Μάρκεβιτς: «Στόχος να μην χάσουμε»

Μάρκεβιτς: «Στόχος να μην χάσουμε»

Ο τεχνικός της Μέταλιστ υποστήριξε πως ο στόχος της ομάδας του στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να έχει προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Champions League καθώς ο επαναληπτικός γίνεται στην Ουκρανία.

«Έχουμε πληροφορίες μόνο για το τελευταίο φιλικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε. Η ομάδα του ΠΑΟΚ φαίνεται καλή. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά το ματς με την Ιλίτσεβετς, μόνο ο Γκοριάνοφ δεν μπορεί να παίξει λόγω τραυματισμού», είπε αρχικά ο Μίρον Μάρκεβιτς κατά την αναχώρηση της Μέταλιστ από την Ουκρανία , ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για έναν σοβαρό προπονητή, ο οποίος έχει κουτσάρει πολλές γνωστές ομάδες. Είναι ενδιαφέρον να παίζεις με δική του ομάδα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Θα ήταν καλύτερα για εμάς να παίζαμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Champions και Europa League, τόνισε: «Το Τσάμπιονς λιγκ είναι ένα πολύ σοβαρό τουρνουά, όπου δεν υπάρχει εύκολη αποστολή. Και στο Europa League υπάρχουν καλές ομάδες, όμως στο Champions League είναι πολύ υψηλού επιπέδου».

Ενώ για τον στόχο της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Να μη χάσουμε και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για τις διαφορές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, το έδειξε και πέρσι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ καλού επιπέδου».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Ρισόν Χολμς
Παναθηναϊκός AKTOR: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Ρισόν Χολμς
Αταμάν: «Κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Χέιζ-Ντέιβις»
Αταμάν: «Κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Χέιζ-Ντέιβις»
Αντσελότι: «Τέσσερις θέσεις κενές στη λίστα»
Αντσελότι: «Τέσσερις θέσεις κενές στη λίστα»
Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Οι «νυχτερίδες» τον νίκησαν με τον τρόπο του!
Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Οι «νυχτερίδες» τον νίκησαν με τον τρόπο του!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved