Μπράνκο: «Φαβορί η Μπενφίκα, πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Φαβορί η Μπενφίκα, πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο μίλησε για την κλήρωση με τη Μπενφίκα.

Συνέντευξη στη Πορτογαλία για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα παραχώρησε ο Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε:

Στην κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά μένει να φανεί πως θα παρουσιαστεί σε 15 ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Μπενφίκα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει παίξει ήδη εναντίον της Μπεσίκτας. Ο ΠΑΟΚ έκανε λιγότερες κινήσεις από την Μπενφίκα κι αυτό είναι σημαντικό. Αν το ματς ήταν δύο εβδομάδες ή έναν μήνα αργότερα, με τους παίκτες της Μπενφίκα να έχουν αφομοιώσει ακόμη περισσότερο τη νοοτροπία του Ζόρζε Ζέσους, τότε η Μπενφίκα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο φαβορί. Ήταν μια κλήρωση που δεν επιθυμούσε καμία ομάδα. Σίγουρα, η Μπενφίκα θα ανησυχούσε λιγότερο αν συναντούσε τη Ραπίντ Βιέννης ή την Άλκμααρ. Κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΟΚ».

Στην πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας: «Για πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τουρκικών και ελληνικών συλλόγων και αφού ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Μπεσίκτας, υπάρχει μεγαλύτερη ευφορία στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρεθεί ποτέ στους ομίλους του Champions League και υπάρχει μεγάλη επιθυμία να τα καταφέρουν.

Πριν από δύο χρόνια, όταν έφτασα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Μπενφίκα στα play offs του Champions League. Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι ομάδες είναι λιγότερο προετοιμασμένες και οι συνθήκες διαφορετικές. Ίσως ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στο στόχο του, γιατί η πρόκριση καθορίζεται από ένα παιχνίδι στον δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο. Κι όπως γνωρίζουμε όλοι, μπορεί να συμβούν τα πάντα σε νοκ άουτ παιχνίδι».

Στο μέλλον του μετά τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε η προοπτική να επιστρέψω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα. Αυτή τη στιγμή, είμαι διαθέσιμος για μια νέα πρόκληση. Αν αυτή θα είναι στην Πορτογαλία, θα είναι το καλύτερο για μένα. Αν δεν υπάρχει χώρος -όμως- εδώ, θα πρέπει να μεταναστεύω ξανά. Για ηθικούς λόγους δεν θα αποκαλύψω αν η προοπτική ήταν από την Σπόρτινγκ. Αν θα ήταν καλή επιλογή για μένα; Για έναν Πορτογάλο με τη δική μου εμπειρία, οποιαδήποτε επιλογή από τα μεγάλα κλαμπ θα ήταν καλή».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved