Αλέγκρι: «Μετά το 1-1 τα χάσαμε»

Αλέγκρι: «Μετά το 1-1 τα χάσαμε»

Όλοι είναι στον… χορό της πρόκρισης, σύμφωνα με τον τεχνικό της Γιουβέντους που εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Η Γιουβέντους έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που ωστόσο εμφανίστηκε ικανοποιημένος γιατί στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του αντέδρασαν και πήραν τη νίκη. Επίσης ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να υπογραμμίσει πως όλες οι ομάδες είναι πλέον στον… χορό της πρόκρισης δίνοντας το σύνθημα για 2 νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του αγώνα και την αλλαγή του Γιορέντε με τον Μοράτα: «Η αλλαγή έγινε γιατί ο Γιορέντε ήταν φρέσκος. Ο Μοράτα έπαιξε καλά, αλλά είναι νέος και πρέπει να αγωνιστεί σε περισσότερα ματς για να ανταποκριθεί καλύτερα. Αλλάξαμε και το σύστημα μας, γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, τα παιδιά έπαιξαν καλά και ήταν σωστοί τακτικά. Βαρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο, αλλά πλέον πάμε να κάνουμε δύο νίκες για να πετύχουμε το καλύτερο».

Για το αν η νίκη εξαφανίζει τη γκρίνια: «Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν μείναμε πίσω έξι βαθμούς. Εχουμε πλέον δύο ματς μπροστά μας και ίσως να χρειαζόμαστε τέσσερις βαθμούς για να περάσουμε. Το επίπεδο σήμερα ήταν υψηλό, συγχαρητήρια στα παιδιά, βλέπουμε πλέον το ματς του πρωταθλήματος».

Για το αν από το πέναλτι που έπιασε ο Ρομπέρτο μπορεί να κριθεί η πρόκριση: «Η διαφορά τερμάτων είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οπως ο Ολυμπιακός έτσι και εμείς πρέπει να μαζέψουμε έξι βαθμούς για να είμαστε σίγουροι για την πρόκριση. Ολοι είμαστε στο χορό, αλλά πλέον κοιτάζουμε το ματς του πρωταθλήματος και μετά θα σκεφτούμε αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν η αλλαγή τακτικής ήταν απαραίτητη ή προέκυψε επειδή δεν έπαιξε ο Ογκμπόνα: «Δεν απαιτήθηκε. Ο παίκτης ήταν στον πάγκο. Μετά την Εμπολι ήθελα να παίξουμε με πιο επιθετικογενή παίκτη για να εκμεταλλευτούμε τους επιθετικούς μας μπροστά».

Για το στοιχείο που έδωσαν έμφαση κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Μετά το 1-1 τα χάσαμε, αλλά μετά πήραμε τα ηνία του αγώνα και τελειώσαμε ανεβασμένοι. Αυτό είναι καλό για τη συνέχεια και θα φανεί στους επόμενους αγώνες».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον η Γιουβέντους με τρεις επιθετικούς: «Πρέπει να δω το θέμα της άμυνας. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν φανταστικό και δεν μπορούσε να προβλεφθεί, το δεύτερο ήταν πιο συμπτωματικό. Το θέμα με τους τρεις επιθετικούς πρέπει να το δούμε στο μέλλον».



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved