Επαγγελματίες ΑΤΙΤΛΟΙ

Επαγγελματίες ΑΤΙΤΛΟΙ

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να ξεχνιέται. Όχι για να ξεχνάει. Και προφανώς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, προσπαθούν διαρκώς να ξεχαστούν για τα χάλια της ομάδας μπάσκετ… Μιας ομάδας που έχει πια πέντε (5) ολόκληρα χρόνια να πάρει τίτλο.

Μιας ομάδας που έπεσε και παραμένει στην Α2. Και μιας διοίκησης του Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που πότε με κραυγές περί διαιτησίας και πότε με κούφια συνθήματα του τύπου «Μέχρι τέλους», προσπάθησε να κουκουλώσει την ανεπάρκεια της απέναντι στον Παναθηναϊκό και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που διαμόρφωσε απέναντι στους Πειραιώτες την πλέον… πελατειακή σχέση! Για την ακρίβεια αρχικά τους κόντραρε και εν τέλει τους διέλυσε!

Εκτός και αν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει την κατάσταση μιας ομάδας που παραμένει ΑΤΙΤΛΗ για μια πενταετία και ελπίζει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2, μπας και διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι στους άλλους διεκδικητές με την ελπίδα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία…Ή ποντάρουν πότε στο Λιόλιο, πότε στο Φασούλα ελπίζοντας ότι θα μπουν από την πίσω πόρτα ξανά στην Α1. Κούνια που τους... κούναγε.

Τώρα λοιπόν που η καραμέλα του «μέχρι τέλους» έλιωσε και στην Ευρωλίγκα (παρά την 100-0 διαιτησία που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός) οι σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι οφείλουν πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη και εν συνεχεία να κοιτάξουν- αν μπορούν- τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στα μάτια.

Όλους αυτούς δηλαδή που εδώ και πέντε χρόνια τους ταΐζουν με «όνειρα θερινής νυκτός»… Πέντε χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και ΑΠΟΛΥΤΟΥ highlight ντροπής το «φευγιό» από το ΟΑΚΑ, τη νύχτα της 13ης Φεβρουαρίου του 2019… Τότε που ντρόπιασαν έναν ολόκληρο Σύλλογο για να μην ντροπιαστούν οι ίδιοι από τη διαφορά που όλα έδειχναν πως θα πάρει μυθικές διαστάσεις (40-25 ημίχρονο…).

Για να τελειώνουμε: Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Και λένε την αλήθεια. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός μικραίνει. Είναι 5 χρόνια άτιτλος και στην Α2. Για την ακρίβεια, εδώ και 5 χρόνια, η μόνη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι πανηγύρισαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν όταν κάποιοι επαγγελματίες ΑΛΗΤΕΣ επιτέθηκαν στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου και της οικογένειας του! Σαν να λέμε πήραν το πρωτάθλημα αλητείας. Στα υπόλοιπα 4 χρόνια και 364 μέρες μετρούν αποτυχίες…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved