Ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη!

Ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εύχεται μέσω του Onsports.gr χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο, γράφοντας ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη.

Φθάσαμε, λοιπόν, στο τέλος μίας χρονιάς, που μας σημάδεψε όλους. Ολο τον κόσμο. Το 2020 θα το θυμόμαστε σαν την χρονιά, που χάσαμε τόσους πολλούς συνανθρώπους μας από μία πανδημία, που άλλαξε τις ζωές μας, που μας έκανε να σκεφτούμε κάποια πράγματα, που πριν δεν τα σκεφτόμασταν καν. Τα θεωρούσαμε αυτονόητα και βαριόμασταν να πάμε μία βόλτα με τα πόδια, να πάμε να πιούμε ένα ποτό με τους φίλους μας, να πάμε να τρέξουμε στην φύση.

Όλα αυτά τα θεωρούσαμε αυτονόητα και προ πανδημίας μπορούσαμε να τα κάνουμε και τις περισσότερες φορές δεν τα κάναμε με την ατάκα «που να τρέχω μωρέ, βαριέμαι τώρα θα καθίσω σπίτι».

Σε αυτό το χρόνο δοκιμάστηκαν οι σχέσεις με τους δικούς μας ανθρώπους. Ολη μέρα σπίτι, η φθορά είναι μεγαλύτερη. Κάποιοι δεν άντεξαν και έφυγαν από το σπίτι, κάποιοι άντεξαν και η σχέση τους έγινε πιο δυνατή.

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2020 θα το αποχαιρετήσω γράφοντας ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη:

«Αγιε Βασίλη, όταν ήμουνα πιο μικρός δεν είχα κανένα παράπονο, ότι στο ζήταγα μου το έφερνες. Subbuteo σου ζήτησα μου έφερες, μία μπάλα ποδοσφαίρου για να παίζω σου ζήτησα μου την έφερες, δεν έχω παράπονο από σένα. Τώρα πλέον δεν έχω ανάγκη από τέτοια δώρα, αλλά από άλλα που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μου την ζωή μου. Για αυτό σου ζητάω με αυτό το γράμμα, κάποια πράγματα, που πιστεύω ότι μπορείς να με βοηθήσεις να τα έχω το 2021:

1)Πρώτα από όλα θέλω να έχω την υγεία μου. Εκτός από μένα, η οικογένειά μου και όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου. Δεν αντέχω να ακούω άλλα άσχημα νέα Αγιε Βασίλη, κάνε κάτι να έχω την υγεία μου και τη νέα χρονιά, όπως την είχα και το 2020.

2)Θέλω να συνεχίσεις την προσπάθεια να απομακρύνεις τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Το 2020 το έκανες, μου άνοιξες τα μάτια, άνθρωποι που με έβλεπαν και με χαιρέταγαν με χαμόγελο, πέταξαν την μάσκα και έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό και τους έκανα πέρα. Ούτε ασχολούμαι, ούτε θα ξανασχοληθώ ποτέ μαζί τους. Και το 2021 θέλω να με βοηθήσεις να δω και άλλους ανθρώπους, που δεν αξίζουν πλέον, ούτε την καλημέρα, ούτε την καλησπέρα μου.

3)Θέλω να κάνεις, ότι μπορείς, για να μην μου λείψουν τα βασικά αγαθά, για να ζήσω. Δεν θέλω πολλά, θέλω λίγα και καλά, για να έχω μία νορμάλ ζωή, αλλά να την χαίρομαι και να μην έχω το καθημερινό άγχος, για το τι μου ξημερώνει. Το 2020 με βοήθησες πολύ σε αυτό και παρά τις δυσκολίες όλα πήγαν καλά. Κάτι ανάλογο θέλω και το 2021.

4)Κάνε κάτι διότι νομίζω ότι το 2020 αυξήθηκαν πολύ οι ηλίθιοι στην κοινωνία και αυτό δεν αντέχεται με τίποτα. Η ηλιθιότητα με τον ξερολισμό και το καβάλημα του καλαμιού είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Κάνε ό,τι μπορείς, ώστε να μην πολλαπλασιαστεί το φαινόμενο, διότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

5)Θέλω να σου ζητήσω και κάτι για την ομάδα μου. Αγιε Βασίλη κάνε κάτι, δεν αντέχεται άλλο αυτή η πίκρα, αυτή η κατρακύλα. Βάλε τα δυνατά σου να βρεθεί ένας άνθρωπος, να πάρει την ΠΑΕ, να κάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη και όταν πάει στον Αλαφούζο να μην ακούσει το “δεν πουλάω , ψάχνω μόνο συμπαίκτες”, αλλά “πουλάω με τόσα”. Εχουμε ξεχάσει τι σημαίνει Πρωτάθλημα, συμμετοχή στην Ευρώπη και διάκριση εκτός συνόρων. Δεν μπορούμε να αντέξουμε και το 2021 να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό, όπως τον βλέπουμε στην δύση του 2020. Αγιε Βασίλη απάλλαξέ μας από την σημερινή άρρωστη κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ξέρω ότι αυτό που σου ζητάω μοιάζει με θαύμα, αλλά επίσης ξέρω, ότι από μικρός μέχρι σήμερα δεν μου έχεις χαλάσει χατίρι σε ό,τι σου έχω ζητήσει και επίσης ξέρω, ότι αν θέλεις κάτι πολύ το κάνεις. Ακόμα και θαύματα .Για αυτό στο ζητάω.

Σε ευχαριστώ, περιμένω τα δώρα μου Αγιε Βασίλη, καλή χρονιά».

Πιστεύω, ότι αρκετοί θα θέλατε να ζητήσετε ανάλογα πράγματα από τον Αγιο Βασίλη. Κάντε το. Οσο πιο πολλοί το ζητήσουμε, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους, να έχετε υγεία, να έχετε περισσότερο αγάπη μέσα σας, να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και όταν τελειώσει όλο αυτό να βγούμε έξω και να κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι σε έναν τεράστιο κύκλο. Αγκαλιά είπα; Να και κάτι άλλο το οποίο το είχαμε δεδομένο και τώρα μας λείπει…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved