Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Τα περισσότερα αλεύρια είναι ωμά και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία για να σκοτώσουν τα μικρόβια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC).

Οι ειδικοί διερευνούν μια επιδημία σαλμονέλας που συνδέεται με αλεύρι και προτρέπουν τους ανθρώπους να μην τρώνε άψητη ζύμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην επιστροφή στη Γκρέμιο ο Τετέ»
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην επιστροφή στη Γκρέμιο ο Τετέ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved