Όποιος θεωρεί ότι αποτύχαμε να βγει να το πει, με την υπογραφή και τη φάτσα του!

Όποιος θεωρεί ότι αποτύχαμε να βγει να το πει, με την υπογραφή και τη φάτσα του!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την χαμένη ευκαιρία της Εθνικής να ξεφτιλίσει τους καταστροφολόγους και τους μίζερους.

Η Εθνική Ελλάδος δεν ολοκλήρωσε το θαύμα στον Καναδά. Οι Τσέχοι, μια ομάδα που είναι η ίδια εδώ και χρόνια, που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα όπως εμείς, που είχε ΟΛΟΥΣ τους Τσέχους μαζί της και που έκανε το ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι, θα πάει στο Τόκιο. Εμείς (για όποιον το νιώθει) με μια ομάδα που φτιάχτηκε περισσότερο από ανάγκη, που είχαμε να αντιμετωπίσουμε αμέτρητα προβλήματα, που πήγαμε «καρφωμένοι» από όσους στο βωμό των εκλογών δεν γούσταραν να πετύχει η Εθνική και φυσικά που κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι την πιο ακατάλληλη στιγμή. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να βάλεις ένα γκολ και να ταμπουρωθείς, ούτε να σου δώσει ο διαιτητής ένα πέναλτι-μούφα και να προκριθείς. Το μπάσκετ είναι δίκαιο. Και το αποτέλεσμα απέναντι στους Τσέχους ήταν το δίκαιο…

Αν η Εθνική πήγαινε στο Τόκιο, θα μιλάγαμε για ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην Ιστορία της χώρας. Ένα θαύμα κόντρα σε όλους και σε όλα.
Κόντρα σε αυτούς που από την στιγμή που προσλήφθηκε ο Ρικ Πιτίνο, αντί να μπουν μπράβο στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, έψαχναν να βρουν από που θα πληρωθεί, αν θα πληρωθεί και με πόσα ο Αμερικανός. Έλληνες όχι ξένοι.

Κόντρα σε αυτούς που την ώρα που η ΕΟΚ έψαχνε να βρει επαφή με την Πολιτεία για να διοργανώσει το Προολυμπιακό εδώ και η Πολιτεία δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο, τα… έβαζαν με την ΕΟΚ και όχι με την Πολιτεία που γύρισε την πλάτη στην Εθνική ομάδα. Έλληνες όχι ξένοι.

Κόντρα σε αυτούς που όταν ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το «παρών» στην προετοιμασία έκραζαν τον Σπανούλη, τον Πιτίνο, τον Βασιλακόπουλο, τον, τον… Μόλις χτύπησε ο Σπανούλης, όλα καλά! Έλληνες όχι ξένοι.

Κόντρα σε αυτούς που χαρακτήρισαν «Μπανανία» το να έχεις προπονητή τον Πιτίνο για το Προολυμπιακό Τουρνουά κι όταν νικήσαμε τους Τούρκους και φτάσαμε στον τελικό της πρόκρισης, πρώτα μπήκαν στα λαγούμια τους και μετά παρακάλαγαν να μην περάσουμε. Μόλις χάσαμε, όλα καλά… Έλληνες όχι ξένοι.

Κόντρα σε αυτούς που είτε με τον Πιτίνο, είτε με τον Σκουρτόπουλο, είτε με τον… Πατ Ράιλι, εύχονταν και προσεύχονταν να μην προκριθούμε για να μην πιστωθεί ο Βασιλακόπουλος (!!!) την πρόκριση και τους χαλάσει το αφήγημα εν όψει των εκλογών. Μόλις αποκλειστήκαμε, όλα καλά… Έλληνες όχι ξένοι.

Κόντρα σε αυτούς που για να πάρουν μια θεσούλα ή να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους, δεν έχουν βρει μια καλή κουβέντα να πουν/γράψουν για τα παιδιά της Εθνικής, τον Ρικ και τους συνεργάτες του που υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ετών πήγαν στην άλλη άκρη του κόσμου και διεκδίκησαν μια πρόκριση που όχι μόνο ήταν δύσκολη αλλά όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν την ήθελαν καν όλοι οι Έλληνες…

Το ελληνικό μπάσκετ δεν έχασε ευκαιρία… Τουλάχιστον σε ότι αφορά στην πρόκριση. Για το θαύμα πηγαίναμε. Έχασε όμως ευκαιρία να τελειώνει με τους καταστροφολόγους, τα λαμόγια και τους μίζερους. Όλους αυτούς που συνεχίζουν να ποντάρουν στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για να αλώσουν και το μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό που έχει δύο παίκτες στους τελικούς του ΝΒΑ, τέσσερις προπονητές στην Ευρωλίγκα, είναι 6ο στον κόσμο και με σύνθεση ανάγκης έφτασε ένα βήμα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες… Κι όλα αυτά έχοντας ΚΟΝΤΡΑ τους αρμόδιους φορείς, τους υποψήφιους Μεσσίες και κάθε λογής τσιράκια…

Όσοι λοιπόν θεωρούν ότι η Εθνική, αυτά τα παιδιά και οι προπονητές τους, απέτυχαν να βγει να το πει και να το γράψει δημόσια. Με την υπογραφή και τη φάτσα του.
Μάγκες μπράβο σας! Ευχαριστούμε για όλα… Ξανά και ξανά!

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved