Ποια λαχανικά γίνονται πιο θρεπτικά όταν μαγειρεύονται (εικόνες)

Ποια λαχανικά γίνονται πιο θρεπτικά όταν μαγειρεύονται (εικόνες)

Σε γενικές γραμμές τα λαχανικά είναι προτιμότερο να καταναλώνονται ωμά, καθώς το μαγείρεμα καταστρέφει πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Δείτε ποια είναι στις εικόνες που ακολουθούν:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Το ιδιαίτερο τελετουργικό καλωσορίσματος του Παναθηναϊκού στο Σίδνεϊ (vid)
Το ιδιαίτερο τελετουργικό καλωσορίσματος του Παναθηναϊκού στο Σίδνεϊ (vid)
Σλούκας, Αταμάν, Ομπράντοβιτς: Πηγαδάκι από… χρυσάφι
Σλούκας, Αταμάν, Ομπράντοβιτς: Πηγαδάκι από… χρυσάφι
«Λατρεύω το πόσο αγαπάει τη χώρα του»: Ο Πάου Γκασόλ υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
«Λατρεύω το πόσο αγαπάει τη χώρα του»: Ο Πάου Γκασόλ υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Αταμάν: «Έχουμε ένα σπουδαίο ρόστερ, καταπληκτική πόλη το Σίδνεϊ»
Αταμάν: «Έχουμε ένα σπουδαίο ρόστερ, καταπληκτική πόλη το Σίδνεϊ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η λίστα με τα 10 απαραίτητα του φοιτητή (που όλοι υποψιαζόμαστε ότι θα καταλήξει στη μαμά)!