να μειώσει σε 3-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εντογιέ.

Σλάβια Πράγας: Κολάρ, Μάσοπουστ, Χοβόρκα (86' Κρίσταν), Ζίμα, Ντόρλεϊ, Σέβτσικ, Χόλες, Σίμα, Λινγκρ (70' Τραορέ), Ολαγίνκα, Κούτστα (76' Τετσλ).

Νις: Μπενίτεθ, Μπαμπού, Ντανίλουτς, Πέλμαρντ, Λοτόμπα, Λεές-Μελού (65' Μαουρίς), Σνάιντερλεϊν, Καμαρά (88' Εντογιέ), Ρόνι Λόπεθ (65' Αδελαΐδ), Γκουιρί, Ντόλμπεργκ (81' Άταλ).

 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved