Champions League: Η Λειψία με ανατροπή έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σ.Ζ.! (videos+photos)

Champions League: Η Λειψία με ανατροπή έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σ.Ζ.! (videos+photos)

Champions League: Η Λειψία έκανε την ανατροπή, νίκησε εντός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 και είναι στην κορυφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περιπέτειες οι Γάλλοι, που τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες!

Όταν κρατάς ζωντανό τον αντίπαλο, πάντα υπάρχει κίνδυνος να την πατήσεις. Αυτό έπαθε και η Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά την πρόκριση από τον όγδοο όμιλο στη φάση των «16».

Η Λειψία, λοιπόν, είδε τους Γάλλους, οι οποίοι πήγαν στη Γερμανία χωρίς Εμπαπέ, Νεϊμάρ, να μην την... σκοτώνουν και με ανατροπή έφτασε σε νίκη με 2-1 στην έδρα της κι έπιασε στην κορυφή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασάκσεχιρ.

Οι Παριζιάνοι είχαν ωραίο, αλλά και μοιραίο τον Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός άσος άνοιξε το σκορ στο 6’.

Ο Αργεντινός άσος, από ασίστ του Κεν έκανε το 0-1 με εξαιρετικό πλασέ. Στο 16' η γαλλική ομάδα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ουπαμεκάνο, έπειτα από εκπληκτικό κοντρόλ και σουτ του Κεν, αλλά ο Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκουλασί για να κάνει το 0-2.

Η Λειψία πίεσε στη συνέχεια και στο 41’ ο Ενκούνκου, από πάσα του Ανχελίνο, με εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-1.  

Ο Ντι Μαρία έχασε το πέναλτι στο 16’, αλλά δεν τον μιμήθηκε ο Φόρμπεργκ. Στο 55’ ο Ανχελίνο σέντραρε από αριστερά, ο Κιμπεμπέ βρήκε τη μπάλα με το δεξί χέρι και μέσω VAR υποδείχθηκε πέναλτι. Στο 57’ ο Φόρσμπεργκ εκτέλεσε από την άσπρη βούλα, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία και η Λειψία έφτασε σε μία τρομερή ανατροπή και στην κορυφή του ομίλου.

Στο 69’, μάλιστα, η Παρί έμεινε με δέκα παίκτες, εξαιτίας αποβολής του Γκουεγέ με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Χαϊντάρα κι εκεί τελείωσε το ματς. Στο 94' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Κιμπεμπέ και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες.  

Λειψία (Τζούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλασί, Κονατέ, Ουπαμεκάνο, Όρμπαν, Μουκιέλε (64’ Χένρικς), Σάμπιτσερ (90' Καμπλ), Χαϊντάρα (76’ Άνταμς), Ανχελίνο, Ενκούνκου, Φόρσμπεργκ (76’ Κλάιφερτ), Όλμο (64’ Πόουλσεν).

Παρί Σ.Ζ. (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Φλορέντσι (84’ Ραφίνια), Ντανίλο, Κιμπέμπε, Κουρζάβα (75’ Μπέικερ), Ερέρα, Μαρκίνιος, Γκουεγιέ, Ντι Μαρία, Κεν, Σαράμπια (74’ Κέρερ).



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved