Βαλβέρδε: «Δεν ήθελα την Τσέλσι»

Βαλβέρδε: «Δεν ήθελα την Τσέλσι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δήλωσε ότι ήθελε να αποφύγει τη συνάντηση με την Τσέλσι στην πρώτη νοκ-άουτ φάση του Champions League, μετά τους ομίλους.

«Οι ομάδες της Premier League κάνουν ένα μεγάλο Champions League και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι παίζουμε εναντίον των σημερινών πρωταθλητών Αγγλίας», δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Οι αγγλικές ομάδες φέτος είναι σε απίστευτη κατάσταση, πολύ καλύτερη από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για την Τσέλσι. Γνωρίζουμε ότι, επειδή οι Άγγλοι έχουν ένα τόσο ισχυρό πρωτάθλημα, μπορούν και ανταγωνίζονται με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Υπάρχουν πέντε αγγλικές ομάδες στους «16» της διοργάνωσης. «Θέλαμε η Τσέλσι να είχε τελειώσει πρώτη στον όμιλό της, οπότε δεν θα παίζαμε μαζί της», συμπλήρωσε, πριν την πρώτη τους σύγκρουση στο Stamford Bridge. Η Τσέλσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση πίσω από την Ρόμα, ενώ η Μπαρτσα τελείωσε μπροστά από τη Γιουβέντους.

«Το Champions League έχει μια ιδιαίτερη αύρα και αυτό σημαίνει ότι όλοι ανυπομονούν να παίζουν σε παιχνίδια όπως αυτό. Θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση εναντίον ενός δύσκολου αντιπάλου. Ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο με ένα εξαιρετικό βιογραφικό σημείωμα, όχι μόνο με την Τσέλσι, αλλά και με τη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Οι ομάδες του πάντοτε εργάζονται σκληρά και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Για εμένα είναι μεγάλη πρόκληση να έρθω αντιμέτωπος με μία από τις ομάδες του. Η Τσέλσι έχει ένα μοναδικό στυλ ποδοσφαίρου. Το αγγλικό στυλ του ποδοσφαίρου είναι επίσης μοναδικό. Έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και πρέπει να το λάβουμε υπόψη».



Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε Άασγκαρντ πριν τον Παναθηναϊκό
Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε Άασγκαρντ πριν τον Παναθηναϊκό
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στα ημιτελικά η Ρεάλ 3-2 τη Ντόρτμουντ σε φινάλε-θρίλερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στα ημιτελικά η Ρεάλ 3-2 τη Ντόρτμουντ σε φινάλε-θρίλερ
Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι
Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι
Μίλτος Τεντόγλου: Νικητής στα «Δρόμεια 2025» στο τελευταίο του άλμα - «Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω»
Μίλτος Τεντόγλου: Νικητής στα «Δρόμεια 2025» στο τελευταίο του άλμα - «Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved