Γουόλκοτ: «Η καλύτερη Αγγλία»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Θίο Γουόλκοτ, για το ρόστερ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Ουαλία.
Την πεποίθηση, ότι η εθνική ομάδα της Αγγλίας, έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό των τελευταίων ετών, εξέφρασε ο Θίο Γουόλκοτ.
Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ έστειλε το σύνθημα για ακόμη μία νίκη, για τα προκριματικά του Euro 2012, την Τρίτη (6/9) κόντρα στην Ουαλία.
«Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ομάδα που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ γρήγοροι επιθετικά. Το ρόστερ είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών και υπάρχει συναγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα», τόνισε αρχικά ο Γουόλκοτ και πρόσθεσε:
«Είμαστε επικεντρωμένοι στην ομάδα μας, ωστόσο, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζουμε να το δείξουμε αυτό την Τρίτη. Δεν θα υποτιμήσουμε την Ουαλία, διότι διαθέτει ορισμένους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές».