«Ανυπόφορη η Τούμπα, θα κάνουμε έφεση»

«Ανυπόφορη η Τούμπα, θα κάνουμε έφεση»

Στον ΠΑΟΚ επέρριψε ευθύνες ο πρόεδρος της Ραπίντ Βιέννης, Ρούντολφ Έντλινγκερ, όσον αφορά στην φιλοξενία του πρώτου αγώνα της Τούμπας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα ασκήσει έφεση για την βαριά τιμωρία που της επιβλήθηκε.

Ο ισχυρός άνδρας του αυστριακού συλλόγου χαρακτήρισε «ανυπόφορη» τη Τούμπα, τονίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση.

«Η τιμωρία μίας αγωνιστικής και το πρόστιμο 75.000 ευρώ είναι πολύ αυστηρές ποινές και θα καταθέσουμε έφεση. Η Ραπίντ ήταν φιλοξενούμενη ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, σχεδόν ανυπόφορες. Εγώ πάντως δεν κινδύνευσα», είπε αρχικά ο Έντλινγκερ.

Όσο για τη στάση της Ραπίντ στο μέλλον, ανέφερε: «Η πλειονότητα των οπαδών μας είχαν σωστή συμπεριφορά, όμως κάποιοι έπληξαν την ομάδα μας, συνειδητά ή ασυνείδητα. Έξι οπαδοί μας συνελήφθησαν και μέχρι να δικαστούν θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο. Εφόσον, δε, καταδικαστούν, δεν θα τους επιτραπεί ποτέ ξανά να μπουν στο γήπεδο. Στο μέλλον θα λάβουμε αυστηρότερα μέτρα. Ίσως στο παρελθόν ήμασταν λίγο ανεκτικοί με τη συμπεριφορά των οπαδών μας, αλλά αυτά πλέον τελείωσαν. Όσοι προκαλούν προβλήματα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι».

Μάλιστα, μίλησε και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων του συλλόγου, Άντι Μάρεκ τονίζοντας: «Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη συμβεί το παραμικρό. Θα υπάρχουν εξονυχιστικοί έλεγχοι και θα επιστρατευτούν 600 αστυνομικοί, περίπου 30% περισσότεροι σε σχέση με τα ντέρμπι κόντρα στην Αούστρια Βιέννης».



Πεναρόγια: «Ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος στις ασίστ όλων των εποχών στη EuroLeague»
Πεναρόγια: «Ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος στις ασίστ όλων των εποχών στη EuroLeague»
Τότεναμ: Απολογείται ο Τούντορ για σχόλια που έκανε για διαιτητή
Τότεναμ: Απολογείται ο Τούντορ για σχόλια που έκανε για διαιτητή
ΑΕΚ: Συναντά τους οπαδούς ο Βασίλης Δημητριάδης
ΑΕΚ: Συναντά τους οπαδούς ο Βασίλης Δημητριάδης
Ιδιοκτήτης Μπακς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είτε θα ανανεώσει, είτε θα γίνει trade»
Ιδιοκτήτης Μπακς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είτε θα ανανεώσει, είτε θα γίνει trade»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved