Europa League – 4ος όμιλος: Διπλά για Μπενφίκα-Ρέιντζερς, μυθικό γκολ Ρουφ! (Videos)

Europa League – 4ος όμιλος: Διπλά για Μπενφίκα-Ρέιντζερς, μυθικό γκολ Ρουφ! (Videos)

Με το… δεξί μπήκαν στη «μάχη» του 4ου ομίλου του Europa League, τα φαβορί Μπενφίκα και Ρέιντζερς-Χατ τρικ ο Νούνιες στο 4-2 των Πορτογάλων κόντρα στη Λεχ Πόζναν, γκολ απ’ τη σέντρα ο Ρούφ των Σκωτσέζων!

«Χορταστικό» διπλό πήρε η Μπενφίκα, επικρατώντας της Λεχ Πόζναν με σκορ 4-2! Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν με το… δεξί στον όμιλο του Europa League, πετυχαίνοντας σημαντική νίκη, η οποία μόνο εύκολη δεν ήταν… Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νούνιες, με τον Ουρουγουανό στράικερ να πετυχαίνει χατ τρικ!

Μόλις στο 7’ ο Ντεζέφσκι βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση. Ο Πίτσι ανέλαβε την ευθύνη για το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Πορτογάλους.

Η… απάντηση των Πολωνών ήρθε στο 15’. Η άμυνα της Μπενφίκα αντέδρασε λάθος, ο Τσερβίνσκι το εκμεταλλεύτηκε, γύρισε ωραία την μπάλα και ο Ισάκ δε δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσα!

Η Μπενφίκα, πάντως, πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο, όταν στο 42ο λεπτό ο Ζιλμπέρτο έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά και με πανέμορφη κεφαλιά ο Νούνιες σημείωσε το πρώτο του τέρμα σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (48’) η Λεχ Πόζναν ισοφάρισε και πάλι. Ο Καμίνσκι έγινε κάτοχος εντός περιοχής, σούταρε, ο Βλαχοδήμος έδιωξε, όμως ο Ίσακ ήταν αυτός που πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Ο Νούνιες, όμως, ήταν να μην… πάρει φόρα. Ο Εβέρτον στο 60’ βρήκε τον Ουρουγουανό στην περιοχή, αυτός απέφυγε ωραία τον αντίπαλό του και με όμορφο τρόπο έκανε το 2-3!

 

Το… γλυκό για τον Ουρουγουανό και την Μπενφίκα, ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ράφα Σίλβα, ο Νούνιες με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-4, «κλειδώνοντας» τη νίκη και σημειώνοντας χατ-τρικ!

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ (Ντάριους Ζούραβ): Μπένταρεκ, Τσερβίνσκι, Ντεζέφσκι, Τσρνομάρκοβιτς, Πούχατς (74’ Κράβετς), Σκόρατς (90’ Αβάντ), Πέτρο Τίμπα, Μόντερ, Καμίνσκι (67’ Μαρτσβίνσκι), Ραμίρεζ (67’ Μούχαρ), Ίσακ (74’ Κατσχαράβα).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζέσους): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Γκριμάλδο (67’ Νούνο Ταβάρες), Τααράμπτ (62’ Βάιγκλ), Γκάμπριελ, Πίτσι (46’ Ράφα Σίλβα), Εβέρτον (87’ Ζαρντέλ), Βάλντσμιντ (62’ Πεντρίνιο), Νούνιες.

Σταντάρ Λιέγης-Ρέιντζερς 0-2

Οι Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ άρχισαν με διπλό στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης. Προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο ματς, όμως το… καλό το φύλαγαν για το τέλος! Με τον Ρουφ που πέρασε αλλαγή, να σκοράρει απ’ τη μεσαία γραμμή, σαφώς στο εντυπωσιακότερο γκολ της βραδιάς!

Οι Σκωτσέζοι στο 19ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Η κεφαλιά του Γκόλντσον σταμάτησε στο χέρι του Ντουσέν με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ταβερνιέρ ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι ο Μποντάρτ ακούμπησε την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα της Σταντάρ.

Το ματς κυλούσε, οι Βέλγοι πήραν ρίσκα και ειδικά στις καθυστερήσεις μέχρι και ο τερματοφύλακας είχε γίνει.. μέσος. Μάλιστα στο 90+2’ ο Ρούφ που είχε περάσει ως αλλαγή, πέτυχε το γκολ της βραδιάς, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο Μποντάρτ ήταν εκτός θέσης! Έτσι ο παίκτης των Ρέιντζερς με εξαιρετικό τρόπο σχεδόν απ’ το κέντρο έκανε το τελικό 0-2!

 

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Φιλίπ Μοντανιέ): Μποντάρτ, Φαϊ (64’ Καρσελά), Βανχέουσντεν, Ντουσέν (78’ Γιανς), Γκαβορί, Μποκαντί, Λεστιέν (72’ Αβενάτι), Τσίμιροτ, Μπαστιέν, Αμαλά (72’ Τσοπ), Μουλεκά (46’ Ουλαρέ).

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Στίβεν Τζέραρντ): ΜακΓκρέγκορ, Μπάρισιτς (43’ Ουγκελούμπα), Μπαλογκάν, Γκόλντσον, Ταβερνιέρ, Καμαρά, Άρφιλντ, Χάτζι (67’ Αρίμπο), Κεντ, Τζακ, Μόρελος (74’ Ρούφ).

 



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved