Κορονοϊός: Οι ευνοημένοι από την αναβολή του Euro και ο Νόιερ

Κορονοϊός: Οι ευνοημένοι από την αναβολή του Euro και ο Νόιερ

 

To Euro, όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί το 2021. Οι ποδοσφαιρόφιλοι, όπως είναι φυσικό, έχασαν ένα γεμάτο... μπάλα καλοκαίρι, αλλά είναι και κάποιοι που... πανηγυρίζουν γι αυτή την αναβολή.

 

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έδιναν μάχη με τον χρόνο για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και αυτή η είδηση σαφώς τους κάνει... χαρούμενους, μιας και δεν θα χάσουν τη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο Ειδήσεων σας παρουσιάζει τα ονόματα ορισμένων που ενδεχομένως να έχασαν το EURO...

Εντεν Αζάρ

Ο Εντεν Αζάρ άφησε την Τσέλσι για το μεγάλο όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι στιγμής τρέχει από γιατρό σε... γιατρό. Μέχρι στιγμής έχει προλάβει να παίξει σε 10 παιχνίδια κι έχει σημειώσει ένα τέρμα.

Ούγκο Γιορίς

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ είχε τον Οκτώβριο έναν σοκαριστικό τραυματισμό και επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες στην δράση. Παρά το γεγονός ότι είναι καλά, δεν είχε αποφασιστεί αν θα είναι στις βασικές επιλογές της Γαλλίας για το Euro. με δεδομένο ότι θα έχει ακόμα ένα χρόνο του δίνει νέο... πάτημα να αναλάβει τα ηνία ως βασικός τερματοφύλακας.

Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο Ντεμπελέ ήταν ο μεγάλος άτυχος και θα έχανε το Euro, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα έχανε ένα σπουδαίο εργαλείο, μιας και ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Με την αναβολή του Euro, ο Ντεμπελέ δεν χάνει το όνειρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Χάρι Κέιν

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρι Κέιν ήταν αντικείμενο συζήτησης, κατά πόσο θα μπορέσει να είναι 100% έτοιμος και να βοηθήσει την Αγγλία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οντας ο ηγέτης των «τριών λιονταριών» η ενδεχόμενη ανετοιμότητά του θα ήταν πλήγμα για την Αγγλία...

Εμάνουελ Νόιερ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά. Η αναβολή του Euro μπορεί να του.. στοιχίσει, παρά να τον βοηθήσει! Εχει ξεσπάσει μεγάλη συζήτηση στη Γερμανία για το αν θα πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας, με τις φήμες να αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα σταματούσε από την Εθνική. Ηδη πολλοί λένε πως η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Τερ Στέγκεν, το θέμα είναι αν στα 35 του ο Νόιερ θα μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής Γερμανίας!



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved