Θέλουν τελικό στη Ρούμπιν!

Θέλουν τελικό στη Ρούμπιν!

Ο επιθετικός της Ρούμπιν Καζάν, Βλαντιμίρ Ντιαντιούν, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League!

«Πιστεύω πως μπορούμε. Η Ελλάδα δεν κατέκτησε το Euro 2004; Αν μας το έλεγε αυτό κάποιος πριν αρχίσει εκείνη η διοργάνωση, θα γελούσαμε. Όμως πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Δεν έχουν νόημα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε», απάντησε ο στράικερ της Ρούμπιν, όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί η ομάδα του να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Για την αποχή της Ρούμπιν από τους αγώνες και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία. Δώσαμε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής για να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα εμείς τώρα ξεκινάμε πάλι τη σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός έχει καλό ρυθμό, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο διεθνής επιθετικός, σχολίασε και το κλίμα του «Λουζνίκι»: «Θυμάμαι πέρσι στο ματς με την Τβέντε είχε ηχώ το γήπεδο επειδή ήταν άδειο. Δεν ένιωθες σαν να έπαιζες ευρωπαϊκό ματς, ούτε σαν γηπεδούχος. Γενικά δεν υπήρχε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στη φύση», ενώ για τον αγωνιστικό χώρο ανέφερε: «Το ‘Λουζνίκι’ έχει τον καλύτερο τεχνητό χλοοτάπητα από όσους έχω αγωνιστεί. Όταν πέφτεις κάτω σε ένα τέτοιο γήπεδο, δεν είναι τόσο οδυνηρό όπως σε ένα παγωμένο χορτάρι. Για τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν είναι ιδανικό το γήπεδο».



ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved