Η μπάλα στα χέρια του Σπανούλη!

Η μπάλα στα χέρια του Σπανούλη!

Ο Γιάννης Πάλλας πηγαίνει πιο πέρα από τις δηλώσεις-απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την μη χρησιμοποίηση του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ματς με την Ρεάλ

Πιο πολύ από τις δυο εντός έδρας ήττες (από την Βαλένθια και την Ρεάλ Μαδρίτης) στην Euroleague, ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί την κρίση που ξέσπασε ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι παθογένειες των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το ρόστερ έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού η αδυναμία στην ρακέτα όπου είναι απελπιστικά μόνος ο Χασάν Μάρτιν, ενώ και στα γκαρντ παρατηρείται σύγχυση όσον αφορά την «μπαγκέτα» την οποία ο προπονητής έχει δώσει στον Κώστα Σλούκα, κάτι που προκάλεσε και την κρίση με τον αρχηγό της ομάδας.

Για τους καλά γνωρίζοντες, το γυαλί έχει ήδη ραγίσει στις σχέσεις του Βασίλη Σπανούλη με τον προπονητή, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεινε θεατής ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Έχει ξανασυμβεί!

Κι αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην συνέντευξη Τύπου, όπου υποστήριξε πως «εγώ δεν πιστεύω πως ένας παίκτης θα μπει κρύος από τον πάγκο και θα βάλει τη μπάλα μέσα. Εγώ πήγα με αυτούς που κατά τη γνώμη μου πήγαν καλά!».

Είναι προφανές ότι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στηρίζει απόλυτα την επιλογή του, θα το ξανακάνει όπως φαίνεται, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο μπάσκετ να λες ότι δεν μπορεί ένας παίκτης κρύος να μπει και να βάλει την μπάλα στο καλάθι στο τέλος, όταν έχεις στην ομάδα σου τον Σπανούλη.

Αν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την Ρεάλ στο τέλος, κανείς δεν θα σχολίαζε την μη παρουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού στο καθιερωμένο «ζντο» στο τέλος του ματς, όμως η ήττα που έχει ξαναέρθει με τον έμπειρο γκαρντ να κάθεται στην άκρη του πάγκου έχει προκαλέσει πολλά σχόλια…

Η διαχείριση αυτής της κρίσης είναι πλέον πολύ πιο σημαντική και από το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν στην Euroleague. Όμως, κρίνοντας από τα όσα έχει πει ο προπονητής και εμμένοντας στην επιλογή του να παίζει τα τελευταία λεπτά με τον Σλούκα και όχι τον Σπανούλη, αυτό είναι κάτι που ουδείς μπορεί να προσδιορίσει μέχρι που θα φτάσει.

Σίγουρα για όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, ό,τι συνέβη ήταν αναμενόμενο, στον Ολυμπιακό πλέον το βρήκαν μπροστά τους αυτή τη στιγμή και άμεσα πρέπει να το διαχειριστούν…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Σλούκας
Euroleague playoffs Top-10: Στην κορυφή ο Καλάθης
Euroleague playoffs Top-10: Στην κορυφή ο Καλάθης
Παναθηναϊκός AKTOR: Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague Ναν και Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague Ναν και Λεσόρ
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει ραντεβού στο «κιτρινόμαυρο» ξενοδοχείο πριν το Φάληρο
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει ραντεβού στο «κιτρινόμαυρο» ξενοδοχείο πριν το Φάληρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved