Κουντιτσίνι: «Δύσκολο το ματς με ΠΑΟΚ»

Κουντιτσίνι: «Δύσκολο το ματς με ΠΑΟΚ»

Ο Κάρλο Κουντιτσίνι μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως η Τότεναμ θα έχει δύσκολο έργο αλλά θα παίξει μόνο για την νίκη έτσι ώστε να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ υποστήριξε πως ο μοναδικός τρόπος για να τελειώσει από αύριο την πρόκριση η ομάδα του είναι να νικήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Κάρλο Κουντιτσίνι επισήμανε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League:

«Υπάρχει μόνος ένας τρόπος για να προκριθούμε στην επόμενη φάση και τον ξέρουμε καλά. Έχουμε πολλούς λόγους για να θέλουμε να προχωρήσουμε. Ο πρώτος για να συνεχίσουμε να παίζουμε, ο δεύτερος για να παίζουν παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και ο τρίτος γιατί είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Σε αυτό το δύσκολο γκρουπ όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά. Το μείγμα βασικών και αναπληρωματικών μας έχει βοηθήσεις με τρεις τρόπους. Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω, ο προπονητής βλέπει παίκτες που δεν παίζουν πολύ στο πρωτάθλημα κα για τους νεαρούς είναι σημαντικό να κερδίζουμε εμπειρίες».

Για το ροτέισον του Ρέντναπ:

«Δεν είμαι ο προπονητής. Ο προπονητής ως τώρα έχει καταφέρει να αναμειγνύει την ομάδα με έμπειρους και με νέους. Αν προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, πιστεύω αυτό θα αλλάξει. Είναι ένα Κύπελλο και αν προχωρήσουμε θέλουμε να το κατακτήσουμε. Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα και το ροτέισον είναι κλειδί για να μπορεί η ομάδα να συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις».

Για την κατάσταση της Τότεναμ σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του:

«Είναι δύσκολο να απαντήσω. Για να κατακτήσει κάποιος το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις κάτι ξεχωριστό. Η Τότεναμ έχει κάτι το ξεχωριστό αλλά πολύ σημαντική είναι περίοδος κοντά στα Χριστούγεννα όπου υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι είναι μία οργανωμένη ομάδα. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου που σημαίνει ότι δουλεύει πολύ καλά. Είναι πολύ καλή στην τακτική και χτυπάει στις αντεπιθέσεις αν βρουν χώρους, γιατί μπροστά είναι γρήγοροι. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο γιατί θέλουμε να αφήσουμε την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι. Αύριο πάμε μόνο για τη νίκη, αλλά σίγουρα δε θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί η Τότεναμ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία:

«Αυτό μου θυμίζει την περίοδο στη Τσέλσι με τον Μουρίνιο. Είναι μεγάλη σεζόν στην Αγγλία, πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια και επειδή είναι πολύ μεγάλη σεζόν είναι δύσκολο για τον παίκτη να είναι διαρκώς στο 100% της απόδοσής του. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά. Ο βασικός στόχος είναι να τερματίσουμε στην τετράδα. Δε θα πούμε όχι στο πρωτάθλημα. Πέρσι παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να το ξαναζήσουμε αυτό το φανταστικό συναίσθημα. Αν συνεχίσουμε μέσα στη σεζόν να είμαστε πρώτοι θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα...»



Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved