ΑΕΚ: Τιμωρία από την UEFA - Κλειστό το ένα πέταλο της OPAP Arena
Η UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ για το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά κι έκλεισε το βόρειο πέταλο της OPAP Arena για ένα ματς ενώ επέβαλε και πρόστιμο.
Η UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Πέμπτη (24/7) στο πλαίσιο του β' προκριματικού του Conference League!
Το κατηγορητήριο ήταν για πυροτεχνήματα, χρήση λέιζερ, ρίψη αντικειμένων, κλειστούς διαδρόμους και «μετάδοση μηνύματος που δεν συνάδει σε αθλητική διοργάνωση», για τη στήριξη των Ενωσιτών στο λαό της Παλαιστίνης με σημαίες και συνθήματα.
Η UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ για το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς έκλεισε το βόρειο πέταλο της OPAP Arena για ένα ματς κι επέβαλε νέα ποινή μερικού κλεισίματος της έδρας της Ένωσης, με διετή αναστολή. Στα 106.000 ευρώ το χρηματικό πρόστιμο.