Ουζουνίδης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, να μπούμε και να κερδίσουμε»

Ουζουνίδης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, να μπούμε και να κερδίσουμε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το στίγμα που επικρατεί στην ΑΕΚ εν όψει της ρεβάνς με την Βίντι αύριο (28/8) στο ΟΑΚΑ.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης:

Για το τι είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα η ΑΕΚ: «Πρέπει να μπούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να μπούμε για να διαχειριστούμε αλλιώς το ματς. Μόνο αν φτάσουμε προς το τέλος σε μία οριακή κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε αυτά που θα πούμε σωστά και τότε θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε».

Για το τι μπορεί να τον ανησυχεί: «Δεν υπάρχει σε κανέναν μέσα στην ομάδα η σκέψη ότι έχουμε περάσει. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Είναι τόσο σημαντικό το ματς που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Παρά το ότι κερδίσαμε στο πρώτο ματς κάναμε κάποια λάθη. Πρέπει να μπει στο μυαλό όλων ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα».

Για τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς: «Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν το 2-0 όμως. Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

Για το αν περιμένει και αύριο σκληρό παιχνίδι από την Βίντι: «Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας. Στην χώρα τους είναι πρωταθλητές και άρα έχουν νοοτροπία νικητή. Θα πρέπει και εμείς να ανταπεξέλθουμε σε αυτό, να είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και από πλευράς μυαλού, να μην παρασυρθούμε».

Για το αν είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ ότι η Βίντι δεν θα έχει άγχος μετά το πρώτο ματς: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα. Ο αντίπαλος είναι λογικό πλέον να μην έχει τόση πίεση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά εμείς θα είμαστε σοβαροί, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και με την βοήθεια του κόσμου θα πάνε τα πράγματα καλά. Έχει σημασία να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Ποδόσφαιρο είναι και αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να το διαχειριστούμε».

Για το ενδεχόμενο να δεχθεί γκολ η ΑΕK: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Ποδόσφαιρο είναι και πρέπει πάντα να προετοιμάζεσαι για όλα τα ενδεχόμενα».

Για την απουσία του Γκάλο: «Κάθε παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα όμως συμπληρώνουμε 18άδα και όλα τα παιδιά στο γκρουπ είναι καλοί παίκτες και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Για την ενδεκάδα: «Θα είναι διαφορετική σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΠΑΣ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο».

Για το αν σκέφτεται και κάτι για εκείνον προσωπικά: «Δεν σκέφτομαι καθόλου κάτι για μένα προσωπικά. Αυτό που θέλω είναι να προκριθεί η ομάδα. Οι επιτυχίες σίγουρα δίνουν κάτι και σε αυτούς που την αποτελούν».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved