Το κλίμα στα αποδυτήρια να μην χαλάσει…

Το κλίμα στα αποδυτήρια να μην χαλάσει…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πολύ καλό κλίμα, που είχε ο Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια την περασμένη περίοδο και τον κίνδυνο να μην είναι το ίδιο τη φετινή περίοδο.

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη των Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μαυρομάτη, Θεοχάρη στο σπίτι του Μακέντα και ο χορός τους φωνάζοντας και το όνομα του Ιταλού φορ είναι η απόδειξη, ότι αυτή η ομάδα, που υπήρχε μέχρι και την περασμένη σεζόν είχε το μεγάλο όπλο, που ήταν το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο Μακέντα έμεινε και η παραμονή του πέρα από το αγωνιστικό όφελος θα έχει μεγάλο όφελος και στα αποδυτήρια. Εκεί, που είναι πολύ αγαπητός . Μία μικρή γεύση πήραμε χθες μέσω αυτού του βίντεο. Αυτό είναι και το μυστικό , η βάση μάλλον, για να πάει ο Παναθηναϊκός καλά τη νέα σεζόν. Να χαρεί το ποδόσφαιρο στο γήπεδο και να χαίρεται ο κόσμος, την ομάδα που θα βλέπει. Πάντα με τα σημερινά δεδομένα, διότι όποιος …ονειρεύεται πρωτάθλημα από αυτή την ομάδα και με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τότε μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν οικογένεια την περασμένη περίοδο. Ο Μακέντα ήταν να φύγει, αλλά έμεινε και ανανέωσε την τελευταία στιγμή. Το θέμα είναι, πως θα δέσουν οι νέοι, που θα έρθουν με τους παλιούς. Δεν θα είναι και το πιο εύκολο και χρειάζεται πολλή δουλειά από τον Πογιάτος και τον Ρόκα, ώστε τα αποδυτήρια να είναι… μπετόν. Και δεν ξέρω αν ο Πογιάτος που έχει μάθει να δουλεύει μόνο με παιδιά από τις Ακαδημίες μπορεί να το κάνει.

Και φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Νέοι ξένοι παίκτες, μεγαλύτερα συμβόλαια και όπως όλα δείχνουν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες θα βλέπουν τα παιχνίδια είτε από τον πάγκο, είτε από την εξέδρα. Μην ξεγελιέστε από τα παιδιά των Ακαδημιών, που βλέπουμε στα φιλικά. Όταν αρχίσουν τα επίσημα και είναι έτοιμοι οι ξένοι παίκτες, που ήρθαν με μεταγραφές αυτοί θα παίξουν. Και θα τους δοθεί πίστωση χρόνου και περίοδος προσαρμογής.

Αν σε αυτό το διάστημα τα αποτελέσματα βοηθήσουν όλα καλά, αν όχι όμως, θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τα παράπονα όσων δεν παίζουν. Αν στο γήπεδο οι ξένοι αποδείξουν, ότι πήραν την θέση δίκαια, διότι είναι πολύ καλύτεροι κανείς δεν θα τολμήσει να μιλήσει. Αν, όμως, δεν δείξουν κάτι ιδιαίτερο και δεν κάνουν την διαφορά, τότε τα αποδυτήρια δεν θα είναι καλά.

Τα λέω από τώρα, διότι δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί το όπλο, που είχε ο Παναθηναϊκός την περασμένη περίοδο. Και η παρουσία περισσότερων ξένων φέτος με κάνει και ανησυχώ σε συνδυασμό με την απειρία του Ισπανού τεχνικού, που δεν έχει δουλέψει πρώτος προπονητής στην πρώτη ομάδα.

*Για το γήπεδο αρχίσαμε από τον Γενάρη και έχουμε φθάσει Σεπτέμβρη. Κάθε μήνα ακούμε, ότι τον επόμενο μήνα θα γίνουν ανακοινώσεις. Επειδή αυτή η ιστορία έχει κουράσει ΟΛΟ τον κόσμο του Παναθηναϊκού ας γίνουν πρώτα οι ανακοινώσεις και μετά τα λέμε. Μέχρι τότε από «θα» μπουχτίσαμε…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κιλιάν Εμπαπέ: Υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης - Πότε ανακοινώνεται
Κιλιάν Εμπαπέ: Υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης - Πότε ανακοινώνεται
NBA: Ανανέωσαν για τρία χρόνια με Μπράουν οι Κινγκς
NBA: Ανανέωσαν για τρία χρόνια με Μπράουν οι Κινγκς
O Δημήτρης Ποδαράς στην Deree Basketball Academy!
O Δημήτρης Ποδαράς στην Deree Basketball Academy!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Έλληνας της «βασίλισσας» που ήταν στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε το Champions League!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Έλληνας της «βασίλισσας» που ήταν στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε το Champions League!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved